Se pregăteşte afacerea secolului. Anunţul făcut azi îl are în prim-plan pe Ronaldo

28.05.2018, 12:26
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Real Madrid - Liverpool 3-1. Elevii lui Zinedine Zidane au câștigat a patra Ligă a Campionilor în ultimii 5 ani, dar ”caimacul” câștigului a fost luat de Cristiano Ronaldo (33 de ani). Starul portughez a pus pe jar întreaga suflare madrilenă după ce a lăsat de înțeles că va schimba echipa în această vară. Deja au apărut speculații privind echipa care și l-ar permite pe ”CR7” iar în pole-position pare a fi Paris Saint Germain.

În cazul în care acest transfer s-ar realiza, atunci n-ar fi exclus să asistăm la o nouă sumă de transfer stratosferică, după cele din vara trecută. Atunci, șeicii care conduc gruparea campioană a Franței au plătit 222 de milioane de euro pentru Neymar și 180 de milioane de euro pentru Mbappe. Jurnaliștii de la calciomercato.com susțin că cea mai posibilă destinație pentru Ronaldo ar fi PSG, mai ales că nu este exclus chiar și un schimb al secolului, cu Neymar. 

Și jurnaliștii de la As, ziarul de casă al madrilenilor, au scris că Ronaldo are șanse de a părăsi ”Santiago Bernabeu” și au găsit și motivele din spatele iminentei decizii.

"Ronaldo este convins că ideea de a pleca de la Real Madrid în vară este cea mai bună", notează sursa citată, care are informaţii solide care duc spre o probabilă ruptură între Real şi CR7. De altfel, povestea de dragoste s-ar fi terminat de mai multe luni, acum urmând doar să fie oficializată. Dar ce l-a determinat pe lusitan să facă acel anunţ neaşteptat aseară, după o imensă victorie: a cincea sa Ligă a Campionilor.

ransferul lui Neymar la Real Madrid este unul dintre cele mai discutate subiecte în presa internaţională. În cazul în care ar fi cumpărat de gruparea de pe Santiago Bernabeu, brazilianul ar urma să joace în ofensivă alături de Cristiano Ronaldo. Starul lusitan a fost întrebat, într-un interviu acordat celor de la Marca, cum ar arăta un cuplu Ronaldo-Neymar în ofensiva Realului.

"Nu controlez eu aceste lucruri. Tot ce pot să spun e că sunt la Real Madrid de atâția ani și mereu se vorbește înaintea unei perioade de transferuri de 50 de jucători că vor veni și până la urmă nu vine nimeni. Cei care ajungem în finală suntem întotdeauna aceeași" a declarat, zâmbind, starul lui Real Madrid.

Întrebat dacă se va retrage de la Real Madrid când va avea 41 de ani, așa cum a declarat anul trecut, lusitanul a precizat: "Mă simt bine la Real Madrid, dar sunt lucruri care nu depind de mine. În vestiar colegii mă iubesc și mă respectă. Întotdeauna vor exista momente bune și momente mai puțin bune, dar în general mă simt iubit și respectat la Real Madrid și asta e cel mai important."

222 de milioane de euro a plătit PSG pentru Neymar.
180 de milioane de euro e cota brazilianului conform transfermarkt.de.
30 de meciuri a jucat Neymar la PSG.
28 de goluri a marcat brazilianul pentru campioana Franței.
19 pase decisive a oferit Neymar la PSG.

 

Etichete: cristiano ronaldo , ronaldo , ronaldo real madrid , ronaldo psg , ronaldo neymar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mijlocașul de 900.000€ l-a convins pe Mihai Rotaru! Anunțul finanțatorului Universității Craiova

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Jucătorii de la Dinamo, amenințați de fani. Ultrașii s-au dus peste ei

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Citeşte şi

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă