Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Bahrainului

Video Hamilton, fair-play superb, după ce a câștigat cu noroc MP al Bahrainului. Gestul făcut chiar în timpul interviului

31.03.2019, 20:25
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

VIDEO MP al Bahrainului | Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Bahrainului, după o cursă care a avut de toate, cu răsturnări de situație nesperate. La interviul de la final, cvintuplul campion mondial a recunoscut că a avut foarte mult noroc, profitând de problemele tehnice ale tânărului Leclerc. Hamiton l-a îmbrățișat pe francezul de la Farrari chiar în timpul interviului.

"A fost o muncă foarte grea, Ferrari a făcut o treabă foarte bună în acest weekend, trebuie să spun că Charles a făcut o treabă minunată și știu că e un rezultat devastator pentru el, pentru că a făcut treabă bună pentru a câștiga cursa. Noi am fost norocoși astăzi, cu siguranță, dar trebuie să o luăm așa cum e.

Dar eu am dat totul în această cursă și am tras de mine cât de tare am putut, iar lupta cu Vettel a fost foarte distractivă pentru mine. Nu cred că ne-am atins, dar e un rezultat mare pentru echipă având în vedere cât de grea a fost cursa. Tipul ăsta de aici va avea multe victorii în viitor, așa că îl felicit", a spus Hamilton la final, în timp ce îl îmbrățișa pe Leclerc.

Leclerc, cel mai tânăr pilot care obține pole-position din istoria Ferrari

După un weekend dominat de piloții Ferrari, Leclerc a plecat din pole-position, fiind cel mai tânăr pilot din istoria Ferrari care obține pole-ul. În plus, francezul de 21 de ani este al 99-lea pilot care reușește pole-position în cea de-a 999-a cursă din istoria Formulei 1.

Cu toate acestea, deși avea la un moment dat un câștig de jumătate de secundă pe tur față de Hamilton, motorul i-a cedat lui Leclerc, care a fost nevoit să cedeze locul de lider al cursei în favoarea lui Hamilton. Leclerc a fost depășit și de Bottas, carea terminat pe 2, în timp ce Leclerc a supraviețiut cumva și a terminat al treilea.

Următoarea etapă, a treia, va avea loc în CHina, pe 14 aprilie, și va fi în direct la Digi Sport.

Etichete: lewis hamilton , charles leclerc , marele premiu al bahrainului


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

FCSB pregătește fiesta. Cât costă biletele pentru sărbătorirea titlului

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Citeşte şi

Max Verstappen, victorie categorică în cursa de sprint de la MP al Chinei

Românca de 31 de ani măritată cu un miliardar de 77 de ani a spus care e singurul român care își permite un Bombardier

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă