Mick Schumacher / Foto: Profimedia

Mick Schumacher, gata de primul său sezon în Formula 1, ÎN DIRECT la Digi Sport: "Abia aştept prima cursă!"

articol scris de Digi Sport
15.03.2021, 13:12
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Pilotul german Mick Schumacher, de la echipa americană Haas, ar vrea ca sezonul de Formula 1 să înceapă ''mâine'' şi să piloteze ''în fiecare zi'', dar fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher mai are puţin de aşteptat.

  • Sezonul 2021 de Formula 1 debutează pe 28 martie, ÎN DIRECT la Digi Sport, cu Marele Premiu al Bahrainului şi va cuprinde 23 de curse în total.

Mick Schumacher, gata de primul său sezon în Formula 1, ÎN DIRECT la Digi Sport

După sesiunea de teste pe circuitul Sakhir din Bahrain, desfăşurată la finele săptămânii trecute, Mick Schumacher se simte pregătit să concureze la nivelul de elită, dar va avea de aşteptat până pe 28 martie pentru a pilota în primul său Grand Prix al anului, tot în Bahrain.

''A fost bine, distractiv şi m-am bucurat de pilotaj. Prima zi a fost din nefericire cam lipsită de kilometri, dar am recuperat în următoarele două zile fără alte probleme. Am avut de făcut curse lungi, altele scurte, cu benzină puţină, cu benzină multă, ceea ce a fost un început bun. Aşa că acum mă simt bine, mă simt pregătit şi abia aştept cursa de deschidere'', a declarat Mick Schumacher, duminică, pe circuitul Sakhir.

Dominaţia Mercedes pare a fi ameninţată de Red Bull

Sezonul 2021 de Formula 1 oferă prilejul revenirii numelui Schumacher în Grand Prix-uri, dar şi a spaniolului Fernando Alonso, dublu campion mondial, la volanul echipei Alpine, în timp ce Sebastian Vettel, cvadruplu campion mondial, va încerca să atingă cel mai bun nivel alături de Aston Martin.

Dominaţia echipei Mercedes pare a fi ameninţată în acest an de Red Bull, echipă ai cărei piloţi Max Verstappen şi Sergio Perez au impresionat în Bahrain.

Mick Schumacher, pilotul celor de la Haas / Foto: Profimedia

Mick Scumacher: "Mă simt pregătit!"

Mick Schumacher, 21 ani, nu are o maşină care să-i permită să lupte pentru un podium, pentru că Haas a anunţat deja că se concentrează mai mult pe dezvoltare monopostului din 2022, când vor intra în vigoare şi noile reguli din Formula 1, decât pe actualul model din acest an.

''Mă simt pregătit, mă simt încrezător. Am învăţat cum să pilotăm în condiţii de vreme rece şi vreme caldă, ceea ce ne-a furnizat o mulţime de date din care putem învăţa şi mă simt pregătit, nerăbdător să începem'', a adăugat Mick, care îl va avea coechipier pe rusul Nikita Mazepin.

Etichete: haas , mick schumacher


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Românca de 31 de ani măritată cu un miliardar de 77 de ani a spus care e singurul român care își permite un Bombardier

Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher: "Acum luptă împotriva consecințelor"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă