Kylian Mbappe și Paul Pogba după un gol marcat pentru Franța / Foto: Profimedia

Atac frontal din Anglia la Paul Pogba: ”Este un idiot leneș”

articol scris de Digi Sport
21.09.2023, 09:28
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Paul Pogba (30 de ani) este un subiect fierbinte, dar nu din cauza vreunui transfer sau alt motiv legat de fotbal.

Francezul a ieșit pozitiv la un test antidoping, la testosteron, și a fost suspendat provizoriu. Situația în care se află francezul le-a ridicat mingea la fileu contestatarilor săi, iar aceștia nu sunt puțini. 

Unul dintre cei mai mari critici ai săi, Graeme Souness, fosta stea a lui Liverpool ajunsă la 70 de ani, nu a scăpat prilejul să-l atace pe Pogba, așa cum a făcut-o de mai multe ori după ce Pogba."Este un tânăr extrem de talentat. Ar trebui să fie unul dintre cei mai buni mijlocași din lume", a început scoțianul, citat de Mundo Deportivo.

După care continuarea a fost de o duritate extremă. ”Este leneș. Trebuie doar să vezi cum bate penalty-urile. Vrea să fie vedeta spectacolului în acel moment. Dacă e leneș la jocuri, va fi leneș la antrenament și cum poți să concurezi așa împotriva celorlalți? Nu, e un idiot leneș”, a spus Souness, cel care este cunoscut în fotbalul românesc mai mult pentru că i-a rupt mandibula dinamovistului Movilă, decât că a câștigat trei trofee ale Cupei Campionilor cu ”cormoranii”.

În 2012, Pogba a fost ”furat” de agentul Mino Raiola și dus la Man. United fără ca italienii să încaseze vreun ban. Patru ani mai târziu, francezul se întorcea la Juve în schimbul a 105 milioane de euro.

Când a fost găsit dopat Pogba

Concret, după mecul cu Udinese, scor 3-0, din prima etapă a campionatului italian, de pe 20 august, fotbalistul francez a efectuat o testare anti-doping.

Conform tuttomercatoweb.com, rezultatele analizelor probelor recoltate de la Paul Pogba au indicat o valoare anormală de testosteron în sânge.

Interesant este faptul că Paul Pogba a fost solicitat la testarea anti-doping, chiar dacă nu a jucat la partida cu Udinese.

Așadar, dacă se va dovedi că Paul Pogba este vinovat, fotbalistul riscă o suspendare de până la patru ani.

Până când se va da un verdict final în cazul fotbalistului, vor fi efectuate mai multe analize prin care să se confirme rezultatele pozitive.

Massimiliano Allegri: "Situaţia lui Pogba mă întristează, mă dezamăgeşte"

''De la întoarcerea sa (n.r la Juventus în iulie 2022) a avut probleme privind pregătirea fizică, iar lucrurile nu au mers bine pentru el. Situaţia mă întristează, mă dezamăgeşte'', a declarat Allegri. ''Paul Pogba este un jucător diferit de toţi ceilalţi'', a adăugat tehnicianul, care nu a dorit să comenteze problema cu dopajul.

''Există o procedură în derulare, nu pot spune nimic (...) Îmi este greu să spun în momentul acesta cum va fi afectată echipa pe termen lung (...) Ştim doar că nu va juca sâmbătă cu Lazio şi cred că va lipsi şi împotriva lui Sassuolo, pe 23 septembrie'', a spus la momentul respectiv antrenorul lui Juventus.

Etichete: paul pogba , graeme souness , dopaj pogba


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

MERCATO 2023 | Toate transferurile verii sunt AICI! Joao Felix și Joao Cancelo au semnat cu Barcelona

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină