Anglia - Belgia / Foto: Profimedia

Video Anglia - Belgia 2-2. Bellingham a salvat onoarea gazdelor în prelungiri. Nebunie de meci pe o ploaie torențială

articol scris de Digi Sport
26.03.2024, 23:49
  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Anglia - Belgia, amicalul de gală al zilei de marți, 26 martie 2024, s-a terminat la egalitate, 2-2, dar remiza nu a fost deloc una de salon.

Belgienii, care au dominat ostilitățile pe o ploaie torențială, s-au aflat la doar câteva secunde de o victorie de moral extrem de importantă înainte de EURO 2024.

Anglia - Belgia 2-2. Remiza obținută la ultima fază a meciului

Viitoarea adversară a României de la turneul final din Germania a deschis scorul prin Tielemans, încă din minutul 11. Însă, gafa lui Vertonghen, care a comis un fault în propriul careu, i-a permis lui Toney să egaleze în minutul 17.

Anglia a fost aproape de golul doi, l-a și marcat prin Bowen, numai că acesta se afla în ofsaid. Așa că în loc de 2-1, scorul a devenit 1-2, grație lui Tielemans, care a bifat dubla în minutul 36.

În partea a doua, pe o ploaie torențială care nu a încetat deloc pe durata celor 90 de minute, fără ca suprafața de joc să sufere, gazdele au forțat egalarea, pe care au obținut-o la ultima fază a partidei, prin Bellingham.

VIDEO cu rezumatul partidei Anglia - Belgia 2-2


Min. 90+4 - Final: Anglia - Belgia 2-2

Min. 90+3 - GOOOL Anglia, Bellingham: 2-2! A marcat cu un șut din interiorul careului, complet nemarcat.

Min. 46 - A început repriza a doua. Plouă torențial în continuare, dar gazonul arată excepțional.

Min. 45+3 - Pauză

Min. 36: Anglia - Belgia 1-2, Tielemans! Fază absolut spectaculoasă a oaspeților. Lukaku, scăpat singur pe dreapta, a centrat cu exteriorul pe partea opusă, iar Tielemans a finalizat, spectaculos, cu capul, din plonjon.

Min. 28 - OCAZIE ANGLIA! Bowen, jucătorul lui West Ham United, a marcat cu capul, din interiorul careului, dar se afla în ofsaid. Golul a fost validat inițial, dar mai apoi anulat de VAR.

Min. 17: Anglia - Belgia 1-1, Toney! Toney a marcat dintr-un penalty comis de Vertonghen, validat mai apoi de VAR.

Min. 11: Anglia - Belgia 0-1, Tielemans! Mijlocașul belgienilor a profitat de o gafă uriașă comisă de Picford și a deschis scorul. Portarul a încercat o pasă în adâncime, dar a degajat slab, mingea a ajuns la Tielemans și acesta a marcat.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut gazdelor.

UPDATE Ora 21:30. Echipele de start

Anglia: Pickford, Konsa, Stones, Dunk, Chilwell; Mainoo, Rice, Bellingham, Bowen, Toney, Foden
Rezerve: Gallagher, Watkins, Gordon, Gomez, Ramsdale, Henderson, Branthwaite, Lewis, Rashford, Maddison, Trafford, Palmer

Belgia: Sels, Castagne, Debast, Vertonghen, Theate, Mangala, Onana, Tielemans, Trossard, Doku, Lukaku
Rezerve: Kaminski, Bodart, Bakayoko, Batshuayi, De Winter, Deman, Faes, Lukebakio, Meunier, Openda, Vermeeren, Vranckx.


Numele vor "dispărea" de pe tricourile jucătorilor când aceştia se vor întoarce pe teren după pauză, pentru a demonstra cum persoanele cu demenţă pot pierde amintiri preţioase. Iniţiativa face parte din parteneriatul Federaţiei Engleze de Fotbal (FA) cu Societatea Alzheimer.

"Sperăm nu numai să încurajăm fanii să facă donaţii pentru cercetarea noastră de diagnosticare timpurie, ci şi să îi susţină pe cei dragi la fel de mult pe cât îşi susţin echipa de fotbal", a declarat Kate Lee, CEO al Societăţii Alzheimer, într-un comunicat.

"Aceasta înseamnă să facă primii paşi cruciali pentru a obţine un diagnostic dacă bănuiesc că un om la care ţin ar putea fi afectat", a spus ea.

Anglia - Belgia LIVE VIDEO | Gareth Southgate are numeroase absențe

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a declarat că o avalanşă de accidentări le-a permis unor jucători neaşteptaţi să joace pentru echipa naţională, care dispută un ultim meci înainte de anunţarea lotului pentru EURO 2024.

Anglia, una din echipele favorite pentru câştigarea turneului final din Germania (14 iunie - 14 iulie), întâlneşte Belgia, pe Wembley, cu o echipă marcată de numeroase accidentări, între care căpitanul Harry Kane, Bukayo Saka, Kyle Walker, Harry Maguire, Trent Alexander-Arnold şi Jordan Henderson.

Elevii lui Southgate au de luat o revanşă după înfrângerea suferită în faţa Braziliei (0-1), sâmbătă, primul lor eşec de la eliminarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar în faţa Franţei.

Vicecampioana europeană va întâlni Belgia, ocupanta locului 4 în clasamentul FIFA şi adversara României din Grupa E a EURO 2024, în ultimul meci dinaintea datei de 7 iunie, când va fi anunţat lotul pentru turneul din Germania, cu o săptămână înainte de debutul competiţiei.

"Este un număr incredibil de jucători indisponibili. Nu am văzut niciodată aşa ceva, dar asta înseamnă posibilităţi pentru alţi jucători. Este din ce în ce mai greu la nivel internaţional", a declarat selecţionerul.

Anglia - Belgia LIVE VIDEO | Declan Rice, căpitanul "Three Lions"

Southgate a utilizat deja în jocul cu Brazilia jucători de la echipa de tineret precum mijlocaşul Kobbie Mainoo (Manchester United), atacantul Anthony Gordon (Newcastle) şi fundaşul Ezri Konsa (Aston Villa), pentru a-l înlocui pe căpitanul Kyle Walker, accidentat.

Southgate a confirmat că mijlocaşul Jude Bellingham (Real Madrid) ar putea disputa meciul, după ce a fost nevoit să fie schimbat la partida cu Brazilia, din cauza crampelor.

Declan Rice, mijlocaşul lui Arsenal, a fost promovat căpitan al echipei la a 50-a sa selecţie, în contextul absențelor lui Harry Kane şi Kyle Walker.

"Nou-convocaţii aduc o percepţie diferită în echipă, o dinamică diferită. Numeroşi jucători din echipa actuală sunt viitorul pe termen mediu şi lung", a mai spus selecţionerul.

Etichete: anglia , amical , belgia , tricouri anglia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât Davos și Coachella. Miliardari și vedete din toată lumea au zburat la Jamnagar, depășind capacitatea micuțului aeroport cu avioanele lor private și zborurile charter. Cu toții au venit să petreacă împreună cu cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, unul dintre cei trei bărbați care joacă un rol fundamental în procesul de transformare a Indiei într-o superputere economică, potrivit CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Foto A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern

Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Un membru al ”Generației de Aur” a văzut că Dan Șucu vrea să-l aducă pe Mircea Lucescu la Rapid și a reacționat

Exclusiv Bogdan Stelea s-a convins, după ce negocierile pentru Florinel Coman s-au încheiat: ”Credeți că ei nu știu?”

Fost mare arbitru, tatăl tușierului care a făcut praf meciul Real Madrid - Bayern a dat verdictul

Foto Soția unui fotbalist de la Real Madrid a ”trădat” și s-a dus la Jude Bellingham! Mesajul transmis

Citeşte şi

Adversara României la EURO 2024 are planul făcut: vine cu veteranii în Germania!

Veste bună pentru tricolori! România a scăpat de unul dintre cei mai puternici adversari la EURO 2024

PEROZAlina Pușcău, toată o sclipire, într-o rochie decoltată și paietată, la o petrecere ținută după Met Gala. E senzualitatea în persoană

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Gigi Becali, dezvăluire tare: a băgat 500.000 de euro în campania finei sale! „Nu am nevoie de DNA, o fac publică” citeşte ştirea pe Prosport.ro

EXCLUSIV. De ce Mircea Lucescu a refuzat implicarea la o echipă românească. Clubul din Turcia este prima variantă dar și grecii îl caută citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale