superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Sevilla – Barcelona: Messi contra victimei preferate! Are 37 goluri cu Sevilla

articol scris de Digi Sport
26.02.2021, 17:45

Sevilla – Barcelona se joacă sâmbătă, de la 17:15. Meci în care Barcelona obișnuia să facă scor, dar pe care nu l-a mai câștigat după pandemie. Două egaluri în campionat, o victorie a andaluzilor în cupă și acum urmează două noi întâlniri: prima, mâine, în LaLiga. A doua, în semifinalele Cupei Spaniei, după ce Sevilla s-a impus cu 2-0 în tur.

210225_Messi_vs_Sevilla_DigiSport
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Sevilla, echipa momentului în LaLiga

Campionatul iberic părea încheiat încă dinainte de pauza de iarnă, cu Atletico defilând iar Real și Barcelona pierzând puncte la fiecare câteva runde. Atleti a început să facă pași greșiți, granzii s-au redresat, iar acum LaLiga pare deschisă din nou. În calcule a mai apărut, însă, și Sevilla. Neobservată, echipa andaluză s-a apropiat acum la 2 puncte de Barcelona și are un meci în minus. Meci cu care ar putea să urce pe podium, în cazul unei victorii. Sevilla are 6 victorii consecutive în campionat – cel mai lung șir activ – și doar două înfrângeri în ultimele 15 etape, cu echipele Madridului. Forma bună s-a văzut și în cupă, unde a câștigat turul semifinalei cu Barcelona de acum două săptămâni cu 2-0. Singurul pas greșit în această perioadă a fost făcut în Liga Campionilor, unde a pierdut acasă cu Dortmund (2-3).

Defensivă impenetrabilă. Și pentru Messi?

Seria perfectă a clubului de pe Ramon Sanchez Pizjuan se datorează și defensivei. În competițiile interne, Sevilla nu a mai primit gol de pe 19 ianuarie, având 8 victorii consecutive la 0. A ajuns, astfel, să aibă cea mai bună defensivă din Primera – după ce Atletico a scos mingea din poartă de 8 ori în ultima lună.


Apărarea Sevillei l-a blocat pe Leo Messi la meciul de cupă jucat la începutul lunii. Poate fi oprit argentinianul și în campionat? Are 7 meciuri consecutive cu gol, marcând de 11 ori în aceste meciuri.

41 meciuri. 37 goluri, 18 assisturi

E adversarul preferat al argentinianului. Marchează sau pasează decisiv în meciurile cu Sevilla la fiecare 64 minute. Doar contra lui Atletico a mai înscris de 30 de ori, dar împotriva madrilenilor are doar 8 pase decisive. Meciurile în care Messi nu marchează cu Sevilla sunt o raritate, iar superstarul Barcei încă nu a făcut-o după pandemie. În absența numelui lui Messi pe tabelă, catalanii nu au câștigat niciunul din cele 3 meciuri directe jucate în ultimele luni. Regăsește golgheterul Spaniei drumul către poarta celor de la Sevilla și marchează din nou? Cotele Superbet pentru marcatori îi acordă șanse mari, având 1.85 pentru gol în meci!

Pe cine pariază românii în LaLiga?

Intră în SuperSocial, singura rețea socială destinată pariorilor români, și vezi biletele plasate pe Sevilla - Barcelona! Descarcă aplicația Superbet și alătură-te discuțiilor din jurul tuturor evenimentelor pe paginile de Chat corespunzătoare! Poți lua toate informațiile utile despre pariuri speciale sau orice evenimente sportive de la alți pariori, poți vedea toate biletele publicate de ei sau ce joacă Faimoșii Superbet: Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu și Florin Răducioiu sunt deja pe SuperSocial! Orice bilet interesant de acolo poate fi și biletul tău în doar câteva secunde, prin simpla apăsare a butonului „adaugă pe bilet”!

Etichete: advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media