Max Verstappen, pilotul celor de la Red Bull / Foto: Profimedia

Red Bull, anunț clar cu privire la Max Verstappen: ”Nu-l putem forța!”

articol scris de Digi Sport
11.03.2024, 18:51
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Echipa de Formula 1 Red Bull nu îl va forţa pe pilotul olandez Max Verstappen să-şi respecte contractul care se va încheia în 2028, a anunţat directorul Christian Horner, conform DPA.

Red Bull a anunțat că nu va insista ca Max Verstappen să rămână în cadrul echipei

''Este ca orice altceva în viaţă: nu poţi forţa pe cineva să fie undeva doar pentru un petic de hârtie. Dacă cineva nu vrea să fie în această echipă, noi nu vom forţa pe nimeni să acţioneze împotriva propriei voinţe, să fie aici'', a spus Horner la Marele Premiu al Arabiei Saudite de la Jeddah, conform autosport.com.

Red Bull, care a cucerit ultimele trei titluri mondiale la piloţi şi la echipe, se confruntă cu un scandal intern, după ce o angajată l-a acuzat pe Christian Horner de ''conduită inadecvată''.

Horner, în vârstă de 50 de ani, a fost menţinut în funcţie după ce compania-mamă a Red Bull Racing a anunţat, pe 28 februarie, că plângerea a fost respinsă în urma unei "anchete interne, corectă, riguroasă şi imparţială".

Jurnalişti, dar şi oficiali din cadrul FIA şi conducătorii diferitelor echipe, au primit apoi un email anonim, care pune din nou presiune pe Horner.

Mercedes, care îl va pierde pe Lewis Hamilton la finele acestui sezon, este una dintre echipele interesate de serviciile lui Max Verstappen.

Horner a spus însă că are încredere că Verstappen, care a câştigat primele două curse ale sezonului, va continua la Red Bull: ''Totul e absolut bine cu Max. Lucrează bine în cadrul echipei. Nu există tensiune, nu există stres şi se poate vedea cât de relaxat este la boxe cu toată lumea din echipă. Asta se reflectă şi în performanţa lui de pe pistă de asemenea. Aşa că nu văd nicio problemă cu Max. Nu am nicio îndoială despre angajamentul şi pasiunea lui care merg mai departe''.

În pofida tensiunilor dintre Jos, tatăl lui Max Verstappen, şi Horner, campionul mondial a spus recent că nu are motive de plecare atât timp cât are o maşină câştigătoare: "Sunt fericit la echipă. Atât timp cât vom fi performanţi, nu voi avea niciun motiv să plec''.

Agerpres

Etichete: red bull , horner , max verstappen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Transfer definitiv pentru Ionuț Radu! Anunțul venit din Italia

”Nu trebuie să le fie rușine! Nu am ce să le fac”. Cu ce se ocupă copiii unui fost mare internațional român

Video Gheorghe Hagi și Dan Petrescu, primul duel după conflictul de anul trecut. ”Există mereu miză”

FC Botoșani vrea un jucător de la FCSB: ”S-a învățat cu 12-15.000 de euro”

Citeşte şi

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Chinei! Premieră pentru pilotul olandez

Max Verstappen, victorie categorică în cursa de sprint de la MP al Chinei

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”