Foto: Superbet

(P) Să înceapă corida! Real Madrid și Osasuna se luptă în finala de la Sevilla

articol scris de Digi Sport
05.05.2023, 22:30
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Ultimul cartuș al Cupei Spaniei se trage pe Estadio de la Cartuja din Sevilla. Sâmbătă, de la ora 23:00, Real Madrid și Osasuna se întâlnesc într-o finală care pune față în față ADN-ul de cuceritori de trofee al „galacticilor” cu entuziasmul și ambiția trupei din Pamplona, aflată la un pas de cea mai mare performanță din istorie.

Ultimul act din Copa del Rey poate fi urmărit în streaming Live pe site-ul și în aplicația Superbet și beneficiază de Superpariuri. Descoperă oferta completă pentru Real Madrid – Osasuna și alege-ți favorita!

Real, finala 40 în Cupa Regelui

Meciul de sâmbătă seară are o însemnătate aparte pentru Real Madrid. Acum 120 de ani, „Los Blancos” disputau prima finală a Cupei Spaniei din istorie. Partida cu Athletic Bilbao, care încheia ediția inaugurală, disputată pe 8 aprilie 1903, a fost însă câștigată de basci cu 3-2, după ce au fost conduși cu 2-0. De atunci, Real a mai disputat încă 38 de finale în Copa del Rey. Înaintea celei de-a 40-a prezențe în ultimul act al acestei competiții, palmaresul madrilenilor numără 19 trofee, ocupând locul 3, după Barcelona (31) și Bilbao (23).

Trupa lui Ancelotti și-a asigurat prezența pe Estadio de la Cartuja după un parcurs care a inclus victorii în fața lui Villarreal și Atletico Madrid, dar și a unui dublu El Clasico împotriva Barcelonei, în semifinale. Din lotul Realului, Karim Benzema este principalul favorit să înscrie. Francezul, care are 4 goluri în această ediție a Cupei Spaniei, are cotă 1.55 să înscrie în poarta Osasunei, echipă pe care întâlnit-o de 18 ori în carieră, reușind de 5 ori să marcheze.

Real MadridOsasuna se joacă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

„Cenușăreasa” din Pamplona

Dacă Real e o obișnuită a finalelor Cupei Spaniei, Osasuna ajunge doar pentru a doua oară în istorie în ultimul act al competiției. La precedenta partidă cu trofeul pe masă, în 2005, echipa din Pamplona era învinsă cu 2-1 de Betis, după prelungiri. În drumul spre această finală, revelația actualei ediții le-a eliminat pe ambele echipe din Sevilla, pentru ca în semifinale să treacă de Athletic Bilbao.

Va fi al cincilea meci între Real și Osasuna în Copa del Rey, iar madrilenii s-au impus de fiecare dată în fața echipei din Navarra. În toate competițiile, „Los Blancos” au doar 13 înfrângeri în fața adversarei din finală, câștigând 54 de partide și remizând de 19 ori. În actualul sezon din La Liga, Real a reușit doar un egal, 1-1, pe Bernabeu, câștigând cu 2-0 la Pamplona.

Kike Garcia, golgheterul acestei ediții de Cupă, cu 5 reușite, are cotă 7.00 să înscrie din nou în poarta madrilenilor, împotriva cărora a marcat și în meciul tur din campionat.

1.35 este cota Superbet pentru o victorie a Realului în timpul regulamentar al finalei de la Sevilla, în timp ce Osasuna a primit cotă 5.50 să câștige în premieră trofeul, indiferent dacă succesul este obținut în 90 de minute sau după prelungiri și eventuale lovituri de departajare. Finala Cupei Spaniei beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Exclusiv ”Cel mai bun din Liga 1” poate retrograda în Liga 2 peste doar o săptămână!

Patronul lui Sepsi a făcut anunțul despre vedeta de 1.600.000€

Citeşte şi

(P) Spiritul nemților sau banii francezilor? SuperOfertă pentru Dortmund - PSG

(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”