Farul - Sheriff / Foto: Facebook@farul

Când se joacă meciul tur dintre Farul și Sheriff Tiraspol, din preliminariile Champions League

articol scris de Digi Sport
24.06.2023, 08:51
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Farul Constanțacampioana SuperLigii, va juca împotriva câștigătoarei titlului în Republica Moldova, Sheriff Tiraspol, în primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Partida dintre Farul - Sheriff Tiraspol, programată pe 12 iulie

Farul Constanța își va începe aventura europeană pe teren propriu, în meciul tur cu Sheriff Tiraspol. Duelul va avea loc pe data de 12 iulie, de la ora 20:30, iar înfruntarea dintre cele două formații se va disputa pe stadionul de la Ovidiu, au anunțat constănțenii.

Ulterior, meciul retur ar urma să se dispute în perioada 18/19 iulie, însă, momentan, știm exact doar data și ora primei confruntări.

Dacă va fi eliminată în primul tur preliminar, echipa lui Gică Hagi va continua în Conference League, unde va evolua în turul 2 preliminar, pe ruta campioanelor.

  • Tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar din Conference League este programată tot pe 21 iunie, dar de la ora 14:00.

Gică Hagi a reacționat după ce Farul a picat cu Sheriff Tiraspol

Deși le-a recunoscut calitatea adversarilor, Hagi a declarat că Farul are șanse să treacă mai departe. Ba mai mult, acesta consideră că își poate conduce echipa până în grupele celei mai prestigioase competiții intercluburi din lume. 

"E o echipă care trebuie respectată, chiar dacă vine din Republica Moldova. În ultimii doi ani a făcut rezultate foarte bune. Și noi avem șansa noastră și o să încercăm să dominăm și să ne impunem. Vrem să ne impunem identitatea noastră. 

Încercăm, e șansa noastră. E o mare provocare pentru noi și încercăm să excelăm. Trebuie să fii exact ca în campionat, acolo unde nu ne-a dat nimeni șansă. Încercăm să facem ceva mare, calificarea în grupele Champions League.

Mergem cu această idee, cu acest gând muncim în fiecare zi. Probabil ceva imposibil, ceva greu, dar speranța o avem. Trebuie să avem target-uri foarte mari pentru a ajunge acolo și sperăm să fie în formă", a spus Hagi, la Digi Sport.

Etichete: champions league , farul , sheriff


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Jucăm sigur în Ghencea”. FCSB se pregătește să revină în ”templul fotbalului românesc”

Un șervețel tocmai a fost cumpărat cu 890.000 de euro! Toate cuvintele care apar pe el

Live Video&Text FC Botoșani - CS Mioveni 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Primul baraj pentru menținerea/promovarea în SuperLiga

Răzvan Lucescu, pe lista unui club important din Europa. Antrenorul este aproape de cucerirea titlului cu PAOK în Grecia

Citeşte şi

Decizia lui Carlo Ancelotti care i-a scindat pe fanii lui Real Madrid: ”Nu m-aș supăra dacă ar scuipa pe contract”

”Întăriri” pentru Real Madrid în finala Champions League

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”