Lewis Hamilton / Foto: Profimedia

Video Lewis Hamilton, huiduit la scenă deschisă la Abu Dhabi! Cum a reacționat britanicul

articol scris de Digi Sport
11.12.2021, 18:10
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu din Abu Dhabi, ultimul al sezonului, care va avea loc duminică, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 1.

Olandezul a terminat primul în calificările pentru cursa la finalul căreia se va decide campionul acestui sezon, în timp ce al doilea va fi contracandidatul la titlu, britanicul Lewis Hamilton.

Galerie Foto

Lewis Hamilton, huiduit la Abu Dhabi

La finalul sesiunii de calificări, publicul din Abu Dhabi și-a exprimat clar favoritul pentru cursa decisivă de duminică, Max Verstappen, având în vedere că fanii l-au huiduit pe Lewis Hamilton în momentul interviului.

În ciuda atmosferei ostile, Lewis Hamilton nu s-a arătat deranjat, ba chiar a transmis că este bucuros că Marele Premiu se poate organiza cu spectatori.

Nu contează ce vine din tribune. Avem un public grozav aici și mă bucur enorm să văd oameni sănătoși în tribune”, a transmis Lewis Hamilton.

VIDEO cu interviul acordat de Lewis Hamilton după sesiunea de calificări:

Ce a spus Lewis Hamilton înaintea Marelui Premiu din Abu Dhabi

În ceea ce privește sesiunea de calificări, Lewis Hamilton a ținut să-l felicite pe Max Verstappen și a transmis că este entuziasmat înaintea cursei de duminică.

În primul rând, Max a făcut un tur foarte bun azi și eu am fost aproape de acel timp al lui, spre final. Dar el a fost foarte puternic și în antrenamente. Noi avem o galerie foarte bună aici, în afara huiduielilor, deci va fi frumos.

Noi nu am avut replică pentru acel tur, care a fost unul fantastic pentru el, dar suntem într-o poziție bună, cauciucurile au răspuns bine și abia aștept cursa. Ați văzut că în primul viraj am țopăit puțin, iar apoi și în virajul 5, dar ulterior am mers bine, însă nu puteam să fiu mai rapid.

Nu știu dacă e de la cauciucuri, dar oricum nu puteam să bat acel timp făcut de el. Nu sunt dezamăgit, sunt în prima linie, dar este diferență între pneuri. Sunt cel puțin la fel de rapid ca el cu aceleași pneuri. Să vedem unde ajungem din acel moment", a spus Lewis Hamilton.

Etichete: formula 1 , lewis hamilton , marele premiu abu dhabi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Leo Messi a mers la șefii lui Inter Miami și le-a cerut să transfere un nou star

Video După 25 de mintue de coșmar, Sabalenka a revenit spectaculos și s-a calificat în finală

Postecoglou nici nu vrea să audă de Drăgușin! Varianta surpriză pregătită pentru apărarea lui Spurs

Citeşte şi

Max Verstappen, victorie categorică în cursa de sprint de la MP al Chinei

8 bijuterii ale lui Michael Schumacher vor fi ”pe tarabă” în luna mai. Câți bani se estimează că va lua familia

PEROZ61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o vacă refuză să fie hrănită de soția unui bărbat. Reacția femeii a devenit virală: „Nu știu de ce nu vrea”