Ovidiu Hațegan a fost centralul de la partida dintre Borussia Dortmund și Barcelona / Foto: Captură Digi Sport

Video Borussia Dortmund - Barcelona | Ovidiu Hațegan a acordat un penalty germanilor! Românul nu a avut nevoie de VAR

17.09.2019, 23:33
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Ovidiu Hațegan a acordat un penalty în meciul Borussia Dortmund - Barcelona, în minutul 57, după ce Nelson Semedo (25 de ani) l-a faultat în careu pe Jadon Sancho (19 ani). Centralul nu a avut vreo emoție, pentru că lovitura de la 11 metri a fost extrem de clară.

Jucătorul englez al Borussiei a reușit să țină mingea în teren, iar când a vrut să schimbe direcția, a fost călcat pe picior de apărătorul portughez. Hațegan nu a avut nevoie de ajutorul sistemului VAR și a acordat lovitura de pedeapsă fără să stea pe gânduri.

Cel care a executat a fost Marco Reus (30 de ani), dar Marc-Andre ter Stegen (27 de ani) i-a interzis golul. Portarul neamț a apărat și a reușit, apoi, să rețină mingea. Scorul a rămas 0-0. 

Borussia Dortmund - Barcelona | Spaniolii au avut doar cuvinte de laudă pentru Ovidiu Hațegan înaintea partidei

Înainte de meci, spaniolii de la Sport.es au scris despre Ovidiu Hațegan, cel care a arbitrat primul meci al Barcelonei din Champions League în acest sezon, cu Borussia Dortmund, pe terenul germanilor.

"Barcelona va fi arbitrată de cel mai bun arbitru din România, Ovidiu Hațegan, la meciul cu Borussia Dortmund de pe Signal Iduna Park, prima partidă a campioanei Spaniei din acest sezon de Champions League.

Va fi a patra oară când românul va arbitra un meci al Barcelonei, care a câștigat de fiecare dată când l-a avut pe Hațegan la centru. Centralul partidei are 39 de ani și este arbitru internațional din 2008.

Hațegan a arbitrat partide importante în Champions Lague, la Campionatul European și la Jocurile Olimpice din 2016. Românul îi va avea alături pe colegii săi obișnuiți, Octavian Șovre și Sebastian Eugen Gheorghe. Sebastian Colțescu va fi cel de-al patrulea arbitru.

Prima partidă a Barcelonei pe care Hațegan a arbitrat-o a fost în faza grupelor, în fața celor de la Celtic Glasgow, care a fost o victorie cu 7-0. Următorul meci care l-a avut pe arbitrul român la centru a fost victoria cu 1-0 a Barcelonei în fața celor de la Sporting Lisabona, iar ultima a fost sezonul trecut, când campioana Spaniei a învins-o, tot în grupe, cu 2-0 pe Inter Milano" , au scris spaniolii despre Ovidiu Hațegan.

Etichete: barcelona , borussia dortmund , ovidiu hategan , dortmund barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vinicius a reușit o ”dublă” pentru Real Madrid și după a descris în patru cuvinte returul cu Bayern Munchen

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

Citeşte şi

Negocieri complicate la Barcelona. Căpitanul pune condiții

Video Barcelona - Valencia 4-2. Lewandowski, MVP. A bifat primul hat-trick în La Liga. Valencia, o repriză în 10

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”