(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!
240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
patriche
Video Scandal în parcare! Ce i-a așteptat pe jucătorii lui Dinamo, după 1-1 cu Voluntari: jandarmii au apărut imediat
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Vezi ce e de pariat în Premier League din Taiwan, campionat exclusiv în oferta Superbet!

18.04.2020, 14:30

Autor: Alex Molico, Superbet

superbet 18 aprilie
Advertorial Superbet
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Călătorim în Asia pentru SuperProfit și vrem să prindem cât mai multe pariuri “verzi” pe un campionat care a început duminica trecută: Premier League din Taiwan. Prima divizie a statului-insulă, cu o suprafață de 7 ori mai mică decât suprafața României, dar cu o populație ceva mai numeroasă: 23.000.000 locuitori. Sportul național în această țară e baseballul, dar fotbalul crește în popularitate și echipele din Premier League știu să-și țină fanii aproape oferindu-le meciuri cu goluri! Campionatul e unul în care GG-ul (ambele echipe marchează) și 3+ (se înscriu cel puțin 3 goluri) se prind aproape meci de meci. Pariază și tu la Superbet.ro pe site și direct din aplicație. Deschide cont acum și bucură-te de toate ofertele și promoțiile!

SUPERGOLGHETERUL VINE DIN INSULELE TURKS & CAICOS!

Marc Fenelus e vârful care a marcat 79 de goluri în cele 3 sezoane disputate până acum sub titulatura Premier League. Cota lui de piață rămâne însă una modestă, doar 50.000 Euro. Cel mai valoros jucător al campionatului e haitianul Judelin Aveska, cotat la 150.000 Euro. El deține și pașaport argentinian. Instalează gratuit aplicația Superbet și pariază pe goluri la cele mai bune cote din România!

STRANIERI DIN 16 ȚĂRI EVOLUEAZĂ ÎN TAIWAN

În acest campionat apărut abia acum câteva zile pe radarul pariorilor evoluează jucători din Coreea de Sud, Gambia, Franța, Salvador, SUA, Japonia, Haiti, Anglia, Coasta de Fildeș, Spania, Honduras, Turcia, Burkina Faso, Rusia, Chile, Insulele Turks și Caicos. Vezi aici toată oferta la cote mărite pe superpsectaculosul campionat din Taiwan!

TAIWANUL E NAȚIUNE MINORĂ ÎN FOTBALUL DIN ASIA

Doar două prezențe la Cupa Asiei (ultima calificare datează din 1968). Naționala acestei țări a participat în 14 campanii de calificare pentru Mondial și a ratat calificarea de fiecare dată. Palmaresul arată astfel: 6 victorii, 4 egaluri, 48 înfrângeri, golaveraj 35 - 200.

TAIPOWER A CÂȘTIGAT UN TROFEU INTERNAȚIONAL!


Vicecampioana ultimelor 3 ediții din Taiwanese Premier League e echipa taiwaneză cu cea mai mare experiență la nivel internațional: 21 de meciuri oficiale în competițiile continentale din Asia (9 victorii, 8 egaluri, 4 înfrângeri). Un trofeu câștigat, AFC President’s Cup în 2011. O competiție dedicată echipelor din națiunile minore în fotbalul de pe continentul galben.

ECHIPE DIN TAJIKISTAN ÎNTRE ADVERSARELE TAIWANEZILOR

Campioana Tatung are numai 12 meciuri jucate în competițiile continentale. Între adversarele taiwanezilor se află și echipe pe care probabil deja pariezi în această perioadă, precum Istiklol și Regar-TadAZ din Tadjikistan. Recordul e o victorie în meciul cu Istiklol (2-0 în 2011 când taiwanezii au câștigat trofeul) și două înfrăngeri cu Regar-TadAZ (0-3 în 2005 și 1-3 în 2009; tadjikii au câștigat în ambele sezoane competiția). Vezi aici toată superoferta pe campionatul din Tajikistan, ligă asiatică aflată în plin sezon!

ANUL ÎN CARE TATUNG PIERDE SUPREMAȚIA ÎN TAIWAN?

Prima etapă a fost un tur de forță: 4 meciuri, 18 goluri marcate, două meciuri câștigate de oaspeți (pariul 2), o remiză (pariul X) și o partidă câștigată de echipa gazdă (pariul 1). Startul de sezon a programat și “El Clasico de Taiwan”, duelul dintre Tatung și Taipower încheiat cu prima “bombă” a campionatului, victoria vizitatorilor! Scor final 2-3 (1-2). Tatung e campioana ultimelor 2 ediții de campionat, Taipower e echipa care a dominat fotbalul taiwanez până în 2017 și care în ultimele 3 ediții a încheiat de fiecare dată pe locul secund!

MECIURILE DIN ETAPA 2 SE JOACĂ DUMINICĂ DE LA 11:00

În Taiwan, toate cele 4 meciuri ale fiecărei etape încep la aceeași oră, pentru a stimula echipele să-și vadă de propriul joc și a nu-și face tot felul de calcule. Toată lumea joacă la victorie, procentul X-urilor fiind de 17% din totalul meciurilor jucate în întreg campionatul! Vorbim de media ultimilor 3 ani. Iată meciurile pe care poți prinde SuperBilete la Superbet.ro pariind pe site și aplicație în etapa a doua din acest campionat:

11:00 Hang Yuen (locul 1; 3 puncte) - Taichung Futuro (locul 4; 3 puncte)

Gazdele sunt cea mai valoroasă echipă din Taiwan, dar n-au reușit să încheie mai sus de locul 3 ultimele 3 ediții de campionat, de fiecare dată fiind echipa care a completat podiumul. În acest an au pornit ca din tun cu un 4-0 contra “leilor” din Taichung. Și acum, ei joacă pe teren propriu împotriva unei echipe în care palmaresul direct marchează 3 egaluri! Se prinde X-ul pentru a patra oară sau forma de moment a lui Hang Yuen ne va oferi primul meci în care una dintre echipe se impune în seria duelurilor dintre ele?

11:00 Ming Chuan University (locul 8; 0 puncte) - Taiwan University (locul 6; 0 puncte)

Derby-ul studențesc al Taiwanului. Meci între două “Universități”. Rivalitate mare, una care a făcut să nu existe egal în meciurile directe din prima divizie. Ce bucurie mai mare decât să iei primele puncte din sezon în fața unui rival? Oaspeții se mândresc că l-au format pe recordmanul de selecții (79 prezențe) și golgheterul (25 reușite) naționalei Taiwanului, Chen Po Liang, jucător în liga a doua chineză la Changchun Yatai. Revenind la meciurile directe, pariul 3+ e cel mai prins. A adus bani în 5 dintre cele 6 confruntări. O va face și acum?

11:00 Tainan City (locul 2; 3 puncte) - Taipower (locul 3; 3 puncte)

Nimeni nu și-a câștigat meciurile de acasă în “directele” dintre aceste echipe. Toate cele 4 victorii ale lui Taipower au fost în deplasare! Un alt amănunt mai puțin carateristic acestui campionat generos cu golurile este că 4 dintre cele 6 meciuri din confruntările directe au fost meciuri în care s-au marcat maxim două goluri (pariul 0-2 la Superbet). Urmează al treilea meci consecutiv acasă la Tainan. Cea mai titrată echipă din istoria fotbalului taiwanez vine pentru toate cele 3 puncte. Un amănunt superimteresant, Taipower abordează acest sezon cu un lot format 100% din jucători taiwanezi! Gazdele dau portarul titular al naționalei, Pan Weh-chieh. Va reuși să apere onoarea echipei sale și să evite a 5-a înfrângere acasă în fața lui Taipower?

11:00 Taipei Tatung - Taichung Lions

Leii au reușit în ultimul meci direct să câștige primul punct pe terenul lui Tatung. O performanță notabilă în condițiile în care Tatung e echipa care a “confiscat” titlul în era profesionistă a fotbalului taiwanez. Tatung e acum o echipă rănită după startul ratat de sezon: înfrângere acasă în fața principalei contracandidate la titlu! Și între aceste două echipe, pariurile GG și 3+ sunt cele mai prinse! Au adus bani în 4 dintre cele 6 jocuri directe. Tatung e obligată să se impună într-o manieră categorică (victorie la scor, fără gol primit). Oaspeții n-au încheiat niciodată mai sus de locul 6, iar anul trecut au jucat barajul pentru evitarea retrogradării.

Orice meci devine un SuperMeci atunci când pariezi informat și responsabil la Superbet!
#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: advertorial , taiwan , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Cine este modelul care i-a ”furat” inima lui Jude Bellingham: este cu 5 ani mai mare decât starul de la Real Madrid
titlu
Recomandările redacției
patriche
Video Scandal în parcare! Ce i-a așteptat pe jucătorii lui Dinamo, după 1-1 cu Voluntari: jandarmii au apărut imediat

Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”
Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro
Tottenham Hotspur v Nottingham Forest, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 Mar 2023
Mircea Lucescu i-a criticat dur pe jucătorii lui Dinamo, după remiza cu FC Voluntari: ”Este incredibil”
lucescu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media