Carlos Tevez, fostul jucător al celor de la Manchester City / Foto: Profimedia

Carlos Tevez a prefațat duelul dintre Manchester City și Real Madrid. Cum vede șansele în acest joc

articol scris de Digi Sport
24.04.2022, 22:51
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Manchester City joacă în turul semifinalelor UEFA Champions League, marți, în compania celor de la Real Madrid.

Partida de pe Etihad va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1 de la ora 22:00, pe siteul digisport.ro și în aplicația Digi Sport de către abonații RCS-RDS.

Carlos Tevez: ”Real Madrid e cea care trebuie să fie preocupată că o înfruntă pe City”

Carlos Tevez (38 de ani), fostul jucător al lui Manchester City în perioada 2009/2013, a vorbit despre șansele ”cetățenilor” în meciul din prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League. Acesta spune că o echipă ca Real Madrid a ajuns să se teamă în această perioadă de o echipă precum Manchester City, iar asta este rodul muncii din ultimii ani de zile.

Șansele sunt 50-50. Sunt foarte fericit să văd City în această poziție, luptând împotriva celor mai mari echipe din Europa. Încă nu a fost posibil să câștigăm Liga Campionilor, dar cred că cel mai important lucru este că, după zece ani, City joacă la egalitate cu echipe precum Real Madrid.

Este foarte îmbucurător să vezi ce a devenit City în acești zece ani. Este ceva impresionant. Am trecut de la a lupta la mijlocul clasamentului la a merge pe picior de egalitate cu cei mai mari (n.r. din Europa). Este o realizare de care toți trebuie să ne simțim mândri.

În zilele noastre este complet diferit. Astăzi, Real Madrid este cea care trebuie să fie preocupată că înfruntă pe City. Acesta este avantajul pe care City îl are acum. Astăzi adversarii trebuie să se uite de ce este capabilă să facă City. Cu jucătorii pe care îi avem acum și cu infrastructura pe care City a construit-o de-a lungul anilor, putem lupta ca egali împotriva oricărei echipe din Europa.”, a declarat Carlos Tevez, pentru mancity.com.

Istvan Kovacs la semifinala Champions League dintre Manchester City și Real Madrid

Informația a fost furnizată de către site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. Din brigada lui Istvan Kovacs urmează să facă parte și asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias.

"Centralul român a fost delegat la manșa tur a semifinalei celei mai importante competiții de club la nivel continental, programată marți, 26 aprilie, de la ora 22:00, la Manchester. Este pentru prima dată în carieră când va conduce o semifinală a unei competiții continentale de club.

Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri asistenți. Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz și Bastian Dankert.

Va fi al cincilea meci din actuala ediție a UEFA Champions League pe care Kovacs o va arbitra, până acum fiind delegat la trei partide din faza grupelor și la ”sfertul” Man.City – Atletico Madrid 1-0", este anunțul postat pe site-ul FRF.

Etichete: manchester city , real madrid , istvan kovacs , carlos tevez , semifinale ucl


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Video Exclusiv Florin Prunea a auzit ce s-a spus despre Dinamo în direct la TV și a intervenit: ”N-o să uite nici peste 20 de ani”

Citeşte şi

Foto ”Messi al Turciei” continuă să impresioneze! Cum arată acum, la 10 luni după transferul la Real Madrid

Scenariul sumbru lansat de Pep Guardiola înainte de ”finala” pentru titlu: ”Am o presimțire”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”