(P) CFR e în top 5, Atletico e doar a doua. Echipele cu cele mai bune defensive din Europa

articol scris de Digi Sport
21.01.2021, 14:34
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cele mai multe campionate europene au intrat deja în retur și pot fi trase mai multe concluzii. Defensiva este considerată cea mai importantă componentă a echipei de mulți antrenori mari, iar statistica acestui sezon le dă dreptate. Sunt 6 echipe în ligile importante ale Europei care au primit cel mult 7 goluri, iar 5 dintre ele sunt și pe primul loc, cu un avans confortabil față de urmăritoare. Singura excepție e CFR Cluj, aflată pe locul 2 în România. Superbet prezintă topul celor mai bune defensive din Europa!

  1. Slavia Praga – 5 goluri primite în 14 meciuri

Slavia are un meci mai puțin decât primele urmăritoare, Jablonec și Sparta Praga, și are deja un avans de 6 puncte. După 14 etape, Slavia are 12 victorii, 2 egaluri și golaveraj 39-5. Impresionant este că a primit un singur gol în deplasare, marcând de 18 ori! Echipa pentru care Stanciu are 3 goluri și 3 assisturi joacă sâmbătă la Karvina.

  1. Atletico Madrid – 6 goluri primite în 16 meciuri

Atletico pare a fi „cu poarta goală” în Spania. Are 4 puncte peste Real Madrid, 7 peste Barcelona și, cel mai important, 2 meciuri mai puțin jucate! Avansul poate crește diseară, după meciul Eibar – Atletico de la 22:30. Atleti are 11 partide fără gol primit și o singură dată a luat, în acest sezon de LaLiga, două goluri: în eșecul cu 2-0 de pe terenul lui Real.

  1. Glasgow Rangers – 7 goluri primite în 24 meciuri

Ianis Hagi poate primi deja medalia de campion al Scoției. Rangers are 20 de puncte peste Celtic, 21 de victorii și 3 egaluri după 24 etape, cel mai bun atac și cea mai bună apărare. Celtic are două restanțe și ar putea micșora distanța, dar o revenire pare de domeniul fantasticului. Următorul meci al celor de la Rangers e sâmbătă, cu Ross County, adversar pe care l-au învins fără să primească gol în ultimele 5 jocuri directe!

  1. Steaua Roșie Belgrad – 7 goluri primite în 19 meciuri

Clasicul duel Steaua Roșie – Partizan pentru titlul din Serbia e condus de echipa militară în acest sezon. Steaua Roșie are 9 puncte peste marea rivală, înainte de startul returului. Nu a pierdut niciun meci (17 victorii și 2 egaluri), a primit un singur gol în ultimele 9 jocuri din toate competițiile – inclusiv 3 din Europa League – și are un golaveraj excelent: 51-7. Liga Serbiei revine după pauza de iarnă la începutul lunii februarie.

  1. CFR Cluj – 7 goluri primite în 17 meciuri

CFR este singura formație din acest top clasată pe 2 și singura care are două înfrângeri în acest sezon. La un punct în spatele lui FCSB în clasament, clujenii au recuperat 5 puncte în ultimele 5 runde. Nu au mai pierdut niciun meci de campionat din noiembrie și, în această perioadă, au primit un singur gol. Dacă celelalte echipe cu defensive de top au și un atac pe măsură, CFR Cluj nu rivalizează cu ele la acest capitol. A înscris de numai 22 de ori și, în tot sezonul, o singură partidă care a văzut 4 goluri.

  1. Olympiacos – 7 goluri în 17 meciuri

Olympiacos a câștigat 8 din ultimele 10 campionate ale Greciei și se îndreaptă spre încă unul. E neînvinsă, cu 14 victorii și 3 egaluri, și 9 puncte în fața lui AEK Atena. Roș-albii din Grecia au în weekend meci la Atromitos, club cu care nu au mai pierdut din 2017, iar avansul poate crește. AEK are derby în deplasare, la PAOK, unde nu a câștigat încă nimeni în acest sezon.

Campionii joacă ofensiv în SuperSocial!

Descarcă aplicația Superbet și intră pe SuperSocial pentru a vedea ce joacă alți pariori români! Urmărește biletele plasate de experții Superbet și de alți jucători, iar dacă vezi un pariu bun îl poți plasa și tu în doar câteva secunde! Distribuie și tu biletele tale și devino tipster, iar pentru a paria informat intră pe paginile de Chat ale evenimentelor și discută meciurile cu alți pariori!

Etichete: superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!

(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă