Live Video Vettel, pole-position în Marele Premiu al Bahrainului

07.04.2018, 15:10
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

UPDATE 19:10 Sebastian Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Bahrainului, cursă ce va putea fi urmărită pe Digi Sport 2 duminică, de la ora 18. Prima linie a grilei e monopolizată de maşinile Ferrari, Kimi Raikkonen terminând sesiunea de calificări pe locul secund.

Rezultatele din calificări

UPDATE ora 16:00: A treia sesiune de antrenamente a fost câştigată tot de Raikkonen.

UPDATE sâmbătă, 7 aprilie, ora 12:00: Lewis Hamilton a primit o penalizare de 5 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Bahrainului.

După prima zi de antrenamente de pe circuitui Sakhir, mașina campionului mondial de la Mercedes a avut nevoie de schimbarea cutiei de viteze, din cauză că tehnicienii echipei nu au putut remedia altfel o scurgere la sistemul hidraulic, care i-a dat mari bătăi de cap britanicului și la Marele Premiu al Australiei. Mercedes AMG a făcut anunțul vineri seară, asumându-și sancțiunea venită în mod automat pentru această acțiune.

AICI AI TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE MARELE PREMIU AL BAHRAINULUI

Antrenamentul cu numărul 3 se va desfăşura sâmbătă, de la ora 15:00, în direct pe Digi Sport 3, iar calificările vor fi de la ora 18:00, în direct tot pe Digi Sport 3.

Cursa din Marele Premiu al Bahrainului este programată duminică, 8 aprilie, la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și va fi prefațată în emisiunea Grila de Start, cu începere de la ora 17:15, tot pe Digi Sport 2.


Kimi Raikkonen a fost cel mai rapid în antrenamentul cu numărul doi din Bahrain, însă riscă să fie penalizat pe grila cursei de duminică.

În ultimele minute ale sesiunii, Raikkonen a oprit monopostul după virajul cu numărul 3 şi imediat s-a descoperit că roata dreapta faţă nu fusese fixată corect la ultima trecere pe linia boxelor. Echipa Ferrari riscă să fie amendată pentru eliberarea nesigură a monopostului pe circuit.

La Sakhir s-a jucat pe echipe. Raikkonen a fost urmat în clasament de Sebastian Vettel. Mai apoi, au apărut cei doi piloţi Mercedes, Bottas şi Hamilton, şi cei doi piloţi Red Bull Racing, Verstappen şi Ricciardo.

Surpriza zilei a fost semnată de francezul Pierre Gasly. În ambele antrenamente, Gasly a fost în top 10, cu un monopost Toro Rosso şi un motor Honda. Antrenamentul cu numărul 3 se va desfăşura sâmbătă, de la ora 15.00, în direct pe Digi Sport 3, iar calificările vor fi de la ora 18.00, în direct tot pe Digi Sport 3.

Cursa din Marele Premiu al Bahrainului este programată duminică, 8 aprilie, la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și va fi prefațată în emisiunea Grila de Start, cu începere de la ora 17:15, tot pe Digi Sport 2.

Rezultate în antrenamentul cu numărul doi din Bahrain

Etichete: formula 1 , f1 , raikkonen , raikkonen ferrari , formula 1 romania , raikkonen bahrain , raikkonen rapid , raikkonen hamilton , formula 1 raikkonen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Max Verstappen, victorie categorică în cursa de sprint de la MP al Chinei

8 bijuterii ale lui Michael Schumacher vor fi ”pe tarabă” în luna mai. Câți bani se estimează că va lua familia

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă