Lewis Hamilton / Foto: Profimedia

E oficial! Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari. Când va intra în vigoare contractul

articol scris de Digi Sport
01.02.2024, 22:02
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Scuderia Ferrari a pregătit o lovitură de proporții pentru sezonul 2025 din Formula 1: l-a recrutat pe multiplul campion britanic Lewis Hamilton (39 de ani), actualul pilot al echipei Mercedes.

UPDATE. Ora 22:00. E oficial. Oficialii scuderiei Ferrari au anunțat transferul lui Hamilton.

”Scuderia Ferrari are bucuria de a anunța că Lewis Hamilton se va alătura echipei în 2025, în baza unui contract pe mai mulți ani”, au anunțat cei de la Ferrari.


Ferrari îl așteaptă pe Lewis Hamilton, în 2025

Conform informaţiilor din Corriere della Sera, şeful echipei italiene, Frédéric Vasseur, este hotărât să îl aducă pe Lewis Hamilton din 2025 alături de Charles Leclerc.

Cel de-al doilea loc în scuderia de la Maranello este ocupat în prezent de Carlos Sainz. Contractul său, care expiră la sfârşitul anului 2024, nu a fost încă prelungit.

Situaţia contractuală a lui Hamilton a dominat titlurile în afara pistei, în primele etape ale sezonului 2023 din Marele Circ. Britanicul a semnat, în final, un nou acord cu Mercedes, valabil până la finele lui 2024, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

În condiţiile în care, pentru al doilea sezon consecutiv, Mercedes s-a zbătut fără succes să-şi recapete gloria anterioară, speculaţiile referitoare la o posibilă plecare a lui Hamilton s-au amplificat.

Numele septuplului campion mondial de Formula 1 a fost asociat în mod repetat cu Ferrari în ultimii ani, deşi ambele părţi au negat că ar fi existat negocieri pentru o astfel de mutare.

Conform sursei citate, eventuala sosire a lui Hamilton la scuderia de la Maranello, unde britanicul ar urma să facă pereche cu monegascul Charles Leclerc, ar implica plecarea de la Ferrari a spaniolului Carlos Sainz Jr.

Victoria Odintcova, supermodelul care l-a refuzat pe Lewis Hamilton

Galerie Foto

Victoria Odintcova (30 de ani) este un celebru model, cu peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram

Datorită popularității sale, rusoaica primește constant mesaje din partea unor sportivi cu nume sonore. Tânăra se laudă cu faptul că l-a ignorat pe Cristiano Ronaldo, în momentul în care cel mai popular fotbalist al lumii i-a dat un mesaj privat.

Un alt spotriv celebru pe care Odintcova l-a refuzat a fost pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, deși a admis că la început avea alte planuri. 

"La început, relația cu Hamilton părea că va fi romantică, iar el mă curta. Dar a evoluat într-o prietenie. Eu trăiesc în Rusia, iar el în străinătate. Acum suntem doar prieteni, ne mai scriem și ne sunăm uneori. E în 'friend zone'.

Da, s-a întâmplat și asta! Ronaldo mi-a scris și m-a întrebat ce fac. I-am șters mesajul și nici măcar nu i-am răspuns. Normal că nu i-am dat nicio șansă! Știu alte fete cărora le-a mai scris, așa că am înțeles din prima: la revedere.

Primesc constant mesaje de la sportivi, în principal fotbaliști din Europa. Nici măcar nu-mi mai amintesc cum îi cheamă, pentru că nu le răspund", a spus Odintcova, conform presei britanice

Galerie Foto

Etichete: ferrari , lewis hamilton , mercedes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât Davos și Coachella. Miliardari și vedete din toată lumea au zburat la Jamnagar, depășind capacitatea micuțului aeroport cu avioanele lor private și zborurile charter. Cu toții au venit să petreacă împreună cu cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, unul dintre cei trei bărbați care joacă un rol fundamental în procesul de transformare a Indiei într-o superputere economică, potrivit CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”E petardă!”. A fost făcut ”praf”, chiar înainte să ridice titlul de campion cu FCSB

George Pușcaș, la un pas de Serie C! Italienii nu l-au iertat pe atacantul lui Bari

Valentin Mihăilă: ”Ne-am despărțit, câinele a rămas!”. S-a afișat deja cu noua iubită

Viitorul unui titular de la Real Madrid este în mâinile lui Carlo Ancelotti

Citeşte şi

Cel mai bine plătit model din lume s-a întâlnit cu Lewis Hamilton și a regretat imediat ce a urmat: ”Mi-e frică. O să plâng”

Max Verstappen, victorie categorică în cursa de sprint de la MP al Chinei

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale