Gareth Bale / Foto: Getty Images

Bale, un nou gest controversat. Ce a făcut galezul, după ce i-a spus lui Zidane că nu vrea să joace cu Manchester City

07.08.2020, 17:33
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Gareth Bale (31 de ani) a fost lăsat în afara lotului celor de la Real Madrid pentru marele meci cu Manchester City, din returul optimilor Ligii Campionilor, care va fi transmis în această seară, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1.

La conferința de presă premergătoarea meciului de la Manchester, Zidane a explicatBale i-a transmis să nu îl convoace, din simplul motiv că nu dorește să joace.

Gareth Bale juca golf cu o zi înainte de meciul lui Real Madrid cu Manchester City

În aceeași zi, fotbalistul galez cumpărat pentru 101 milioane de euro, în 2013, ar fi fost surprins jucând golf la Madrid. Imaginile au devenit publice în cadrul emisiunii El Chiringuito.

Bale este un mare fan al golfului și se pare că acest hobby al jucătorului madrilenilor ocupă locul secund în ordinea preferințelor lui. Anul trecut, după un meci al naționalei, Bale a afișat un banner pe care era scris textul: "Țara Galilor. Golf. Madrid. În ordinea asta".

Galerie Foto

Zidane a explicat situația lui Gareth Bale: "Mi-a spus că nu vrea să joace cu Manchester City"

La conferința de dinaintea partidei retur cu Manchester City, Zidane a oferit câteva detalii cu privire la Gareth Bale, care a fost lăsat la Madrid.

Presa din Spania a anunțat în mai multe rânduri o "ruptură totală" între Zidane și Bale, astfel că extrema madrilenilor are șanse mari să părăsească formația în această vară.

"Există foarte multe zvonuri cu privire la situația lui, dar trebuie să știți că între el și mine există o relație de respect.

Am avut o discuție privată cu el și vă pot spune doar că el nu și-a dorit să joace în acest meci, restul rămâne între noi. Nu vă pot spune de ce nu vrea să joace, este ceva privat. Îl respect foarte mult și tot ce vorbim între noi va rămâne în vestiar.

Nu știu ce va urma pentru el, acum este jucătorul lui Real Madrid. A preferat să nu joace în acest meci și mai mult nu vă pot spune", a spus Zidane, la conferința premergătoare partidei retur cu Manchester City, citat de Marca.

Etichete: manchester city , real madrid , gareth bale , zinedine zidane , golf bale


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Citeşte şi

Primesc o avere de la sponsori! Care sunt cluburile care câștigă cei mai mulți bani

Cinci locuri în Champions League pentru Germania, pentru sezonul 2024/2025

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”