Foto: Advertorial Superbet

(P) Tricolorii mici sprintează către calificarea la Euro! Tineretul e gata să uimească o țară întreagă!

07.10.2020, 16:50
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Autor: Silviu Elisei

Suntem români și suntem mândri de asta! Dacă ar fi să ne definească ceva ca echipă, ar fi tăria de a trece peste cele mai grele momente și de a reveni pe picioare. În urmă cu 2 ani, naționala U19 suferea una dintre cele mai agonizante înfrângeri din istoria ei, pierzând cu 1-2 în fața vecinilor din nord. Vineri, aceiași jucători, dar ceva mai maturi și cu lecția învățată, joacă sub comanda lui Adi Mutu la U21, împotriva celor care le-au răpit un turneu final și vor o nouă răzbunare. Meciurile importante merită cele mai bune pariuri, motiv pentru care oferta Superbet te așteaptă cu cele mai bune cote pentru biletul tău! Află istoria naționalei României și completează un bilet pe victoria conaționalilor noștri! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Moruțan gata “să muște” din ucrainieni la Kiev!

Gafa lui Moruțan din 2018 va rămâne una istorică. După 77 de minute jucate la intensitate maximă, Olimpiu Moruțan a deschis scorul pentru naționala României. O țară întreagă l-a aplaudat pe acesta, însă gestul inconștient de a-și scoate tricoul l-a făcut să primească al doilea galben și a transformat o frumoasă reușită într-un dezastru greu de uitat. Ucrainenii au profitat cu vârf și îndesat de avantajul numeric, iar minutele 84 și 92 au fost de coșmar pentru tricolori. Două goluri în mai puțin de 10 minute, ce dezamăgire… scor care a scos-o pe România din schema calificărilor, locul său fiind luat de Ucraina. Drama a trecut, România și-a învățat lecția, iar acum trebuie să privim spre viitor. Susține naționala U21 în meciul de azi și pune un bilet pe reușita tineretului! Vezi aici oferta pe care ți-am pregătit-o pentru meciul de vineri, care se va juca începând cu ora 18:30, la Kiev!

2019, anul de glorie!

Aceiași jucători de la U19 au revenit la U21 cu gândul de a face noi performanțe. Cu toate acestea, șocul înfrângerii a fost mare pentru întreaga echipă, însă un an mai târziu, tricolorii U21 au revenit cu forțe proaspete, iar Ucraina a pășit foarte sigură pe ea după reușita de la Ploiești. Mare greșeală! Băieții selectați de Mirel Rădoi i-au desființat pe ucraineni cu un SuperScor (3-0) și au obținut un fabulos loc 2 în clasamentul grupei. Astăzi, lupta continuă, iar calificarea nu mai e doar o speranță, ci poate deveni realitate. În ultimele două meciuri, Olimpiu Moruțan a înscris împotriva Ucrainei, iar speranța unui gol câștigător poate veni tot din partea acestuia. Te simți pregătit să mizezi pe reușita acestuia și de această dată? Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe telefonul tău!

Vezi în rețeaua SuperSocial cele mai tari bilete pe meciurile tale favorite!

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale fotbalului românesc. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

Citeşte şi

(P) Spiritul nemților sau banii francezilor? SuperOfertă pentru Dortmund - PSG

(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă