profimedia-0771169343
Antrenorul care ”l-a cucerit” pe Pep Guardiola: ”Admirația mea pentru el crește în fiecare sezon”
MANCHESTER, ENGLAND, 21st October 2023. Julian Alvarez of Manchester City looks to shoot during the Premier League match
Brighton - Manchester City, LIVE VIDEO, 22:00, Digi Sport 2. ”Cetățenii” caută să se mențină în lupta pentru titlu
florinel-coman
Vești proaste despre Florinel Coman, după ce a ieșit accidentat în minutul 19 al meciului Sepsi - FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) Va fi fotbal de 5 stele în finala de la Istanbul! Vezi pronosticurile Ambasadorilor Superbet pentru Manchester City – Inter

articol scris de Digi Sport
09.06.2023, 22:15

E finalul unui sezon grandios de Liga Campionilor! Sâmbătă, de la ora 22:00, cea mai importantă competiție intercluburi din lume își desemnează noua Regină. Manchester City speră să spargă ghinionul și să-și treacă în cont un trofeu la care șeicii visează încă de la primii petrodolari investiți în clubul de pe Etihad. Dacă City s-a numărat printre principalele favorite la ajungerea în finală, Inter a fost marea revelație a competiției. Echipa lui Simone Inzaghi a dat peste cap toate calculele și a ajuns să se lupte din nou cu trofeul pe masă, la 13 ani de când își trecea în cont a treia Ligă a Campionilor din istorie.

230609_Ambasadorii_Finala_UCL_DigiSport_1060x636
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

La Superbet, Finala de la Istanbul beneficiază de Supercote, Superpariuri și pariuri Combinabile. Descoperă oferta completă pentru Manchester City – Inter și alege-ți favorita!

În 2005, tot la Istanbul, finala UCL punea față în față alte două reprezentante ale fotbalului englez și italian. Atunci, Milan conducea cu 3-0 la pauză, dar Liverpool scria una dintre cele mai frumoase povești ale fotbalului, marcând de 3 ori în repriza secundă și câștigând apoi la loviturile de departajare. De acel supermeci și-au amintit și Ambasadorii Superbet, care au oferit și pronosticuri pentru varianta 2023 a Finalei de la Istanbul. Dacă Gică Craioveanu și Ilie Dumitrescu pariază pe forța celor de la Manchester City, Florin Răducioiu merge pe mâna Interului, în timp ce Bogdan Stelea se așteaptă la o finală super echilibrată.

Stelea a fost surprins de Inter

Bogdan, cine crezi va câștiga finala Ligii Campionilor?

E destul de greu. O finală e o finală. Favoriți, după cum au jucat până acum, mulți spun că sunt cei de la City. Eu nu aș ignora-o însă pe Inter, pentru că e o echipă care își cunoaște limitele, care știe să sufere și cred că va fi un adversar pe măsură.


Te-a surprins această finală? Te așteptai să fie alte echipe?

City își merită locul în finală. La Inter, să fiu sincer, nu mă așteptam, ținând cont că Milan făcuse câteva meciuri bune, dar evoluțiile erau oscilante. În primul meci au avut niște greșeli incredibile, iar apoi le-a fost greu să întoarcă rezultatul.

Te aștepți la un scor strâns, la o finală cu prelungiri?

Prelungiri nu cred, dar scorul s-ar putea să fie strâns. Nu cred că, dacă e să câștige, bineînțeles, Manchester City nu va câștiga ușor. Inter are șansa ei și poate să obțină și ea victoria.

1.50 este cota Superbet pentru o victorie a „cetățenilor” lui Guardiola, în timp ce Inter a primit cotă 6.50 să câștige în timpul regulamentar și 4.40 să ridice trofeul, indiferent dacă succesul vine după prelungiri și eventuale lovituri de departajare.

Finala de la Istanbul beneficiază de promoția Superavantaj! Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Inter, favorita lui Răducioiu

Florin, cine va câștiga finala Ligii Campionilor?

Eu cred că va fi o finală echilibrată. Paradoxal, eu merg pe mâna lui Inter. Este o echipă foarte periculoasă și cred că are mari șanse să câștige trofeul. Inter poate să bată pe oricine. A demonstrat-o cu Milan și, în general, a făcut un sezon de Champions League foarte bun. Are jucători care pot schimba soarta unui meci în orice moment, chiar și în fața celor de la City.

Te așteptai să o vezi pe Inter în finală?

Nu mă așteptam eu, nu se aștepta nimeni. De aceea spun că Inter e echipa cea mai periculoasă, care nu are nimic de pierdut. Este o echipă cu jucători fantastici. Au fotbaliști foarte buni și pe banca de rezerve, deci pot avea multe soluții. După părerea mea, nu va fi simplu pentru City, chiar dacă englezii sunt favoriți, dacă ne gândim ce forță au arătat în acest sezon.

Ce te-a impresionat cel mai mult în acest sezon de Liga Campionilor?

Cu siguranță, m-a impresionat Manchester City, pentru această forță pe care o au, acest joc ofensiv extraordinar și pentru Haaland. Dar, repet, asta nu înseamnă că vor câștiga finala.

Craioveanu pariază pe De Bruyne

Gică, ții cu cineva în finala de la Istanbul?

Nu țin neapărat cu cineva, dar mi-ar plăcea să câștige Manchester City, pentru că a făcut un sezon senzațional și merită, după atâtea eforturi depuse în ultimii ani și atâtea eșecuri, dar și pentru că are cel mai frumos fotbal din Europa și din lume.

Cine crezi că va fi jucătorul finalei?

Kevin De Bruyne. A ajuns la o maturitate deplină și de el depinde foarte mult jocul lui City, mai ales în atac. Poate fi și Rodri, care este un jucător fundamental în schema lui Pep Guardiola.

Ce te-a impresionat în acest sezon al Ligii Campionilor?

Parcursul senzațional al Interului. Nimeni nu le dădea vreo șansă, pentru că nu erau într-o formă prea bună la începutul sezonului și au reușit să lase pe traseu pe Barcelona, pe Milan. Au făcut lucruri senzaționale și mi se pare o echipă foarte complicat de învins.

Cine te-a dezamăgit în această ediție?

M-a surprins negativ Barcelona. Cred că e cea mai mare decepție a acestui sezon de Liga Campionilor, mai ales că n-a reușit să treacă de grupe. Mă așteptam la mai mult de la Napoli, care a dominat Serie A, începuse incredibil grupele Champions League și a fost eliminată de un Milan care nu a făcut aproape nimic în cele două meciuri cu ei.

Care e cea mai frumoasă finală a Ligii Campionilor pe care ai văzut-o?

Acea finală Milan – Liverpool, tot la Istanbul. Milan era o echipă aproape imposibil de bătut, care lua gol foarte greu, a condus cu 3-0, dar Liverpool a făcut o repriză secundă de vis și a reușit să câștige la lovituri de departajare. Cred că aceea a fost cea mai frumoasă finală, nu doar ca joc, ci și ca emoții și spectacol.

Ilie Dumitrescu merge pe mâna lui Guardiola

Mister, cu cine ții în finală?

Țin cu Manchester City, pentru că Pep Guardiola este antrenorul meu preferat, cel mai bun antrenor din ultimii 10 ani, un inovator. Sunt însă două echipe cu identități clare de joc și cu strategii diferite.

Cine crezi că va fi jucătorul finalei?

Sunt mulți jucători extraordinari, dar aș spune Haaland.

Ce te-a impresionat la acest sezon al Ligii Campionilor?

Cred că din punct de vedere tactic, competiția a ajuns la un nivel extraordinar. Am văzut strategii interesante și este clar că Pep Guardiola a excelat, apropo de sistemul pe care îl joacă pe faza de construcție. De cealaltă parte, la Inter, vorbim de o disciplină tactică foarte bună, în special pe partea defensivă. Este o echipă reactivă, cu un mijloc elaborat și cu atacanți extraordinari, indiferent dacă vor juca Lukaku și Lautaro sau Dzeko și Lautaro.

Cine te-a surprins neplăcut în acest sezon?

Clar că Barcelona m-a dezamăgit. Și uite că cine a scos-o, practic, pe Barça a ajuns în finală. Deci putea avea culoarul ăsta, dar Inter a trecut de grupa în care Barcelona a terminat pe 3.

Care a fost finala Ligii Campionilor care ți-a plăcut cel mai mult?

Cea care s-a disputat tot la Istanbul, în 2005, când Liverpool a învins-o pe Milan la lovituri de departajare, după 3-0 și 3-3 în timpul regulamentar.

Inspiră-te din pronosticurile Ambasadorilor Superbet și nu uita că Manchester City – Inter se joacă și în Super Social, cea mai mare comunitate de superpariori din România!

Etichete: manchester city , inter , finala , ucl , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers

Alejandra Marisa Rodríguez, avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, din Buenos Aires, a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Recomandările redacției
florinel-coman
Vești proaste despre Florinel Coman, după ce a ieșit accidentat în minutul 19 al meciului Sepsi - FCSB

Reacția suporterilor steliști, după decizia CNA
Foto E accidentat de 376 de zile, dar, la 34 de ani, e o ”bestie”
vitolo2
Video Record absolut în Premier League: Harry Maguire a marcat un gol istoric!
profimedia-0867665603

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media