vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Weekend încins în Florida. Vezi SuperOferta pentru SuperMeciurile din cel mai tare campionat de baschet al lumii!

04.09.2020, 17:45

Se anunță un weekend încins în „bula” din Florida, acolo unde continuă play-off-ul celui mai tare campionat de baschet al lumii. Miza meciurilor din această perioadă este calificarea în finala celor două conferințe. Și, chiar la sfârșitul săptămânii nu se pot câștiga seriile semifinale, orice pas greșit poate însemna eliminarea. Deschide cont la Superbet și bucură-te de cele mai bune oferte de pe piață!

superbet_4 septembrie
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CAMPIOANA, ÎN PERICOL

Toronto a fost una dintre echipele care au impresionat după reluarea sezonului. Campioana a arătat excelent în „bula” din Orlando și nu puțini au fost cei care i-au considerat pe canadieni capabili să ajungă cel puțin în finala Conferinței de Est.

Seria din primul tur al play-off-ului, câștigată fără emoții în fața lui Brooklyn, și titlul de antrenor al anului primit de Nick Nurse au reprezentat alte argumente în favoarea francizei din Toronto. Dar deținătoarea trofeului a dat peste o altă echipă antrenată excelent și în mare formă, iar lucrurile s-au complicat pentru deținătoarea titlului.

Brad Stevens a făcut din Boston o mașinărie aproape perfectă, iar „verzii” au oferit o adevărată demonstrație de forță în primul meci al seriei cu Toronto. Campioana nu a avut replică și a fost învinsă la 18 puncte în partida care a deschis semifinala din Est. Apoi a pierdut și al doilea meci (99-102), înainte de a obține o victorie vitală (104-103) și a de duce scorul seriei la 1-2.

Chiar și așa, Boston a arătat mai bine în majoritatea timpului și senzația este că dacă se desprinde la 3-1, seria e practic încheiată. Cu medii de 25,4 puncte, 9,3 recuperări și 3,4 assisturi în play-off, Jayson Tatum a devenit liderul de care cea mai titrată franciză din liga nord-americană avea nevoie, iar în Kemba Walker (23 de puncte pe meci în post-sezon) are un „secund” pe măsură. În schimb, campioana are nevoie de o contribuție mai mare din partea veteranului Kyle Lowry, pentru a nu risca o eliminare prematură. Nu este întâmplător că Toronto a câștigat meciul 3 al seriei, în care a marcat 31 de puncte, record personal în acest play-off.


Descoperă oferta de #Speciale la meciul care o poate readuce pe campioană în joc!

KAWHI, UN OM ÎN MISIUNE

Odată cu eliminarea lui Donovan Mitchell (Utah), Kawhi Leonard a rămas cel mai bun marcator din play-off - 32,3 puncte pe meci. Starul din Los Angeles are de asemenea medii de 9 recuperări și 4,9 pase decisive în post-sezon, ceea ce confirmă că baschetbalistul de 29 de ani e decis să distrugă orice concurență, în tentativa lui de a deveni primul jucător din istorie cu 3 titluri de MVP al finalei cu 3 echipe diferite.

Kawhi și colegii săi au avut de tras în primul tur, cu Dallas (4-2), însă acum par deciși să nu lase loc de dubii în seria cu Denver, care are nevoie de multă energie pentru a trece de californieni. Mai ales în contextul în care a fost nevoie de o revenire de la 1-3 și de un meci 7 foarte strâns pentru a o elimina pe Utah.

Echipa din Los Angeles s-a impus clar în primul duel din semifinalele Vestului, scor 120-97. Kawhi a pus pe tabelă 29 de puncte, cu 12 din 16 la aruncările din acțiune, însă cheia jocului a fost prestația sub nivelul arătat în play-off pe care a avut-o Jamal Murray, autor a doar 12 puncte. Dacă point guard-ul canadian revine la forma arătată în seria cu Utah, în Los Angeles nu va fi deloc liniște. Vezi în direct toate meciurile decisive care duc spre cel mai dorit titlu pentru orice echipă și orice jucător, pariază și bucură-te de toate beneficiile jocului la Superbet.ro. Stai cu ochii pe favoriții tăi din baschetul american și pune biletul câștigător!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: nba , superbet , cote nba


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gracie1
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit
FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (6.08.2023)
”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor
FOTBAL:ROMANIA-MUNTENEGRU, LIGA NATIUNILOR (14.06.2022)
Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani
Cristian Chivu during UEFA Youth Champions League 23/24 game between SL Benfica and Internazionale Milano at Benfica Cam
Recomandările redacției
Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7
Al Hilal v Al Nassr - Saudi Super Cup

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media