Karim Benzema, la naționala Franței / Foto: Profimedia

Benzema vrea să revină la naționala Franței! Cine îi pune bețe în roate atacantului de la Real Madrid

articol scris de Digi Sport
23.04.2021, 11:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Fostul agent al lui Karim Benzema (33 de ani), Karim Djaziri, a dezvăluit care este motivul pentru care atacantul lui Real Madrid nu mai joacă alături de naționala Franței.

Djaziri susține că Benzema este dornic să revină la echipa națională, însă oficialii Federației Franceze de Fotbal îi pun bețe în roate atacantului.

Benzema vrea să se întoarcă la naționala Franței

Karim Benzema a debutat alături de echipa națională a Franței în 2007, la vârsta de 19 ani, într-un meci împotriva Austriei, închiat cu scorul de 1-0 în favoarea francezilor. Din 2015, însă, de la partida amicală împotriva Armeniei, scor 4-0, Benzema nu a mai apărut alături de naționala Franței.

Benzema nu a mai fost chemat la prima reprezentativă a Franţei din 2015, de la povestea care l-a avut ca protagonist pe colegul său, Mathieu Valbuena. Atunci, atacantul a fost acuzat că a vrut să-l escrocheze pe Valbuena într-o afacere de şantaj legată de un sex tape.

Se pare că Benzema și-a dorit să revină în echipamentul echipei naționale, dar președintele Federației Franceze de Fotbal, Noel Le Graet a evitat acest lucru.

În iulie 2019, Karim mi-a spus că îl va suna pe președinte pentru a organiza o reuniune cu Didier. L-a sunat, dar el nu a vrut să organizeze nimic. Nici măcar nu știm dacă Deschamps știe ceva despre asta”, a declarat Djaziri, citat de Mundo Deportivo.

Despre o posibilă revenire a lui Benzema la selecționata Franței, Djaziri a spus: ”Este pregătit. Este gata de șase ani. De șase ani așteaptă o revenire. Este un jucător care iubește foarte mult fotbalul”.

În plus, fostul agent al atacantului celor de la Real Madrid a sugerat că dacă Griezmann, Pogba sau Lloris vor cere acest lucru, cu siguranță Karim Benzema se va întoarce imediat la echipa națională.

Până în 2015, atacantul de la Real Madrid adunase 81 de selecții și 27 de goluri marcate la prima reprezentativă a Franței.

Tehnicianul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a criticat decizia lui Didier Deschamps de a nu-l convoca pe Karim Benzema la națională: ”Cum să înțelegem că Benzema nu joacă la echipa națională? Nu multă lume înțelege asta”.

Etichete: real madrid , franta , karim benzema


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă