Carlos Sainz / Foto: Profimedia

Carlos Sainz a dat cărțile pe față, după ce Lewis Hamilton i-a luat locul la Ferrari: ”Știam deja!”

articol scris de Digi Sport
07.02.2024, 14:11
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

În cursul zilei de 1 februarie, a fost oficializat contractul pe care îl va semna Lewis Hamilton (39 de ani) cu Scuderia Ferrari, moment care a surprins pe toată lumea.

În urma anunțului că Lewis Hamilton se va alătura celor de la Ferrari începând cu sezonul 2025, Carlos Sainz și-a clarificat viitorul, iar spaniolul a afirmat că va părăsi Scuderia Ferrari la finalul sezonului.

Carlos Sainz: ”Știam deja câteva lucruri!”

Pilotul spaniol Carlos Sainz Jr a afirmat că "nu este dezamăgit" de decizia scuderiei Ferrari de a-l înlocui cu septuplul campion mondial britanic Lewis Hamilton, începând din 2025, subliniind că este hotărât să dea "totul" în noua ediţie din Formula 1, care va debuta luna viitoare, informează Reuters.

"Sunt bine, sunt calm, lucrăm pentru viitor, dar mai presus de toate, pentru ceea ce avem în faţă", a declarat Sainz pentru Sky Sports. "Este un an foarte important, ultimul meu alături de această echipă şi vreau să fac totul cât mai bine. Mă pregătesc cât pot de bine pentru a da totul", a adăugat el.

Ferrari a confirmat recent că Lewis Hamilton se va alătura grupării "căluţului cabrat" începând din 2025, în baza unui contract multianual. Britanicul, care are în palmares 103 victorii, cele mai multe din istoria Formulei 1, concurează din 2013 sub culorile Mercedes, după ce a pilotat anterior pentru team-ul McLaren.

În vârstă de 29 de ani, Carlos Sainz a obţinut până acum două victorii în Marele Circ şi a urcat în total de 18 ori pe podium, în 185 de curse disputate. Anul trecut, el s-a clasat pe locul al şaptelea în ierarhia piloţilor.

Sosirea lui Hamilton la Ferrari nu reprezintă, se pare, un şoc pentru iberic. "Nu, nu m-a dezamăgit. Trăind experienţa Ferrari din interior, ştiam deja câteva lucruri şi m-am pregătit cu echipa în vederea schimbărilor viitoare", a spus el.

"După cum am spus, însă, nu vreau să mă gândesc la altceva decât la cum să dau totul în acest sezon pentru Ferrari. Faptul că ştiu că va fi ultimul meu an alături de această echipă, nu este cel mai normal lucru pentru a începe un nou sezon, dar de îndată ce îmi voi pune casca în Bahrain şi voi intra pe pistă, puteţi fi siguri că mă voi gândi doar cum să pilotez cât mai rapid posibil. Şi, dacă există şansa să devin campion mondial, voi încercat să-l obţin", a conchis Carlos Sainz.

Noua ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1 va debuta cu Marele Premiu al Bahrainului, programat în data de 2 martie pe circuitul de la Sakhir, care va găzdui şi testele din presezon, între 21 şi 23 februarie, notează Agerpres.

Etichete: ferrari , lewis hamilton , carlos sainz , scuderia ferrari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Prima decizie luată de FCSB după ce instanța a comunicat motivarea hotărârii în cazul palmaresului

L-a vândut cu 3.000.000€, iar acum a fost întrebat despre revenirea sa în SuperLiga. Gică Hagi: ”Așa cred eu”

Oficial Allegri, OUT de la Juventus! ”Comportament incompatibil cu valorile clubului”. Cine o va antrena pe ”Bătrâna Doamnă”

Video Gigi Becali s-a chinuit să scape de el, dar acum face spectacol. Andrea Compagno, ”triplă” la echipa din China

Citeşte şi

Cel mai bine plătit model din lume s-a întâlnit cu Lewis Hamilton și a regretat imediat ce a urmat: ”Mi-e frică. O să plâng”

Max Verstappen, victorie categorică în cursa de sprint de la MP al Chinei

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”