Răzvan Burleanu, discus la Adunarea Generală a FRF / Foto: FRF.ro

Burleanu le-a promis 2,5 milioane de euro în 12 luni! Banii vor fi daţi înainte şi după alegerile din 2022 :)

articol scris de Digi Sport
28.06.2021, 15:35
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Adunarea Generală a FRF, care s-a desfăşurat astăzi la Mogoşoaia, a avut o încheiere surprinzătoare. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a supus la vot propunerea unui "ajutor financiar de 2,5 milioane de euro destinat exclusiv membrilor afiliaţi"!

Cum era de aşteptat, propunerea a fost votată în unanimitate!

Burleanu le-a promis cluburilor afiliate FRF 2,5 milioane de euro, bani care vor fi acordaţi înainte şi după alegerile de anul viitor

O mişcare care poate însemna, practic, realegerea lui Burleanu, anul viitor, în funcţia de preşedinte al FRF. Ar fi al treilea mandat pe care l-ar obţine, după cele câştigate în 2014 şi 2018. Teoretic ar fi ultimul. Doar teoretic pentru că, iniţial, programul cu care Burleanu a câştigat primele alegeri prevedea două mandate, după care s-a votat modificarea şi mărirea numărului la trei mandate!

Dacă proiectul va fi demarat în septembrie înseamnă că o parte dintre cluburi vor primi banii înainte de alegeri, iar altele după desemnarea viitorului preşedinte. 

Unul dintre motivele pentru care acum trei ani membrii afiliaţi l-au preferat pe Burleanu în dauna lui Ionuţ Lupescu a fost tocmai acela că "administraţia Burleanu i-a ajutat financiar spre deosebire de cea a lui Mircea Sandu, din care a făcut parte şi Lupescu".

Burleanu a încheiat Adunarea Generală în aplauze, după ce a promis un ajutor financiar consistent

"În seara aceasta trebuie să ne bucurăm de un meci de fotbal. Pentru ziua de astăzi, vă propun să ne oprim la aceste trei documente strategice. Nu înainte de a anunța un alt moment emoționant la care făceam referire în debutul întâlnirii noastre de astăzi.

Vă spuneam la început că această strategie tehnică este prima din istoria noastră, iar un al doilea element făcea referire la suportul financiar. Am făcut trimitere la stabilitatea financiară a FRF, la o relație foarte bună la nivel internațional, la o conectare extrem de puternică la tot ceea ce înseamnă mediu privat în România.

Toți acești pași mă ajută ca astăzi să vă pot comunica și să supun aprobării dumneavoastră crearea unui fond de investiții de 2,5 milioane de euro declarat exclusiv cluburilor afiliate FRF, bani care vor ajunge în următoarele 12 luni la fiecare dintre cluburile și asociațiile pe care le reprezentați.

Începând din această toamnă vom identifica împreună prioritățile fiecăruia dintre dumneavoastră, ținând cont de acest document strategic. Vom demara primele proiecte de asistență, susținute de federație, proiecte dedicate, exclusiv, fiecărui membru al FRF.

Am solicitat și sprijinul MTS-ului de a cofinanța această strategie tehnică. Așteptăm răspunsul lor în perioada următoare, fiindcă pasiunea pe care o avem la nivelul fiecărui club are nevoie și de suport financiar", a spus Răzvan Burleanu, la microfonul AGA.

Sursa: YouTube - FRF TV

Etichete: adunarea generala frf , razvan burleanu , promisiune burleanu , bani burleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Live Video&Text UTA - FCU Craiova 2-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Arădenii au marcat din nou, după ce oltenii au lovit bara

Adio, Barcelona!? Cine e jucătorul pe care Xavi "nu îl mai bagă deloc în seamă"

Interzis de tribune: și-a dat acordul să semneze, dar fanii au făcut petiție să nu fie pus antrenor!

Citeşte şi

După ce au fost ”la cuțite”, Răzvan Burleanu l-a lăudat pe eternul ”dușman” Gigi Becali

Cum a parat Burleanu întrebarea ”Îl așteptați pe domnul Becali la cursurile pentru antrenori?”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”