240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Super finală la Praga: Fiorentina și West Ham se luptă pentru trofeul Conference League!

07.06.2023, 14:50

Regina Conference League se stabilește în această seară! De la ora 22:00, la Praga, Fiorentina joacă împotriva lui West Ham în finala celei de-a doua ediții a competiției. Singurele trofee europene cucerite de cele două echipe datează din anii '60, iar câștigarea Conference League reprezintă pentru ambele ultima șansă de a juca în sezonul viitor al cupelor europene.

superbet
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

La Superbet, finala de la Praga beneficiază de Supercote, Superpariuri și pariuri Combinabile. Descoperă oferta completă pentru Fiorentina – West Ham și alege-ți favorita!

Londonezii sunt invincibili

West Ham a avut un sezon european în contrast cu parcursul din Premier League, unde s-a luptat pentru evitarea retrogradării. Londonezii au intrat în Conference League în faza play-off-ului, unde au eliminat-o pe Viborg, terminând cu maximum de puncte într-o grupă cu Anderlecht, Silkeborg și FCSB. În faza eliminatorie, „ciocănarii” au trecut de AEK Larnaca, Gent și AZ Alkmaar, fără să piardă vreun meci în toată competiția, adunând 13 victorii și o singură remiză.

De cealaltă parte, în drumul spre finala de la Praga, Fiorentina a disputat două meciuri în plus față de West Ham. Italienii au terminat pe locul 2 faza grupelor și au fost nevoiți să joace o dublă manșă cu Braga. După ce au trecut de portughezi, toscanii le-au eliminat pe Sivasspor, Lech Poznan și Basel.

Va fi primul duel oficial între Fiorentina și West Ham, care s-au mai înfruntat în urmă cu aproape 48 de ani, în Cupa Ligii Anglo-Italiene, o competiție neoficială între câștigătoarele FA Cup și Coppa Italia. În 1975, toscanii îi învingeau cu 1-0 pe englezi, la Florența, repetând rezultatul și la Londra. Cele două finaliste au fiecare câte un trofeu european în palmares. Italienii au câștigat Cupa Cupelor în 1961, în timp ce londonezii au reușit aceeași performanță în 1965.


Fiorentina are cotă 2.00 să ridice trofeul Conference League, indiferent dacă victoria vine în timpul regulamentar sau după prelungiri și eventuale lovituri de departajare, în timp ce West Ham a primit cotă 1.90 pentru câștigarea finalei.

La Superbet, finala de la Praga beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al meciului, pariul tău este câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Duelul golgheterilor

Meciul din capitala Cehiei pune față în față cele mai bune ofensive din Conference League. 2.50 goluri/meci este media Fiorentinei, lider în acest clasament, unde West Ham, cu 2.25 goluri/partidă, ocupă poziția secundă. Echipa lui Vincenzo Italiano se bazează pe o tripletă redutabilă în atac. Arthur Cabral, golgheterul Conference League, cu 8 reușite, are cotă 3.60 să înscrie, fiind urmat de Luka Jovic (3.80) și de Nicolas Gonzales (3.90), autor a patru goluri în ultimele 4 meciuri.

David Moyes speră la o nouă seară magică din partea lui Michail Antonio, cel mai bun marcator al londonezilor în Conference League, cu 7 goluri. La Superbet, jamaicanul are cotă 4.00 pentru o nouă reușită, la fel ca Danny Ings.

Finala de la Praga se joacă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”
profimedia-0783976186
Recomandările redacției
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”
daniel niculae
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
ionel danciulescu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media