superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Veteranii sunt mereu în prima linie! Vezi SuperEchipele rămase constant în primele ligi!

articol scris de Digi Sport
11.05.2021, 14:05

Marile echipe sunt mereu alături de noi, spun asta fiindcă sezon de sezon ne bucurăm de prezența celor mai fidele formații din ligile superioare. Fără ele, fotbalul modern n-ar avea același contur, iar cu ocazia SuperMeciului de azi dintre Levante și Barcelona, facem o scurtă trecere printre filele istoriei și ne ridicăm pălăria pentru echipele de la mijlocul clasamentului menținute constant în lupta granzilor.

preview-lightbox-210510_EchipeMentinute_Digisport
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

Derby-ul echipelor “Blaugrana” ne-a prins în cel mai bun moment. Află acum povestea echipelor mereu rămase în ligile superioare și bucură-te de SuperPariuri pentru meciul etapei. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și susține-ți favorita! Autor: Silviu Elisei

Și-au pus mereu amprenta în campionat!

Anul acesta s-a împlinit fix un deceniu de când Real Sociedad e alături de fanii spanioli doar în La Liga. Spre bucuria bascilor, echipa din San Sebastian e în continuă ascensiune, iar menținerea sa în prima jumătate a clasamentului le oferă fanilor încrederea necesară pentru a spera la mai mult din partea alb-albaștrilor. În același ton, orașul Valencia e un simbol pentru fotbalul superior.

Ambele formații evoluează acum în cel mai apreciat campionat al Europei și par să-și câștige cu certitudine locul în fiecare sezon. Levante, prima echipă mare a orașului, a impresionat în ultimele 11 sezoane. Exceptând perioada neagră din 2016-2017, an în care au căzut în divizia secundă, Levante a fost un client fidel pentru La Liga și se menține în grafic.

În cazul rivalei din același oraș, Valencia CF e ca un butoi cu pulbere. Are o întreagă istorie în campionat, fiind prezentă constant din 1987 la masa bogaților. Sezonul acesta n-a impresionat, însă ne așteptăm la rezultate mai bune de anul viitor. Vezi aici oferta pentru meciurile din Spania și plasează un SuperBilet!

SuperPerformanțe în rândul bogaților!


Ei au inventat fotbalul, tot ei îl joacă la excepție. Premier League, considerat cel mai bogat campionat al lumii, continuă să ne uimească în fiecare sezon, iar echipele de top ale clasamentului sunt niște mașinării de fotbal. Pe lângă renumitele formații mereu calificate în competițiile europene, avem parte și de formațiile mijlocii, mereu aflate în goana după puncte.

Una dintre ele este prima echipă a orașului Liverpool, în 143 ani de existență, Everton a jucat doar 4 sezoane în liga secundă, fiind mai bine de un secol prezentă în atenția fanilor Premier League. Everton e o echipă cu renume, iar poziția ei în Premier League e bine consolidată, însă o nouă surpriză a campionatului este Crystal Palace.

Formație trecută prin multe momente critice, Crystal Palace a fost nevoită să joace și în liga a 4-a în trecut, dar prezentul i-a oferit o șansă unică de care încă profită la maxim. Din sezonul 2013-2014, londonezii de la Crystal Palace au pus cartierul Selhurst din sudul Londrei pe harta fotbalului modern. Anul acesta sunt departe de primele 6 locuri, însă fanii așteaptă rezultate mai bune sezonul viitor.

Încă un sezon trecut cu brio!

Udinese și-a mai asigurat un sezon în Serie A, motiv pentru care meciul de azi cu Napoli n-are nicio miză pentru echipa din nordul Italiei. Mereu prezentă printre echipele mari ale Italiei, Udinese se ține pe poziții încă din anul 2000. Sezon (2000-2001) în care Udinese s-a calificat în Serie A și nu și-a scăpat avantajul printre degete.

Cea mai bună performanță a clubului din trecutul apropiat a fost în anul 2012-2013, perioadă în care Udinese s-a calificat de pe locul 5 în Europa League. A fost dovada clară că reușitele nu sunt imposibile, însă zebrele au nevoie de puțină coordonare și vor putea repeta isprava de acum 9 ani.

După schimbarea de proprietar și “renașterea” clubului, Fiorentina n-a reușit să se claseze mai sus de locul 4 din 2004 până în prezent. Cu toate acestea, echipa din Florența reprezintă constant o amenințare pentru rivale, iar o posibilă calificare în Europa nu e exclusă în viitorul apropiat. Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale în Super Social!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: pariuri sportive , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Gigi Becali, reacție categorică în cazul lui Mititelu Jr.: ”Am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi”
mititelu-gigi
Recomandările redacției
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”
daniel niculae
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
ionel danciulescu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media