Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City / Foto: Profimedia

Actrița care i-a provocat cea mai mare dezamăgire lui Guardiola! ”Chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor, voi rămâne un ratat”

articol scris de Digi Sport
15.03.2023, 12:23
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Manchester City s-a calificat en-fanfare în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după ce a trecut de RB Leipzig, scor 7-0, în manșa secundă a optimilor. În tur a fost 1-1.

Erling Haaland (22 de ani) a strălucit pe Etihad. Norvegianul a înscris de cinci ori în poarta grupării din Bundesliga și a devenit astfel cel mai bun marcator din Champions League, cu 10 reușite. Pep Guardiola (52 de ani) l-a înlocuit pe ”robotul” din atacul lui Manchester City în minutul 63 cu Julian Alvarez și ”i-a furat” astfel ocazia de a bifa o performanță unică în istoria competiției.

Pep Guardiola: ”Chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor de trei ori la rând, voi rămâne un ratat. Julia Roberts nu a venit să ne vadă”

Galerie Foto

Dacă ar mai fi punctat o dată, Haaland ar fi devenit singurul fotbalist care reușește șase goluri într-un meci de UCL. Guardiola a oferit un răspuns bizar când a fost întrebat de ce a hotărât să-l scoată de pe teren pe golgheterul lui Manchester City, însă acela nu a fost singurul moment ieșit din comun de la conferința de presă a tehnicianului iberic.

"Sunt un ratat în Liga Campionilor. Chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor de trei ori la rând, voi rămâne un ratat. Am trei idoli în viața mea: Michael Jordan, Tiger Woods și Julia Roberts.

Julia Roberts a venit la Manchester cu câțiva ani în urmă, nu în anii `90 când Sir Alex câștiga titluri pe bandă rulantă. Ea a venit în perioada în care eram mai buni decât United.

Și a mers în vizită la Manchester United. Nu a venit să ne vadă. De aceea, chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor, nu se va putea compara cu faptul că Julia Roberts a venit la Manchester și nu a fost să ne vadă.

Chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor, nu voi putea trece peste această dezamăgire”, a declarat Pep Guardiola, după meciul cu Leipzig, potrivit RMC Sport.

Episodul la care face referire Guardiola s-a petrecut în 2016, când Julia Roberts a mers împreună cu familia la un meci al celor de la Manchester United contra lui West Ham, scor 1-1. După acel joc, actrița de la Hollywood a făcut cunoștință cu mai mulți foști jucători de la United, printre care Wayne Rooney și Michael Carrick. Se pare că cei trei copii ai Juliei Roberts sunt fanii grupării de pe Old Trafford.

Julia Roberts (55 de ani) a jucat zeci de roluri de-a lungul carierei, însă poate cel mai celebru este cel din Preety Woman (n.r.- Frumușica).

VIDEO Rezumat Manchester City - RB Leipzig 7-0

Etichete: manchester city , pep guardiola , julia roberts


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Inelul care spune chiar și cât au dormit dinamoviștii

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

Chelsea, ofertă ”de pe altă lume” pentru Victor Osimhen. Romelu Lukaku, inclus în afacere

Numit ”fotbalist de liga a patra” de o legendă, Erling Haaland a răspuns în câteva cuvinte

Citeşte şi

Pep Guardiola a făcut în direct calculele pentru titlul din Premier League, după succesul cu Wolves

Primul jucător scos la vânzare de Manchester City în vară

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Simona Halep iubește din nou! Chiar de Paște a venit dovada că în viața sa e un nou bărbat citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”