240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) SuperDuel de Premier League în liga a doua engleză! Norwich – Watford, derby-ul promovatelor

20.04.2021, 12:38

Norwich City sărbătorește revenirea în Premier League după doar un sezon în Championship. Watford, adversara de azi, e pe cale să vină și ea înapoi în topul fotbalului englez. Cu 4 etape rămase din acest sezon, singura necunoscută în Championship este a treia echipă promovată. Cu Norwich și Watford dominând acest sezon, apare întrebarea legată de ce vor face în Premier League în viitoarea ediție.

01
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Poate Norwich să termine în prima jumătate?

„Canarii” au mai promovat fără probleme și în urmă cu doi ani, dar prezența lor pe prima scenă a fost o mare dezamăgire. Doar 21 de puncte, fiind tot returul pe ultimul loc din campionat și încheind sezonul în genunchi, cu 10 înfrângeri consecutive. Acum pare diferit. Norwich nu s-a dezis de principiile ei, și-a păstrat vedetele și a dominat liga a doua engleză, având chiar șansa să atingă bariera de 100 de puncte.

Un loc în „top half” nu ar fi o noutate. S-a întâmplat deja de 11 ori în istoria Premier League, număr ce poate crește acum datorită lui Leeds United. Cele mai bune clasări ale nou-promovatelor au venit la începutul anilor 90, când Newcastle și Nottingham terminau pe podiumul Premier League, iar Blackburn pe locul 4.


Watford, la doi pași de promovare

Locul secund din Championship pare acontat de „viespile” de la Watford, care se bucură de un avans de 6 puncte în fața lui Swansea. Fiind doar 4 etape rămase, două succese le pot asigura promovarea, dar și pașii greșiți ai contra-candidatelor pot conta. Swansea are o revenire de formă, după ce anterior trecuse printr-un șir de înfrângeri ce părea să o țină încă un an în Championship. Brentford s-a specializat în egaluri în ultimele runde, cu 5 din 6. Doar Bournemouth are o serie de victorii, dar e pe locul 5, la 8 puncte de Watford. Pare greu de crezut că Watford mai poate rata promovarea directă, deși în etapele de final le va mai înfrunta pe Swansea și Brentford.

Meciul zilei din Championship se vede cu live stream pe Superbet!

Norwich – Watford este în direct pe Superbet, cu stream live! De la 20:00, cluburile care bat la poarta Premier League oferă un duel pe care îl vom vedea, cel mai probabil, și în sezonul viitor. Meciul poate fi urmărit pe site-ul Superbet – atât pe desktop cât și pe versiunea de mobil – sau în aplicație! Bucură-te de SuperSpectacol din cele mai importante competiții sau chiar din ligi ce nu pot fi urmărite la televiziunile din România!

Pariurile de top sunt pe SuperSocial!

Tot în aplicația Superbet poți găsi cele mai inspirate pariuri ale săptămânii, în singura rețea socială a pariorilor români. Intră pe SuperSocial și vezi cele mai populare bilete sau ce pariază ambasadorii Superbet: Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea sau cei mai buni jurnaliști sportivi din România! Urmărește pariurile lor și, dacă ai încredere în ele, joacă-le și tu cu o simplă apăsare a butonului „adaugă pe bilet”! Iar dacă vrei mai multe informații, fiecare meci are propria pagină de Chat, unde poți analiza și comenta evenimentul cu alți împătimiți ai sportului!

Etichete: championship , advertorial superbet , supersocial , norwich - watford


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media