(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!
240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
WhatsApp Image 2023-06-25 at 20.18.38 (1)
Decizia luată la Rapid, după ce Daniel Niculae a fost pus sub urmărire penală
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

(P) Tenisul își alege campionii! Cum arată lupta în fazele finale de la Tokyo

articol scris de Digi Sport
28.07.2021, 19:26

Tenisul își alege campionii! Cum arată lupta în fazele finale de la Tokyo

210728_Tennis_Olympics_2nd_Week_DigiSport
Foto: Advertorial Superbet
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Competiția de Tenis de la Tokyo a ajuns în fazele finale, acolo unde doar cei mai buni dintre cei buni au învins căldura din capitala Japoniei și au făcut pasul spre bătăliile decisive pentru medalie. În timp ce Novak Djokovic luptă pe două fronturi, patru jucătoare aflate într-o formă bună vor da asaltul final pentru lauri, iar favoriții principali din probele de dublu sunt cotați cu șanse mari la succese istorice pentru Cehia, respectiv Croația!

Nu ai cont pe Superbet? Creează unul acum, folosește SuperStatisticile marca Superbet și pariază inspirat pe SuperTenisul de la marea întrecere a verii!

Patru jucătoare luptă pentru trei medalii la feminin

Ca de obicei, turneul fetelor a produs multe surprize încă din primele tururi, iar marile favorite, Ashleigh Barty, Naomi Osaka și Aryna Sabalenka, și-au făcut rapid bagajele și și-au văzut visul ruinat devreme. Dintre cele patru jucătoare așteptate în semifinale, doar ucraineanca Elina Svitolina și-a respectat statutul și și-a croit drum spre careul de ași, acolo unde va da peste cehoaica Marketa Vondrousova, cea care a pus capăt aventurii lui Naomi Osaka pe propriul tărâm.

Pe partea superioară a tabloului, cele mai inspirate jucătoare au fost elvețianca Belinda Bencic și Elena Rybakina, reprezentanta Kazahstanului, jucătoare cotate cu șansa a 9-a, respectiv a 15-a la câștigarea turneului. Indiferent de rezultat, lumea tenisului feminin va bifa o premieră, pentru că niciuna dintre cele patru sportive nu are în palmares vreo medalie!

Vezi Oferta Superbet pentru fazele finale de la Tokyo și fă-ți SuperBiletele!

Djokovic continuă cursa pe două fronturi. Tsitsipas, marele absent din sferturi!


Dacă întrecerea feminină a fost marcată de eliminări surprinzătoare, favoriții de la masculin și-au văzut de treabă și au găsit destul de ușor calea spre sferturi, cu excepția grecului Stefanos Tsitsipas (cap de serie 4), care a părăsit turneul miercuri, fiind eliminat de francezul Ugo Humbert. Novak Djokovic (cotă 1.8 pe Superbet la startul turneului) va da piept cu reprezentantul gazdelor, Kei Nishikori, cei doi fiind, de altfel, singurii medaliați prezenți în faza sferturilor de finală, acolo unde Franța și Rusia și-a trimis doi reprezentanți!

Dacă Alexander Zverev (favorit 4) pornește ca favorit în fața lui Jeremy Chardy (Franța), rusul Karen Khachanov și Ugo Humbert, celălalt reprezentant al Hexagonului, anunță o înfruntare echilibrată, în timp ce Pablo Carreno-Busta (Spania, favorit 6) are misiunea dificilă de a sta în fața lui Daniil Medvedev, cap de serie doi.

Un detaliu interesant e legat de Novak Djokovic și ambiția sa de a cuceri două medalii în Japonia. Pe lângă competiția de simplu, liderul mondial e și în sferturile probei de dublu mixt, acolo unde face pereche cu compatrioata Nina Stojanovic.

Croația și-a asigurat o medalie la dublu

Tot din spațiul ex-iugoslav vin și marii favoriți din proba de dublu masculin. Lideri mondiali, Nikola Metkic și Mate Pavic și-au respectat statutul și vor înfrunta în semifinale perechea americană Austin Krajicek / Tennys Sandgren. Cum în al doilea penultim act vor sta față în față neo-zeelandezii Daniell / Venus și croații Cilic / Dodig, țara din Balcani are, deja, o medalie asigurată la Tokyo!

Pe tabloul de dublu feminin, la fel ca la simplu, surprizele au apărut din start și au fost multe. Așa s-a ajuns în situația în care cehoaicele Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova (cap de serie 1) sunt singurele favorite ajunse în semifinale, acolo unde le vor avea adversare pe rusoaicele Veronika Kudermetova și Elena Vesnina, campioană la dublu și în 2016! Complet surprinzător, în marea finală vor ajunge fie braziliancele Pigossi și Stefani, fie elvețiencele Bencic și Golubic, prima având șansa, la fel ca Djokovic, de a face o dublă istorică pentru țara sa!

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor!

Te consideri inspirat sau ai un pont din Sportul Alb în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
WhatsApp Image 2023-06-25 at 20.18.38 (1)
Decizia luată la Rapid, după ce Daniel Niculae a fost pus sub urmărire penală

Elias Charalambous a spus când o să revină Florinel Coman pe teren
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media