Eden Hazard a ajuns la Real Madrid în această vară / Foto: Getty Images

"A ales Real Madrid la momentul nepotrivit!" Eden Hazard, pus la zid de Rio Ferdinand, după meciul cu PSG

19.09.2019, 10:52
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Eden Hazard (28 de ani) a debutat oficial pentru noua sa echipă, Real Madrid, în Champions League. Echipa sa a pierdut cu 3-0 în faţa celor de la PSG, într-un meci în care belgianul nu a reuşit să impresioneze.

Fostul mare fundaş Rio Ferdinand, devenit analist sportiv după retragere, a vorbit la finalul meciului despre alegerea pe care a făcut-o Hazard în vară. Belgianul a plecat după şapte sezoane la Chelsea pentru a juca la clubul visurilor sale.

"Mă tem că a plecat acolo la momentul nepotrivit. Real Madrid este o echipă care îmbătrâneşte, nu sunt pe o pantă ascendentă, nu mai au acea "scânteie". Asta îl va afecta pe viitor, probabil", a declarat Ferdinand.

Dacă la Chelsea belgianul era omul principal şi primea mingea la majoritatea fazelor ofensive ale londonezilor, Hazard nu mai primeşte acelaşi tratament din partea noilor săi colegi, la Real Madrid. Ferdinand este de părere că, pentu a se întâmpla acest lucru, belgianul trebuie să câştige acest drept.

"Când pleci la un nou club, în special de anvergura lui Real Madrid, trebuie să câştigi dreptul de a fi omul care primeşte toate mingile. Trebuie să facă ceva ori la antrenamente, ori la meciurile pe care le joacă, pentru ca ei (n.r. coechipierii săi) să fie convinşi că trebuie să îi dea mingea", a mai spus fundaşul.

Zinedine Zidane, dezamăgit după PSG - Real Madrid 3-0

Eden Hazard a declarat în mai multe rânduri, pe vremea în care era jucătorul lui Chelsea, că Zinedine Zidane este idolul său şi că visează să joace sub comanda sa. Deşi a reuşit acest lucru, Hazard nu a reuşit să îl impresioneze pe tehnicianul francez, care a criticat întreaga echipă.

Antrenorul care a cucerit trei trofee de Liga Campionilor, Zinedine Zidane, a fost extrem de critic la adresa jucătorilor săi, după umilinţa suferită cu PSG.

"Am fost depăşiţi la toate capitolele, nu ne-am ridicat deloc la înălţimea partidei. Ne-a lipsit intensitatea, am pierdut prea multe dueluri. Am început bine partida, dar apoi am cedat iniţiativa. Ei au jucat foarte bine, noi nu ne-am creat multe şanse," au fost primele cuvinte ale antrenorului lui Real Madrid.

"Am avut două ocazii de gol şi acelea anulate de VAR, în rest mai nimic. Prea puţin pentru un asemenea meci," a declarat Zidane la finalul meciului. 

Etichete: real madrid , eden hazard , rio ferdinand , eden hazard transfer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Se știu deja 16 echipe calificate direct în ”noile grupe” din UEFA Champions League! Ce o așteaptă pe FCSB în preliminarii

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Video Exclusiv ”E teribil. Inimaginabil”. Florin Prunea i-a făcut ”praf” în direct la TV, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3

Reacția Barcelonei, după ce Real Madrid a câștigat titlul de campioană în La Liga

Citeşte şi

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Real Madrid a câștigat titlul în La Liga! ”Galacticii”, campioni după ce Barcelona a pierdut pe terenul Gironei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”