Sir Alex Ferguson și Max Allegri / Sursa foto: Getty Images

Capitolul la care Allegri e peste legendarul Ferguson. Abilitatea sa specială, dezvăluită de un fotbalist antrenat de amândoi

articol scris de Digi Sport
30.10.2021, 12:21
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Max Allegri (54 de ani) se află la al doilea său mandat pe banca lui Juventus, după pauza de aproape doi ani, în care nu a antrenat deloc.

Tehnicianul italian are un început de sezon sub așteptări la gruparea bianconeri, care se află abia pe locul 7 în campionat, la 13 puncte distanță de AC Milan și Napoli, echipele care conduc clasamentul. 

Capitolul la care Allegri e peste legendarul Ferguson. Abilitatea sa specială, dezvăluită de un fotbalist antrenat de amândoi

Întrucât există deja unele voci care îl contestă pe Allegri, în apărarea sa a sărit Patrice Evra, fostul său elev din primul mandat. Fotbalistul francez l-a comparat cu Sir Alex Ferguson, legendarul antrenor al lui Manchester United, considerat de mulți drept cel mai bun tehnician din istoria fotbalului.

Antrenat și de scoțian pe vremea când a evoluat pentru "diavolii roșii", Evra a explicat că Allegri ar avea un fler chiar mai mare decât britanicul, întrucât poate prezice exact ce se va întâmpla din punct de vedere tactic într-un meci, dinainte ca el să înceapă.

"Allegri are un fler incredibil, chiar mai mult decât Ferguson. Știe cum se va desfășura un meci dinainte ca el să înceapă. În returul optimilor din Liga Campionilor, la Dortmund (n.r. Borussia Dortmund - Juventus 0-3), a prezis tot ce s-a întâmplat. Nebunie! Înaintea partidei, ne-a spus 'Ăsta e un meci amical'.

Asta în contextul în care în urmă cu câteva zile, contra lui Genoa, urla la noi de parcă jucam o finală de Champions League. Așa e Allegri - e obsedat de chestiile mărunte, nu îi pasă de meciurile mari", a explicat Evra, potrivit transfermarketweb.

Patrice Evra a elucidat misterul plecării lui Cristiano Ronaldo de la Juventus

Fostul său coechipier de la "diavolii roșii", Patrice Evra, crede că știe cu exactitate motivele pentru care lusitanul a decis să plece atât de brusc din Torino. Trecut și el pe la Juventus, fundașul lateral consideră că, printre altele, declarația lui Allegri legată de minutele acordate lui Ronaldo a cântărit decisiv.

"Avea nevoie de dragoste și respect. A înțeles că la Juventus devenise țapul ispășitor pentru rezultatele slabe. Cu toate astea, multă lume uită că nu e așa de ușor să câștigi campionatul. Obiectivul lui Agnelli este să câștige Serie A an de an, nu Liga Campionilor.

Și cuvintele lui Allegri au avut un impact în plecarea lui Ronaldo. A spus 'Ronaldo nu va juca toate meciurile', nu era niciun motiv să declare public acest lucru. Trebuia să țină chestia asta privată, pentru că pe Cristiano îl afectează vorbe de genul", a explicat fostul internațional francez.

În ultima partidă jucată de Ronaldo pentru Juventus, contra lui Udinese, atacantul a început pe banca de rezerve, fiind introdus pe teren după o oră de joc. 

Etichete: juventus , manchester united , sir alex ferguson , patrice evra , max allegri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Starul lui Man. United ”arăta ca o felină care mâncase din mâna ei”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”