(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!
240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) SUPER SHOW GARANTAT! Tot ce trebuie să știi despre noul sezon din Premier League!

09.08.2019, 14:19

Premier League este gata de un nou start, iar lupta în sezonul 2019-2020 se anunță pasionantă din toate punctele de vedere: la titlu, pentru Top 4, în subsolul clasamentului, așa cum, de altfel, a fost și în ultimii ani. Majoritatea cluburilor au făcut investiții serioase, în total fiind înregistrate tranzacții în valoare de peste 1,7 miliarde de euro. Numărul transferurilor (veniri și plecări) s-a apropiat de 400.

Imagine-Transferuri-Start-Premier-League-Digisport-09August
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Pariază la Superbet, pe www.superbet.ro și în aplicația de mobil Superbet pe prima etapă din Premier League!

În ultimul an competițional, 97 de puncte adunate în 38 de etape, cazul echipei Liverpool, nu au fost suficiente pentru a fi câștigat titlul în Premier League. La prima vedere pare o adevărată nebunie, dar Manchester City a adunat cu unul mai mult și a devenit prima formație care a obținut trofeul în ani consecutivi în ultimul deceniu. „Cetățenii” au câștigat nu mai puțin de 32 de jocuri, suficient pentru a trece primii linia de sosire, chiar dacă cormoranii au suferit o singură înfrângere, în meciul retur la Manchester (1-2). Plecând de aici, City și Liverpool arată la prima vedere că sunt greu de detronat și în acest sezon.

Vezi pe site-ul si aplicatia Superbet pariurile speciale pe primul meci al etapei din Premier League! Ce cote speciale ai pentru Liverpool – Norwich?

Ce propun Manchester City și Liverpool pentru noul sezon


Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, Manchester City a făcut și în această vară achiziții scumpe. Nu a transferat mult, din punct de vedere numeric, nici nu avea de ce din moment ce a acumulat 198 de puncte în ultimii 2 ani în Premier League, dar a plătit totuși peste 130 de milioane de euro pentru a-i aduce pe Rodri (Atletico Madrid), văzut un posibil urmaș pentru Fernandinho, și Joao Cancelo (Juventus). A și vândut, cel mai scump transfer fiind al lui Danilo la Juventus, în schimbul a aproximativ 35 de milioane de euro.

Principalul semn de întrebare al specialiștilor din Anglia este ce va însemna Manchester City fără Vincent Kompany. Cele două părți s-au despărțit după 11 sezoane. Belgianul a suferit foarte mult în ultimele sezoane din cauza accidentărilor, dar în același timp a fost un om esențial din punct de vedere al leadershipului în echipă.

Dacă rivalii la titlu au făcut două achiziții de Top 10 în Anglia, din punct de vedere financiar, Liverpool este una dintre formațiile cu o balanță pozitivă în acestă vară. Juergen Klopp se va baza practic pe aceeași echipă și în sezonul ce stă să înceapă. Nu a plecat nimeni din primul ”11”, nici nu a fost adus vreun jucător care ar putea să aspire pentru moment măcar la un loc pe banca de rezervă, cu excepția portarului Adrian, venit ca soluție de schimb pentru Alisson după ce Mignolet a fost cedat la Club Brugge. Omogenitatea lotului este punctul forte pentru Jurgen Klopp, dar rămâne de văzut cum vor putea trece peste un Manchester City cel puțin la fel de puternic și în acest sezon.

Interesant de urmărit va fi și abordarea celor două echipe în acest sezon. Pep Guardiola își dorește foarte mult să performeze și în Liga Campionilor, unde nu s-a apropiat încă de trofeu din postura de manager la Manchester City, în timp ce Premier League pare să fie principalul obiectiv pentru Liverpool, având în vedere că nu a mai câștigat titlul de 31 de ani.

Tottenham a schimbat strategia

City și Liverpool se detașează la startul sezonului în privința șanselor la titlu, dar Anglia are de câțiva ani un ”Big Six”, din punct de vedere al structurii (loturi, potență financiară), astfel că Tottenham, Manchester United, Chelsea și Arsenal trebuie luate oricând în considerare, atunci când se vorbește despre un top al favoritelor.

Tottenham dă favoritul cotelor la titlul de golgheter! Vezi oferta completă la Superbet.ro!

În sfârșit, Tottenham a decis să facă achiziții scumpe pentru a se apropia mai mult de titlu, după ce, în general, a vândut jucători pe foarte mulți bani (cazul Gareth Bale la Real Madrid este un exemplu). Golgheterul Harry Kane a rămas pe loc, iar pentru aducerea francezului Tanguy Ndombele de la Lyon a plătit peste 60 de milioane de euro, fiind stabilit un nou record la club. Tottenham a încercat să îl aducă și pe Dybala de la Juventus, cluburile au ajuns și la un acord pentru aproape 75 de milioane de euro, dar transferul nu s-a materializat din cauza pretențiilor fotbalistului, 380.000 de euro salariu pe săptămână. Pochettino a scos rezultate foarte bune din Tottenham cu resursele avute la dispoziție și se poate apropia și mai mult de City și Liverpool dacă jucătorii cei mai importanți vor fi feriți de accidentări. Kane, Alli, Son au lipsit echipei multe săptămâni în ultimul sezon.

Chelsea intră în era ”Lampard”. Cine va fi omul de 20 de goluri pe Stamford Bridge?

Tottenham pare a fi în momentul de față a treia favorită la titlu, astfel că pentru ultimul loc în Liga Campionilor se anunță o luptă în trei între Chelsea, Arsenal și Manchester United. Gruparea de pe Stamford Bridge dă senzația că intră într-o nouă eră, după ce l-a instalat pe banca tehnică pe Frank Lampard, o legendă a clubului, dar mai ales după ce s-a despărțit de Eden Hazard, ajuns la Real Madrid pentru aproape 96 de milioane de euro. Cine va fi omul de gol de la echipă pentru noul sezon? Specialiștii spun că Chelsea are nevoie de un om de 20 de goluri pentru a intra în lupta la vârf. Manchester City îi are pe Aguero, Jesus și Sterling, Liverpool mizează pe tripleta Firmino – Mane – Salah, Tottenham mizează pe Harry Kane, Arsenal deține la rândul ei doi marcatori pur-sânge, Aubamenyang și Lacazette.

La Chelsea, Tammy Abraham, Michy Batshuayi sau chiar Christian Pulisic sunt oamenii de la care se așteaptă să fie sus, din punct de vedere al reușitelor. Echipa pare mai degrabă că a intrat într-o perioadă de tranziție, iar titlul pare greu de obținut în 2020. Un loc 3-4 nu este chiar imposibil.

Arsenal are atac, Manchester United e forță în apărare

Cu un Mesut Ozil tot mai departe de ceea ce a arătat la Real Madrid, Arsenal a plătit aproape 80 de milioane de euro pentru a aduce un alt om care să întregească un trio capabil să ducă echipa din nou în Liga Campionilor. Este vorba despre Nicolas Pépé, transferat de la Lille, care alături de Pierre-Emerick Aubameyang și Alexandre Lacazette are misiunea să redea „tunarilor” strălucirea de altă dată. Trupa lui Unai Emery a avut însă probleme serioase în defensivă, rămâne de văzut cum va trece peste acest handicap din ultimele sezoane.

Manchester United este varianta opusă a lui Arsenal. S-a întărit fabulos în apărare, transforâmdu-l pe Harry Maguire în cel mai scump fundaș din lume, după ce a plătit vreo 87 de milioane de euro pentru transferul lui de la Leicester. De asemenea, Wan Bissaka a costat 60 de milioane de euro și va fi, probabil, fundașul dreapta al echipei pentru mulți ani de acum încolo. În schimb, „diavolii” nu au indentificat încă „magicianul” din atac. Bruno Fernandes și Paulo Dybala au tot fost pe prima pagină a ziarelor din Anglia, ca potențiale sosiri. Și mai insistent s-a vorbit de plecări, Pogba transformându-se într-o adevărată telenovelă. Iar cu o zi înaintea încheierii perioadei de transferări, Manchester United a bătut palma cu Inter Milano pentru plecarea lui Lukaku, suma fiind de aproape 80 de milioane de euro

În ideea că o formație din Big Six va rata startul de sezon, Leicester, West Ham, Everton și chiar Wolves sunt potențiale echipe care pot face un salt important în acest sezon. Toate au efectuat cel puțin un transfer de minimum 30 de milioane de euro. Moise Kean, atacantul de 19 ani transferat de Everton de la Juventus, este văzut chiar printre starturi în Premier League în anii care vor urma.

Aston Villa a cheltuit peste 160 de milioane de euro pentru a supraviețui

Superbet îți oferă cote speciale și pe retrogradarea din Premier League!

Avem bătălie intensă la titlu, pentru Top 4, dar și pentru evitarea retrogradării. Nou-promovata Aston Villa a cheltuit aproape 160 de milioane de euro în această vară pentru a supraviețui în Premier League. Iar prin aducerea celor 13 fotbaliști, pare că are o șansă bună să își asigure continuitatea. În schimb, Sheffield United și Norwich par condamnate să tragă serios pentru a evita retrogradarea. Iar dacă Aston Villa se salvează, cine mai intră în horă? Brighton, echipa românilor Andone și Băluță, va avea mult de lucru pentru a rămâne în Premier League, la fel ca și Newcastle, Southampton și Crystal Palace.

Dar și aceste formații din subsol oricând pot încurca grupările de top, iar faptul că ultimele clasate le pot bate pe primele, fac din Premier League un campionat cu adevărat aparte. Poate chiar cel mai bun din lume, la concurență azi cu La Liga!

Deschide cont la Superbet si bucura-te de prima etapa din Premier League!

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Cine este modelul care i-a ”furat” inima lui Jude Bellingham: este cu 5 ani mai mare decât starul de la Real Madrid
titlu
Recomandările redacției
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Dinamo - Voluntari + Alt penalty neacordat
boboc
Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”
Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro
Tottenham Hotspur v Nottingham Forest, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 Mar 2023

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media