Massimiliano Allegri / Foto: Getty Images

Allegri a adus psihologul pe teren. Ce s-a observat pe camerele de filmat și de ce nu mai câștigă Juventus

articol scris de Digi Sport
02.11.2021, 14:06
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Juventus nu a mai câștigat de 3 meciuri și a ajuns pe locul 9 în Serie A, iar asta i-a dat de gândit lui Massimiliano Allegri. Antrenorul "bianconerrilor" a apelat la psiholog pentru a monitoriza îndeaproape situația.

Allegri a adus psihologul pe teren, la antrenamentele lui Juventus

Juve lucrează cu profesorul Giuseppe Vercelli, un expert în domeniul științelor psihologice și în psihologia sportivă de performanță, însă de această dată, antrenorul a decis să-l aducă pe teren, chiar la antrenamentele echipei.

De obicei, ședințele se țineau în interior, de cele mai multe ori individual, însă ședințele psihologice de grup sunt rare. Allegri vrea să afle astfel care au fost cauzele pentru ultmele două eșecuri ale echipei, 1-2 cu Sassuolo și 1-2 cu Verona.

Potrivit publicației Gazzetta dello Sport, pe camerele de filmat s-a observat cum Allegri discută mult în particular cu psihologul, în timp ce ambii asistau la antrenament. E posibil ca tocmai faptul că jucătorii îl văd pe Vercelli pe teren să fie o strategie care să ducă la acel "de-click".

Allegri și-a propus doar un punct în meciul cu Zenit

"Am fost cu toții foarte supărați și mâhniți. În aceste 5 zile a dat cu piciorul la tot ceea ce era bun și construit de noi într-o lună și jumătate. Am fost jos și, în loc să ne revenim, am recidivat.

Asta trebuie să ne facă să reflectăm. Trebuie să găsim soluția prin muncă și liniște, pentru că oricine câștigă are dreptate, iar oricine pierde, nu are dreptate. Nu este o problemă despre calități tehnice, ci e vorba despre o altă abordare atunci când jucăm meciuri mari și atunci când jucăm meciui normale.

Champions League poate deveni o oportunitate să ne recâștigăm încrederea, așa cum s-a întâmplat după 1-0 cu Chelsea. În seara asta, cu Zenit, un singur punct este suficient pentru a ne atinge primul obiectiv al sezonului, adică să ne calificăm în optimile Champions League. (...)

Am jucători inteligenți în echipă, care înțeleg pasa proastă prin care trecem, Trebuie să reacționăm, să ne apropiem jocurile de partea noastră", a spus Allegri.

Meciul Juventus - Zenit, din grupele Champions League, se dispută azi, de la ora ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 4. În meciul tur, Juventus a câștigat cu 1-0.

  • Juventus are doar 15 puncte în 11 etape din Serie A.
  • Juventus nu a mai câștigat de 3 meciuri, în care a bifat două înfrângeri și o remiză (1-1 cu Inter, 1-2 cu Sassuolo și 1-2 cu Verona).

Etichete: masimiliano allegi , psiholog juventus , juventus - zenit


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am fost aproape în lac”. Ce a declarat Gabriel de Moura înaintea meciului de baraj cu Csikszereda

Decizia lui Carlo Ancelotti care i-a scindat pe fanii lui Real Madrid: ”Nu m-aș supăra dacă ar scuipa pe contract”

E gata! Răzvan Lucescu l-a "demis" pe Fatih Terim

Anunțul făcut de agentul lui Neil Lennon, antrenorul așteptat la Rapid

Citeşte şi

Galerie Foto Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a spus Neymar, după ce a luat-o în brațe. ”Nu mi-a venit să cred!”

Momentul care a permis virusului COVID-19 să se răspândească la mii de oameni. Verdictul unui medic italian

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”