superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
paul-papp
La 34 de ani, Paul Papp a făcut anunțul: ”Am semnat! Vreau în play-off”
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: Rezumatele Etapei
Play-off / Play-out

(P) Trăieşte spectacolul nopţilor sud-americane! Vezi SuperOferta pentru meciurile de top din Brazilia şi Argentina

articol scris de Digi Sport
18.06.2022, 09:00

Marile campionate de pe „bătrânul continent” sunt într-o mică pauză, însă fotbalul spectacol nu ia niciodată vacanţă la Superbet. În acest weekend ai oportunitatea de a trăi emoţia şi pasiunea nopţilor sud-americane, cu streaming live la meciurile din Argentina şi Brazilia, locul în care marii jucători şi viitoarele staruri îşi dau întâlnire pentru a crea momente magice.

220616_South_American_Nights_Digi
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

Boca şi River joacă luni dimineaţă

Sezonul în prima ligă din Argentina abia a început, iar după trei etape, trei echipe stau în fruntea clasamentului cu acelaşi număr de puncte: Estudiantes, Platense şi Newell’s Old Boys, echipă la care au evoluat, printre alţii, Diego Maradona, Lionel Messi, Ariel Ortega sau Gabriel Batistuta.

Acest sezon este primul pentru Tigre în prima ligă după trei ani. Cu patru puncte acumulate în trei etape, Tigre o întâlneşte duminică seară, pe teren propriu, pe Banfield, echipă cu acelaşi număr de puncte, dar cu un golaveraj superior.

Marile echipe ale Argentinei intră în scenă ceva mai târziu. Campioana en-titre, River Plate, a dezamăgit în acest început de campionat, având doar două puncte. Dar are şansa să urce în clasament în deplasarea cu Union de Santa Fe, echipă aflată în prima jumătate a clasamentului. La River evoluează Enzo Fernandez, fotbalist deja curtat de marile cluburi europene, dar şi Julian Alvarez, atacant care a fost deja cumpărat de Manchester City şi care se va alătura lotului lui Pep Guardiola în această vară.

După meciul lui River Plate, joacă şi Boca Juniors, care are două victorii şi o înfrângere în primele trei etape. Echipa condusă din teren de căpitanul Marcos Rojo, fost jucător la Manchester United, o întâlneşte în deplasare pe nou-promovata Barracas Central, care nu a mai fost în primul eşalon din 1934.

Descoperă toată oferta Superbet pentru meciurile din Argentina şi alege inspirat!

Joga Bonito cu Hulk, GabiGol şi Willian


Dacă în Argentina sezonul este abia la început, echipele din Serie A din Brazilia deja au trecut peste acea fază de cunoaştere, iar clasamentul a început să capete relevanţă.

Spectacolul începe în Vila Belmiro, duminică dimineaţa, înainte de apariţia primelor raze de soare. Joacă Santos, echipă care l-a dat fotbalului pe magicianul Neymar. Adversara lui Santos, din Bragantino, este „fratele” mai mic al cluburilor din Salzburg şi Leipzig. Cele două echipe sunt vecine de clasament, cu acelaşi număr de puncte şi cu patru remize în ultimele cinci partide directe.

Ziua de fotbal este închisă de un SuperMeci între campioana en-titre şi ocupanta locului doi din sezonul trecut, pe scurt Atletico Mineiro împotriva lui Flamengo, o rivalitate începută în anii 1980 şi reprezentată în prezent în teren de Hulk (Atletico Mineiro) şi Gabriel Barbosa (Flamengo).

De la aceeaşi oră joacă şi Corinthians, ocupanta locului doi în Serie A, care se întâlneşte pe teren propriu cu Goias, primul club aflat peste linia roşie din clasament. Alături de jucători care au făcut carieră în Europa, precum Renato Augusto (ex-Leverkusen), Paulinho (ex-Barcelona) sau Willian (ex-Arsenal), în lotul lui Corinthians îl găsim şi pe Junior Moraes, care a trebuit să o părăsească pe Şahtior Doneţk din cauza situaţiei actuale din Ucraina.

Vezi aici oferta Superbet pentru meciurile din Brazilia!

Intră în SuperSocial, reţeaua de socializare a SuperPariorilor

Cauţi şi mai multe SuperPariuri? Hai în SuperSocial! Vino alături de ambasadorii Superbet în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Etichete: advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani

Un băiat de 10 ani, din Texas, a mărturisit că a folosit arma bunicului său pentru a împușca mortal...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Gigi Becali, reacție categorică în cazul lui Mititelu Jr.: ”Am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi”
mititelu-gigi
Recomandările redacției
paul-papp
La 34 de ani, Paul Papp a făcut anunțul: ”Am semnat! Vreau în play-off”

Video A îmbrățișat o femeie pe teren, dar nici nu-i trecea prin cap ce va păți! ”Sancțiune rușinoasă”
hosseini
Oficial Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! Încă trei români vor fi la Campionatul European
Barcelona, Espagne. 16th Apr, 2024. Referee Istvan Kovacs of Romania gives a red card during the UEFA Champions League, Quarter-finals, 2nd leg football match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain (PSG) on April 16, 2024 at Estadi Olmpic Llus Compa
Foto La 40 de ani, e ”un pachet de mușchi”! Fotbalistul român a jucat doar 4 meciuri în 2024
marius-constantin

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media