(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!
radu
Tottenham a pregătit 50.000.000€ pentru primul transfer al verii
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Spectacolul din Premier League este aici! Cum arată SuperOferta pentru campionatul englez

05.08.2022, 13:05

Aşteptarea a luat sfârşit! Primul weekend din luna august aduce noul sezon din Premier League, unul în care fiecare loc din clasament va fi disputat până la ultima picătură de sudoare. Trăieşte emoţia şi intensitatea noului sezon din prima ligă a Angliei pe site-ul şi în aplicaţia Superbet!

  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Descoperă oferta pentru prima etapă din Premier League şi alege-ţi favoritele!

SuperMeciurile din prima etapă

Primul fluier de start în sezonul 2022-2023 din Premier League va fi auzit vineri seară, la Londra, în meciul dintre Crystal Palace şi Arsenal, cel în care Patrick Vieira îşi înfruntă echipa la care a scris istorie ca jucător.

Un alt meci în care un antrenor îşi întâlneşte fosta echipă este Everton – Chelsea, programat sâmbătă seară, de la ora 19:30. În aceeaşi zi, nou-promovata Fulham găzduieşte vice-campioana Liverpool, iar Tottenham joacă pe teren propriu în compania lui Southampton.

Duminică este ziua dedicată echipelor din Manchester. De la 16:00, „diavolii roşii” intră pe legendarul Old Trafford, unde vine Brighton, iar de la 18:30, Manchester City merge la Londra pentru meciul cu West Ham, partidă care va încheia totodată şi prima etapă.


City, Liverpool, United, Chelsea sau Arsenal – cine crezi că va câştiga titlul în Premier League? Descoperă secţiunea de pariuri speciale şi alege inspirat!

Cine a fost campioana transferurilor

Bineînţeles, cele două transferuri care se află pe buzele tuturor fanilor fotbalului englez sunt cele ale lui Erling Haaland la Manchester City şi Darwin Nunez la Liverpool. Cei doi atacanţi au avut deja primul duel sub noile culori, în Community Shield, înfruntare câştigată de uruguayan, care a şi marcat primul gol într-un meci oficial pentru Liverpool.

Haaland (cota 4.00) este favorit în oferta Superbet să fie noul golgheter din Premier League. Nunez are cota 12.00, în timp ce Cristiano Ronaldo are cota 15.00, la fel ca Son de la Tottenham.

Dar transferurile celor doi au fost rezolvate relativ rapid, la începutul verii, iar alte echipe au profitat de atenţia primită de Liverpool şi City pentru a se mişca rapid şi inteligent pe piaţa transferurilor. Arsenal, de exemplu, i-a adus pe Fabio Vieira (FC Porto), Zinchenko şi Gabriel Jesus (Man. City), în timp ce Chelsea şi-a întărit lotul prin venirile lui Koulibaly (Napoli) şi Sterling (Man. City). Conte l-a adus pe Richarlison la Tottenham, în timp ce Erik Ten Hag a mutat cu transferul lui Lisandro Martinez de la Ajax.

Dar au existat şi plecări importante în această vară. Sadio Mane (Bayern), Romelu Lukaku (Inter), Raphina (Barcelona), Paul Pogba (Juventus), Rudiger (Real Madrid) sau Andreas Christensen (Barcelona) sunt doar câţiva dintre jucătorii pe care nu îi vom mai vedea în acest sezon de Premier League.

Radiografia nou-promovatelor

Fulham a terminat pe primul loc în Championship şi a realizat, încă o dată, rocada lui Norwich, care a retrogradat, subiect de glumă pentru fanii Premier League pe social media. Dar Fulham promite că se va lupta mai intens ca niciodată pentru rămânerea în Premier League. Marco Silva îşi pune speranţele în sârbul Mitrovic, care a marcat 43 de goluri în 44 de meciuri în Championship, dar şi în noile transferuri: Bernd Leno, Manor Solomon, Kevin Mbabu, Andreas Pereira şi Joao Palhinha.

Cealaltă echipă care a obţinut promovarea directă este Bournemouth, cu fostul mijlocaş de la Tottenham sau Fulham, Scott Parker, pe banca tehnică. Bournemouth revine în Premier League după două sezoane, însă nu a investit foarte mulţi bani în transferuri, păstrându-şi, în mare parte, lotul care i-a asigurat promovarea din Championship.

Dacă Bournemouth revine după doar două sezoane pe prima scenă, în cazul lui Nottingham Forest vorbim despre 23 de ani. Este cea mai lungă absenţă pentru un club din prima ligă, în era Premier League.

Pădurarii” au ambiţii serioase cu Steve Cooper pe bancă, manager-ul care a făcut magie din momentul în care a fost instalat pe banca lui Nottingham. Peste 90 de milioane de euro a cheltuit clubul în această vară pe transferuri. 12 jucători au fost aduşi la Nottingham, Dean Henderson de la Manchester United sau Neco Williams de la Liverpool, fiind printre cele mai importante nume.

Cele trei nou-promovate sunt şi principalele candidate la retrogradare. Bournemouth (cota 1.60), Nottingham Forest (1.80) şi Fulham (2.20) sunt urmate în oferta de pariuri antepost de la Superbet de Brentford (3.50), Leeds (3.50) sau Southampton (4.00).

Etichete: premier league , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
Recomandările redacției
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Dinamo - Voluntari + Alt penalty neacordat
boboc
Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”
Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro
Tottenham Hotspur v Nottingham Forest, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 Mar 2023

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media