240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) SuperAvantaj la SuperMondial! Echipele de urmărit pentru bilete verzi

19.11.2022, 18:00

Un bilet verde e dezideratul oricărui SuperParior. A-l obține mai devreme e și mai mult! Iar acest lucru e posibil la SuperMondial datorită opțiunii SuperAvantaj, care te ajută să-ți înverzești biletul în momentul în care echipa ta are un avans de două goluri.

01
advertorial Superbet
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Apoi, pentru tine, restul meciului e istorie! Și, când vine vorba de a ajunge la 2-0 sau 3-1, echipele de la SuperMondial chiar se pricep. Construim panoul de onoare, în funcție de parcursul din preliminarii, și identificăm naționalele cele mai predispuse să iasă în evidență la acest capitol.

Brazilia, în top și la SuperAvantaj. Canada e surpriza!

De departe cea mai bună echipă în preliminariile din America de Sud, Brazilia a reușit să-și domine adversarele și să obțină facil biletele pentru Qatar. În cele 17 meciuri jucate (derby-ul cu Argentina a fost anulat), trupa condusă de Tite de pe bancă și de Neymar din teren a reușit să ajungă de nu mai puțin de 11 ori la un avans de două goluri. Selecao nu este însă liderul topului!

Cu o generație foarte interesantă, din care fac parte Davies, Larin și David, Canada s-a impus și ea fără mari emoții în preliminariile din America de Nord. Și a făcut-o cu stil, în 12 dintre cele 20 de meciuri ajungând în situația de a conduce cu două goluri diferență. În topul productivității cu SuperAvantaj își fac loc și trei echipe din preliminariile asiatice: Japonia (zece meciuri), Australia (nouă meciuri) și Iran (opt meciuri), ele profitând în principal de pe urma faptului că au întâlnit adversari modești în prima parte a drumului spre Qatar.

Maroc, cea mai eficientă când vine vorba despre SuperAvantaj

02
advertorial Superbet

Cum sistemul de preliminarii a făcut posibil ca unele echipe să meargă la SuperMondial după doar opt meciuri jucate, iar altele au avut nevoie și de 20 de dueluri pentru a obține calificarea, interesantă e și statistica din punct de vedere al procentajului în raport cu opțiunea SuperAvantaj. Iar pe primul loc găsim Marocul lui Hakimi, o echipă care a condus la două goluri în șapte dintre cele opt partide jucate. Practic, doar meciul tur al play-off-ului pentru calificare, 1-1 în RD Congo, i-a împiedicat pe marocani să aibă un procentaj de 100%!


Din Europa, Germania, Anglia și Danemarca au fluierat în preliminarii, reușind să conducă la cel puțin două goluri diferență în șapte din zece ocazii. În cazul Germaniei, doar România (0-1 și 1-2) a reușit să nu ajungă în situația de a fi condusă la două goluri.

Top cinci e prins și de Brazilia (64.70% dintre meciuri decise cu SuperAvantaj), talentații sud-americani fiind capabili de a decide meciul cu Uruguay (4-1), încă din minutul 18, când conduceau deja cu 2-0.

Arta de a fi în SuperAvantaj. Topul celor mai rapide situații

03
advertorial Superbet

Un gol marcat rapid îți oferă un avantaj moral foarte important în fața adversarului, dar două reușite te pun în postura de a rămâne cu poarta goală! Au fost zeci de cazuri în care câștigătoarea s-a știut din primele minute ale unui meci, iar recordul din acest punct de vedere îi aparține Germaniei, naționala lui Hansi Flick marcând de două ori în primele șapte minute ale meciului cu Islanda, câștigat în cele din urmă cu 3-0. Argentina a avut 2-0 pe terenul Columbiei încă din minutul 8, dar gazdele s-au redresat și au egalat, pronosticurile fiind "verzi" atât pentru 2 solist, cât și pentru X.

Al treilea cel mai rapid caz de eficacitate s-a înregistrat în Ecuador - Columbia, meci câștigat de gazde cu un impresionant 6-1, după ce conduceau cu 2-0 încă din al nouălea minut de joc. Iar topul e completat de Polonia, care a avut nevoie de 660 de secunde pentru a înscrie de două ori în poarta Andorrei, și de Iran, care a învins Cambodgia cu un neverosimil 14-0, meci în care tabela arăta 2-0 din minutul 11.

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media