Devis Mangia, selecționerul Maltei, este acuzat de hărțuire sexuală / Foto: Profimedia

Ce scrie presa italiană despre situația lui Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală. “A intrat în ochiul furtunii”

articol scris de Digi Sport
04.10.2022, 08:57
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Antrenorul italian Devis Mangia (48 de ani) se confruntă cu acuzații de hărțuire sexuală, fiind suspendat din funcția de selecționer al naționalei Maltei.

Ce scrie presa italiană despre situația lui Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală. “A intrat în ochiul furtunii”

Devis Mangia a fost acuzat de către doi jucători maltezi că ar fi avut un comportament sexual inadecvat.

Luni, 3 octombrie, mama fundașului Răzvan Popa (25 de ani) a dezvăluit că fiul său a fost hărțuit sexual de către Devis Mangia în primul sezon în care italianul a lucrat la Universitatea Craiova.

  • Devis Mangia a antrenat-o pe Universitatea Craiova în perioada mai 2017 – aprilie 2019.

Conducerea Universității Craiova a anunțat că a făcut o anchetă internă la acea vreme, dar n-au existat dovezi pentru a susține acuzațiile, se arată într-un comunicat al clubului.

Presa italiană relatează pe larg situația lui Devis Mangia și acuzațiile care i-au fost aduse. Conform unor publicații importante, antrenorul italian nu are șanse să evite un proces de hărțuire sexuală.

"Devis Mangia a fost reclamat la poliție de către Federația Malteză, pentru comportament sexual nepotrivit. Antrenorul a respins acuzațiile și a plecat din Malta, revenind în Italia.

Președintele Federației Malteze, Bjorn Vassallo, a fost foarte clar și a zis că antrenorul nu a fugit, ci a plecat cu permisiunea Federației. Președintele FIFA, Aleksander Ceferin, a aflat despre acest scandal.

Antrenorul italian a spus că este vorba despre un fake news, dar acuzațiile împotriva lui se strâng și apar tot mai multe detalii despre comportamentul său", scrie La Repubblica.

Corriere della Sera amintește despre dezvăluirile mamei lui Răzvan Popa, care ar avea o încărcătură mai mare decât acuzațiile celor doi fotbaliști maltezi.

“UEFA și FIFA se pot implica în scandalul de hărțuire sexuală care îl vizează pe Devis Mangia. Mama lui Răzvan Popa a povestit în detaliu mai multe întâmplări în care a fost implicat antrenorul italian.

Sunt acuzații grave formulate de mama lui Răzvan Popa, care a spus că fiul ei a intrat în depresie după ce a fost hărțuit de italian. Și clubul Universitatea Craiova este în centrul atenției, patronul Mihai Rotaru fiind acuzat că a luat anumite decizii doar sub presiunea familiei lui Răzvan Popa”, scrie Corriere della Sera.

Il Messaggero titrează “Zvonurile s-au confirmat”. Publicația italiană amintește că Devis Mangia s-a confruntat cu acuzații și la echipa Ascoli.

“Devis Mangia a fost denunțat de Federația Malteză de Fotbal, după ce doi jucători l-au acuzat de hărțuire sexuală. Mangia a negat acuzațiile, dar se confruntă cu un scandal și în România, fiind acuzat de mama unui fost jucător de la Universitatea Craiova. Primele informații despre comportamentul lui Mangia au apărut în urma mandatului său la Ascoli”, scrie Il Messaggero.

Giornali di Sicilia titrează “Devis Mangia are mari probleme”, după ce a fost denunțat la poliție de către doi jucători maltezi.

Publicația italiană anunță că Mangia își poate pierde licența de antrenor, dacă aceste acuzații se vor adeveri.

“Probleme mari pentru Devis Mangia. De mai multe zile au existat suspiciuni privind comportamentul antrenorului Italian. Confirmarea a venit din partea Federației Malteze. Ulterior, dezvăluirile mamei unui fotbalist antrenat de către Mangia au agravat situația.

Antrenorul a încercat să se apere, iar veridicitatea unor dezvăluiri făcute în direct la TV urmează să fie verificată. Antrenorul italian a intrat în ochiul furtunii și toată lumea îl arată cu degetul.

Antrenorul își poate pierde licența de antrenor. UEFA poate face acest lucru, dacă acuzațiile se vor concretiza. Devis Mangia a antrenat mulți ani în Italia, la Palermo, Bari, Spezia, Ascoli și naționala U21 a Italiei”, scrie Giornali di Sicilia.

Etichete: universitatea craiova , malta , devis mangia , mangia , hartuire sexuala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Victor Pițurcă, verdict crunt despre noua vedetă a Universității Craiova: ”Nu se ocupă doar de fotbal”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”