Tyson Fury l-a zdrobit pe Braun Strowman / Foto: Sky Sports

Video Debut impresionant al lui Tyson Fury în wrestling. Cu un pumn, l-a aruncat din ring pe campionul de 175 de kilograme

01.11.2019, 14:09
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Tyson Fury a dat boxul pe wrestling. Cel puțin pentru un meci. Și nu orice meci, ci unul împotriva lui Braun Strowman (36 de ani), un colos de 2 metri și 3 centimetri și 175 de kilograme.

E drept că nici Fury nu este "micuț". Britanicul are 2 metri și 6 centimetri și 117 kilograme, însă trebuie menționat că e debutant în această nouă disciplină, acolo unde americanul e rege.

Meciul a avut loc în Arabia Saudită, acolo unde a fost "cerere mare" mai ales după evenimentele petrecute în urmă cu trei săptămâni. Atunci s-a aprins scânteia dintre cei doi uriași, când a fost nevoie de intervenția a nu mai puțin de 26 de oameni, dintre care 13 erau din rândul forțelor de ordine, iar 10 erau sportivi. La acea vreme, Fury a împărțit pumni cu nemiluita și nimeni nu l-a putut opri.

De această dată, bătaia dintre Fury și Strowman a fost una în cadru organizat, însă și acum s-a terminat prost pentru Strowman, care nu a impresionat cu nimic, cu toate că forța sa e recunoscută de pe vremea când participa la competițiile Strongman.

Totul a durat 8 minute. După ce a fost pus la podea de cel supranumit "monstrul printre oameni", Fury s-a ridicat imediat și a avut nevoie doar de un singur pumn, un croșeu devastator de dreapta, pentru a-l lichida pe Strowman, care efectiv a fost aruncat din ring.

Tyson Fury, debut cu Knock Out în wrestling. L-a spulberat pe Braun Strowman

"Monstrul", care a fost dublu campion mondial, n-a mai fost în stare să revină în ring, iar meciul s-a terminat.

Performanța lui Fury este cu atât mai impresionantă cu cât cel supranumit "Gipsy King" s-a antrenat doar o lună pe aceste noi reguli.

Tyson Fury, în vârstă de 31 de ani, e campion mondial al greilor în versiunile WBA Super, IBF, WBO și IBO. Britanicul este neînvins în cariera sa la profesioniști, în care adunat 29 de victorii, dintre care 20 prin knock out și o remiză, obținută cu deținătorul centurii WBC, Deontay Wilder, după un meci pe care mulți specialiști consideră că de fapt l-a câștigat.

Cei doi lucrează acum la o revanșă, care ar urma să aibă loc la începutul anului 2020.

Etichete: tyson fury , wrestling , braun strowman , tyson fury braun strowman , fury wrestling


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

A fost ”luată pe sus” și dată afară dintr-un hotel de 5 stele: ”M-au acuzat că sunt escortă”. Ce a urmat

Foto ”Bijuteria” de 10.000.000€ din București prinde contur: în 2024 va fi dată în folosință

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă