Leo Messi, la Inter Miami / Foto: Profimedia

Antrenorul lui Inter Miami a anunțat când va reveni Leo Messi, după ce a ratat finala US Open Cup din cauza accidentării

articol scris de Digi Sport
29.09.2023, 08:04
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Inter Miami, echipa la care este legitimat și Leo Messi (36 de ani), a disputat joi dimineață finala US Open Cup, împotriva lui Houston Dynamo, scor 1-2. 

Trupa pregătită de Gerardo Martino (60 de ani) nu l-a putut folosi pe Lionel Messi la acest joc, pentru că argentinianul s-a accidentat ușor la meciul din campionat cu Toronto, scor 4-0, și a cerut să fie înlocuit în minutul 37. 

Anunțul lui Gerardo Martino despre situația lui Leo Messi. Când ar urma să revină pe teren argentinianul

După meciul cu Huston Dynamo, Gerardo Martino a făcut anunțul așteptat de toți fanii lui Inter Miami și cei argentinieni despre Leo Messi.

E clar că Messi nu putea să joace, nici măcar pentru câteva minute. Am sperat până în ultima clipă, dar nu ne-am putut asuma riscul.

Va reveni înainte de sfârșitul sezonului. Prezența lui în teren va fi decisă de la meci la meci în funcție de feedback-ul pe care-l vom primi de la staff-ul medical”, a spus Gerardo Martino, după finala pierdută cu Houston Dynamo.

Inter Miami a pierdut finala US Open Cup. Lionel Messi, în afara lotului

Antrenorul argentinian a așteptat până în ultimul moment pentru a afla dacă poate miza pe serviciile lui Messi, însă în final a decis să nu riște, pentru a nu provoca agravarea accidentării. 

Astfel, fără Messi și Jordi Alba, accidentat și el, Inter Miami a pierdut meciul cu trofeul pe masă. Houston Dynamo a fost echipa superioară și a deschis scorul în minutul 24, ca peste alte nouă minute să își dubleze avantajul. 

Inter Miami a încercat să revină pe final, însă golul prin care s-a redus diferența a venit abia în minutul 90+2, prin Josef Martinez. 

În cazul unei victorii, trupa patronată de David Beckham și frații Mas ar fi cucerit cel de-al doilea trofeu de după sosirea lui Messi. Primul a fost Leagues Cup, turneu câștigat la finalul lunii trecute. 

Lionel Messi a urmărit meciul din lojă

Messi a fost prezent, totuși, pe DRV PNK Stadium, și și-a privit colegii alături de soția sa, Antonela Roccuzzo. De asemenea, în loja VIP-urilor au mai fost prezenți președintele FIFA, Gianni Infantino, David Beckham sau Zinedine Zidane. 

Galerie Foto

Etichete: leo messi , gerardo martino , inter miami , leo messi inter miami , us open cup


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Mircea Lucescu s-a întors în țară și a spus tot! Cum l-au pus grecii să vadă finala: "Ne-au închis într-o cușcă!"

Mutare iminentă la Real Madrid: contract până în 2025 pe Santiago Bernabeu

Singura echipă din Grecia care l-a felicitat pe Răzvan Lucescu, după ce a luat titlul cu PAOK

Citeşte şi

Foto Sute de mii de euro pentru un șervețel vechi de 24 de ani! Ce scrie pe el

Unicul Leo Messi! Nimeni n-a mai reușit așa ceva în istoria fotbalului

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”