Charles Leclerc și Carlos Sainz / Foto: Twitter Scuderia Ferrari

Video&Foto Ferrari și-a prezentat "cel mai urât monopost" din Formula 1, iar fanii au înnebunit: "Parcă e vomă". Și piloții sunt surprinși

articol scris de Digi Sport
10.03.2021, 20:00
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Ferrari şi-a prezentat miercuri monopostul SF21 pentru sezonul 2021 de Formula 1, însă fanii au rămas mască atunci când au văzut cum arată.

"Nasul gras, cu acel verde, o face să fie cea mai urâtă mașină de pe grilă, după părerea mea", a scris un fan pe rețelele de socializare.

"Cumva au făcut varză aspectul clasic. Arată ca și cum cineva ar fi vomitat pe carcasa motorului", a spus alt suporter al Scuderiei.

Ferrari și-a prezentat monopostul pentru noul sezon din Formula 1

Ce i-a supărat pe fani? Pe lângă culoarea roșie tradițională, cu puțin negru și accente galbene, o decizie de ultim moment înainte de prezentarea oficială a fost trasarea unor dungi verzi în partea superioară, pe carcasa motorului. Asta pentru a marca unul dintre sponsori.

Explicația au oferit-o chiar cei doi piloți, Charles Leclerc și Carlos Sainz.

"Nu ne așteptam la acel verde", a recunoscut Sainz, care a spus că decizia a venit "în urmă cu o săptămână sau ceva de genul acesta".

"A fost o schimbare de ultim moment. Trebuie să spun că încep să mă obișnuiesc să o văd pe mașină", a spus și Leclerc.

Ferrari S21 / Foto: Twitter Scuderia Ferrari

Oficialii de la Ferrari, încrezători pentru noul sezon, cu monopostul SF21

Ferrari a asigurat că a încercat să înveţe din greşeli, care au făcut ca sezonul trecut să fie cel mai prost pentru ea din 1980.

SF21, o evoluţie a monopostului SF1000 de anul trecut, are un motor complet nou, iar aripa din faţă şi nasul sunt schimbate. Culoarea monopostului este şi ea uşor modificată. "Partea din spate aminteşte de culoarea roşu bordeaux a primului Ferrari", a menţionat directorul scuderiei, Mattia Binotto.

"2021 se construieşte pe baza lecţiilor unei campanii 2020 incredibil de dificile", a declarat directorul sportiv Laurent Mekies în videoclipul de prezentare a noului monopost.

"Sezonul trecut ne-a pus la încercare pe pistă şi în uzină, însă am încercat să învăţăm din greşelile noastre şi să progresăm în toate domeniile în care nu am fost la înălţime", a spus el.

"Desigur, în contextul îngheţării unei mari părţi a reglementării tehnice (între 2020 şi 2021 - n. r.) şi al noului regulament financiar (cu introducere unui plafon de cheltuieli - n. r.), viteza cu care putem schimba lucrurile este redusă. Încercăm totuşi să regăsim drumul către partea cea mai competitivă a grilei", a adăugat Mekies.

  • Noul sezon din Formula 1 va lua startul pe 28 martie și se vede în direct la Digi Sport.

Ferrari, fără nicio victorie anul trecut, a încheiat pe locul 6 în clasamentul constructorilor, la 442 de puncte de campioana Mercedes. Acesta a fost cel mai slab sezon al său din 1980, când a încheiat pe poziţia a 10-a.

"2020 este în spatele nostru, dar nu va fi uitat şi ne va face mai puternici", vrea să creadă preşedintele Ferrari, John Elkann.

Pe pistă, acest lucru va însemna un monopost cu un grup propulsor complet nou, al cărui avantaj faţă de cel de anul trecut este estimat la "mai mult de o zecime de secundă pe tur" potrivit lui Enrico Gualtieri, responsabilul departamentului de motoare.

În ce priveşte şasiul, în mare îngheţat faţă de anul trecut, puţinele schimbări sunt legate de partea din spate (transmisie şi suspensii).

Ferrari are cel mai tânăr cuplu de piloți din istoria mărcii

În 2021, Ferrari va avea cei mai tineri piloţi ai săi din ultimii 53 de ani.

Pilotul monegasc Charles Leclerc va concura în acest sezon alături de spaniolul Carlos Sainz jr, care l-a înlocuit pe Sebastian Vettel.

La prima cursă a sezonului, Marele Premiu al Bahrainului, pe 28 martie, Leclerc şi Sainz vor avea o medie de vârstă de 25 de ani şi trei zile.

Spaniolul Carlos Sainz jr., care l-a înlocuit pe Sebastian Vettel, are 26 de ani, iar francezul Charles Leclerc are 23 de ani.

Etichete: ferrari , carlos sainz , charles leclerc


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

Max Verstappen, victorie categorică în cursa de sprint de la MP al Chinei

Românca de 31 de ani măritată cu un miliardar de 77 de ani a spus care e singurul român care își permite un Bombardier

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”