superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
gigi-mm
De ce refuză Gigi Becali să revină pe stadion. Posibilul motiv din spatele deciziei patronului FCSB-ului
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Turul Franței 2020, afacere slovenă! Atacurile columbienilor sunt așteptate în ultimele etape

16.09.2020, 12:56

Ediția 2020 din Marea Buclă a fost dominată de steagul Sloveniei. Cu Primoz Roglic și Tadej Pogacar pe primele două locuri la general, Pogacar lider și în clasamentul tinerilor și 3 victorii de etapă, țara eg-iugoslavă a fost vedeta Turului Franței. Cotele Superbet, înaintea etapei, sunt net în favoarea celor doi sloveni: 1.27 ca Roglic să câștige Turul, 3.50 pentru Pogacar.

main
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

Un Tur care se anunța a fi o bătălie între Primoz Roglic (Jumbo-Visma) și Egan Bernal (INEOS), cu rolurile secundare distribuite mai multor columbieni în calculele inițiale a ajuns să fie dominat autoritar de către cei doi sloveni. Roglic, susținut de un „tren” foarte puternic creat de Jumbo nu a fost niciun moment în pericol: fie a fost în fruntea plutonului, în grupul favoriților, fie i-a atacat pe principalii rivali și i-a lăsat în urmă. Conaționalul Tadej Pogacar a încheiat prima săptămână din postura de mare învins, pierzând un minut și jumătate în etapa a șaptea. A urmat apoi o serie de atacuri din partea slovenului, care urmează să împlinească 22 de ani, ce l-au propulsat până pe locul secund, recuperând timp aproape în fiecare etapă.

Cu 5 oameni de general la start, Columbia mai are șanse reale doar la podium

Daniel Martinez (Education First) și-a compromis șansele încă din etapa a doua, când a căzut și a pierdut peste 3 minute. Egan Bernal (INEOS) s-a ținut aproape de Roglic, fiind pe podium până la finalul etapei 15, când a ajuns cu o întârziere de peste 7 minute și a părăsit top 10-ul. Aceeași etapă l-a scos din calcule și pe Nairo Quintana, care dăduse semne de revenire în vârf de formă la începutul turului. Sud-americanii își pun acum speranțele în Rigoberto Uran (Education First) și Miguel Angel Lopez (Astana), aflați pe locurile 3-4, ambii cu întârziere de peste un minut.

La clasamentul general au mai rămas în cursă britanicul Adam Yates (Mitchelton-Scott), australianul Richie Porte (Trek) și spaniolii Mikel Landa (Bahrain-McLaren) și Enric Mas (Movistar). Cu diferențe relativ mici între ei, sunt motive să ne așteptăm la atacuri pe bandă rulantă. Pentru ei, dar și pentru Uran și Lopez, etapa de azi poate fi ultimul cartuș rămas. Ultima șansă la mult doritul tricou galben, destinat campionului. Diferențele mici între rutierii din top 10 aduc de fiecare dată atacuri în cascadă. O „desprindere” a lui Porte sau Landa va fi urmată de un contraatac din partea lui Uran, care nu poate risca să piardă podiumul.


Încă o etapă câștigată de evadare?

Etapa de azi e cea mai grea dintre cele rămase, cu un final în cățărare, unde se pot mări sau recupera diferențele. Câștigătorul va fi confirmat abia sâmbătă, la contratimpul individual, dar până atunci rămâne etapa montană de azi, care poate răsturna clasamentul. Oamenii de general ar trebui să fie interesați inclusiv de secundele de bonificație acordate primilor 3 rutieri care trec linia de sosire, dar modelul etapei de ieri poate fi refăcut și astăzi. O evadare mare, cu oameni puternici care nu mai au șanse la tricoul galben, poate avea din nou un avans liniștitor înaintea ultimei cățărări. Favoriții cotelor Superbet pentru victoria de etapă sunt Pogacar și Roglic, urmați de o serie de rutieri care s-ar putea impune din evadare: Hirschi, Carapaz, Bernal sau Pinot.

La fel de spectaculoase se anunță și bătăliile pentru celelalte tricouri. Tricoul verde, al sprinterilor, îl are ca favorit pe Sam Bennett (Deceuninck-Quick Step). Peter Sagan (BORA) se află pe locul 2 în acest clasament pe care l-a câștigat de 7 ori, record absolut al Turului Franței. Etapele rămase au sprinturi intermediare unde sunt puse la bătaie puncte, dar câștigătorul tricoului verde nu va fi sigur de victorie decât după ultima etapă, de la Paris, ce se va încheia – ca de fiecare dată – cu un sprint masiv. În ciuda tuturor tricourilor verzi acontate, Sagan nu are în palmares nicio victorie în etapa de încheiere a Turului Franței. 2020 va fi anul în care fie Sagan predă tricoul, fie obține succesul pe Champs-Elysees.

Tricoul alb cu buline roșii, al cățărătorilor, e și mai disputat. Cotele Superbet îl anunță pe ecuadorianul Richard Carapaz (INEOS) ca favorit, dar cota e de 35.00! Practic, oricine evadează azi și trece primul vârfurile poate lua tricoul, clasamentul cățărătorilor fiind foarte strâns. Pariuri pe etapă, speciale pe câștigătorii fiecărei categorii și dueluri între cei mai buni rutieri. Pariază pe Turul Franței cu Superbet și arată-le și prietenilor biletele tale câștigătoare cu SuperSocial, rețeaua socială destinată pariorilor din România! Descarcă aplicația!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

Etichete: superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori

O femeie a fost condamnată la cel puțin 17 ani de închisoare pentru uciderea unei adolescente în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Au apărut imaginile! Tehnologia a dat verdictul la cea mai controversată fază din Real Madrid - Barcelona
gol-barca4
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Gigi Becali a spus numele jucătorului căruia îi plătește "salariu degeaba" de 3 ani la FCSB
gigi
Recomandările redacției
gigi-mm
De ce refuză Gigi Becali să revină pe stadion. Posibilul motiv din spatele deciziei patronului FCSB-ului

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
Mititelu jr. a explicat cum a ajuns în comă. ”Dacă mai întârziau câteva minute nu mai aveau ce face”
mititelu
Foto Gestul care l-a transformat în inamicul public numărul 1 pe San Siro! Ce a făcut Thuram, după ce Inter a devenit campioană
marcus-thuram1

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media