Ianis Hagi / Foto: Profimedia

Ce spune Gică Hagi despre plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers

articol scris de Digi Sport
25.04.2023, 10:29
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Ianis Hagi (23 de ani) abia a revenit pe teren după o accidentare foarte gravă, însă este deja urmărit de mai multe echipe din ligile importante ale Europei. 

Printre cele mai interesate echipe de serviciile lui Hagi Jr. sunt Borussia Monchengladbach, din Bundesliga, și Celta Vigo, din La Liga. 

Gică Hagi, despre plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers: ”Totul este deschis”

Gică Hagi a vorbit despre formațiile care îl urmăresc pe fiul său și a dezvăluit că orice ofertă va fi luată în considerare de către Rangers.

Totuși, ”Regele” spune că Ianis are în acest moment de evoluții cât mai bune în Scoția, acolo unde este foarte apreciat. 

„A trecut o perioadă enorm de grea. Mulțumim lui Dumnezeu că e bine, sănătos, e pe teren, când va apărea, va apărea și va apărea bine. E foarte bine, mental arată bine, e pe teren, se antrenează. A lipsit un an, e clar că ai nevoie de timp, dar are tot sprijinul celor de la Rangers, vom vedea ce va fi.

Că este dorit de un club sau se vorbește, totul este deschis, oricând poate să vină ceva, nimic nu e bătut în cuie, dar el e acolo, a prelungit contractul, e foarte apreciat de toată lumea, e iubit, ne-a reprezentat așa cum trebuie. Să fie pe teren, să fie bine și după lucrurile vor veni de la sine”, a declarat Gică Hagi, la ProSport.

Gică Hagi a răbufnit când a auzit că fiul său ar trebui să fie împrumutat de Rangers: ”Asta e o prostie”

Fotbalistul român a evoluat în doar șase partide, însumând 101 minute, iar Marius Niculae a vorbit despre un posibil împrumut al acestuia pentru a prinde mai multe minute și pentru a reveni la forma din urmă cu un an.

Imediat ce a auzit acest lucru, Gică Hagi a cerut să intre în direct și să îi răspundă celui supranumit ”Săgeată”. ”Regele” a dezvăluit că Rangers nu se gândește să îl cedeze sub formă de împrumut pe fiul său și a transmis că Ianis este un jucător de bază al echipei conduse de Michael Beale.

”Nu poți să vorbești despre o plecare a unui jucător care a reînnoit contractul acum două luni. Ianis nu poate să fie împrumutat, el și-a reînnoit contractul.

El e la Rangers și joacă pentru Rangers. A stat un an și ceva și nu pleacă împrumut pentru că el e un jucător valoros. El pleacă doar dacă pleacă transferat. Dacă îți reînnoiește contractul Rangers înseamnă că ești un jucător foarte valoros. Nu vine împrumut la Farul, e un jucător important și e păcat să aruncăm cu lucruri neadevărate. Nu-mi da lecții mie, Ianis până să se accidenteze era cel mai bun jucător. Acum are un proces de readaptare la efort, doar atât. El e titular la Rangers, nu e rezervă.

El e titular la Rangers, cea mai bună echipă, când a jucat nu au pierdut campionatul. Nu există posibilitatea asta, el de la Rangers nu poate să revină la Farul, asta e o prostie. El a ajuns la un nivel și nu poate să vină înapoi. Cu asta nu putem să ne jucăm, Ianis joacă la Rangers, un club foarte mare.

Ianis trece printr-un proces de readaptare, când va juca, să vedem. Știu din surse sigure că e un jucător foarte important pentru Rangers, pentru viitorul clubului. După un an și ceva, cât a stat el, nu poți să vorbești că revine mânie. El e sănătos, se antrenează cu echipa, poate să joace 30 de minute, 45. Nu e ușor, important pentru Ianis este să joace”, a spus Gică Hagi, la Liga DigiSport.

Etichete: gica hagi , rangers , celta vigo , ianis hagi , borussia monchengladbach


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Video Exclusiv Florin Prunea a auzit ce s-a spus despre Dinamo în direct la TV și a intervenit: ”N-o să uite nici peste 20 de ani”

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

Sportiva cu o avere de 3 miliarde de dolari, în fața Gabrielei Ruse în semifinale la Paris

Citeşte şi

L-a vândut cu 3.000.000€, iar acum a fost întrebat despre revenirea sa în SuperLiga. Gică Hagi: ”Așa cred eu”

Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”