(P) SuperSeară la Sevilla! Simte magia Ligii și prinde SuperBilete pe Sevilla-Dortmund!

17.02.2021, 16:25
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

de Levente Balint

Două dintre cele mai frumoase echipe din Liga Campionilor se vor încleșta miercuri, 17 februarie, de la ora 22:00, în prima manșă din optimile de finală.

Deși sunt în mod constant în prim-planul cupelor europene, Sevilla și Borussia Dortmund nu s-au întâlnit până acum decât de două ori la nivel continental. În grupele Europa League, în 2010, andaluzii au învins în Germania cu 1-0, iar pe terenul propriu au scos un 2-2 contra galben-negrilor. Fă-ți cont online și pariază la Superbet.ro pe Supermeciuri!

NOUĂ VICTORII LA RÂND PENTRU ANDALUZI!

Sevilla are un moment de excepție și tratează partida cu germanii cu un ”boost moral” dat de ultimele prestații. În weekend, alb-roșiii au câștigat acasă cu Huesca (1-0) și au ajuns în campionat pe locul 4, cu 45 de puncte din 22 de meciuri. Cu acest triumf, formația lui Julen Lopetegui a ajuns la nouă victorii oficiale consecutive, neprimind gol în ultimele șapte dueluri! Ultima înfrângere competitivă a fost cea din 12 ianuarie a.c., 0-2 la lidera din La Liga, Atletico Madrid. În total, Sevilla are un singur eșec în ultimele 19 partide oficiale. Vezi oferta la cote mărite pentru SuperFotbal!

Cifrele excelente ale gazdelor de miercuri sunt completate prin faptul că la ora actuală ele au a doua apărare din Primera, cu numai 16 goluri primite. De asemenea, Sevilla are deocamdată cea mai bună stagiune din istorie la capitolul triumfuri, cu 68,57% procentaj de victorii din 35 de dueluri oficiale jucate până acum!

DORTMUND A CĂZUT ÎN AFARA LOCURILOR DE LIGĂ

În weekend, Borussia a scos doar un 2-2 acasă cu Hoffenheim, fiind acum abia pe locul 6, cu 33 de puncte din 21 de meciuri. Numai două victorii are BVB în ultimele șapte partide oficiale, unul dintre triumfuri fiind obținut în prelungiri, 3-2 cu Paderborn, în Cupa Germaniei. Formația antrenată interimar de Edin Terzic a pierdut ultimele trei partide externe din Bundesliga.

Cert este că spectacolul este mai departe la el acasă: fiecare din ultimele șase partide oficiale ale Borussiei a avut ”GG” și ”Over 2,5 goluri”.

Apărarea nu trece prin cea mai bună perioadă: BVB a primit gol în nouă din ultimele zece deplasări oficiale.

STATISTICI EUROCUPE: SEVILLA

Sevilla are patru meciuri la rând în care nu a câștigat contra unor trupe din Bundesliga. Ultima partidă jucată contra unui club german a fost cea contra lui Bayern Munchen, 1-2 în prelungiri, în Supercupa Europei. Dar, per total, andaluzii stau foarte bine în confruntările cu formații nemțești: în total, din 23 de dueluri în întrecerile UEFA cu reprezentante ale Bundesligii, Sevilla conduce cu 12-5 la victorii.

În această fază, Sevilla a ajuns după ce a terminat pe locul 2 în grupă, în spatele lui Chelsea. Contra londonezilor, echipa lui Lopetegui nu a marcat niciun gol: a făcut 0-0 cu ”Stamford Bridge”, dar a pierdut cu 0-4 pe propria arenă!

STATISTICI CUPE EUROPENE: BORUSSIA

Clubul din Renania de Nord-Westfalia are un bilanț negativ în duelurile UEFA cu trupele din Primera: în 32 de partide, Borussia a scos doar nouă victorii și a pierdut de 13 ori. Galben-negrii au o singură victorie în vizitele efectuate în Spania în competițiile UEFA.

BVB a ieșit pe primul loc în serie, înaintea lui Lazio, cu 13 puncte. A suferit doar un insucces, 1-3 cu romanii. Borussia a marcat minimum un gol în fiecare joc din grupă.

EN-NESYRI CONTRA HAALAND

Două formații valoroase precum Sevilla și Borussia propun și nume spectaculoase în zona de atac. Va fi un duel captivant între doi atacanți de excepție!

La gazdele de miercuri, s-a distins în ultima vreme marocanul de 23 de ani Youssef En-Nesyri, are nu mai puțin de 13 goluri în campionatul în curs, iar în faza grupelor a punctat de patru ori.

La Borussia, Erling Haaland ține steagul sus, în ciuda traseului actual mai modest al echipei sale. Norvegianul a punctat de 15 ori în campionat, iar în UCL este golgheterul sezonului, deocamdată, cu 6 goluri, atâtea câte au marcat până acum Morata (Juventus), Neymar (PSG) și Rashford (Manchester United).

ECHIPE PROBABILE

Sevilla: Bono – Navas, Kounde, Diego Carlos, Escudero – Fernando, Jordan, Rakitic – Gomez, Suso, En-Nesyri.

Borussia: Burki – Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro – Bellingham, Delaney – Sancho, Reus, Brandt – Haaland.

COPIAZĂ ÎN SUPERSOCIAL TOATE SUPERBILETELE CARE-ȚI PLAC!

Intră pe SuperSocial și ai acces gratuit la cel mai mare feed de bilete pe sporturile preferate, bilete pe care le poți repeta simplu și rapid pe ce mize dorești! Bucură-te și de această nouă dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive Superbet, apasă butonul Prieteni și setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperFotbal #SuperSocial

 

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Citeşte şi

(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!

(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”