Jucătorii de la CFR Cluj, în meciul cu FCSB / Foto: Sport Pictures

Exclusiv CFR Cluj, cale liberă către turul doi preliminar din Champions League! Analiza primului adversar, Floriana: ”Nu au nicio șansă”

articol scris de Francisc Oprea
09.08.2020, 17:34
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

CFR Cluj va începe drumul către grupele Champions League în Malta, unde, pe 18 sau 19 august, va întâlni FC Floriana, pentru meciul din turul întâi preliminar.

Bogdan Gavrilă, fost fotbalist în Malta, la Valleta, a realizat o analiză a celor de la FC Floriana, împotriva cărora a jucat în sezonul 2018 - 2019. În prezent la Oțelul Galați, mijlocașul de bandă a transmis că CFR Cluj este favorită certă la calificare împotriva maltezilor, diferența de valoare dintre cele două cluburi fiind semnificativă.

Analiza viitoarei adversare a CFR-ului, realizată de un fotbalist care a jucat în Malta

În perioada în care eu am jucat în Malta, FC Floriana juca ofensiv, avea un stil de joc ofensiv, dar rezultatele nu au fost foarte bine.

Anul acesta a fost o decizie a Federației să încheie campionatul în martie, fără să acorde titlul și să desemneze Floriana reprezentanta în Champions League.

Cu tot respectul pentru cei de la Floriana, dar eu cred că nu au nicio șansă cu CFR Cluj, diferența de valoare este prea mare”, a declarat Bogdan Gavrilă, pentru Digi Sport.

CFR Cluj va evolua în deplasare meciul cu FC Floriana, dar suprafața de joc nu va reprezenta o problemă, Bogdan Gavrilă anunțând că partida se va juca pe stadionul național din Malta, care are un gazon mixt.

Meciurile din cupele europene le joacă pe stadionul național. E un teren mixt, sintetic cu iarbă naturală, foarte bun. Nu se simte diferența deloc”, a transmis Bogdan Gavrilă.

De unde poate veni pericolul

Fostul adversar al celor de la FC Floriana din Malta dezvăluie că oponentul CFR-ului are doi jucători care pot pune cu adevărat probleme, mijlocașul ofensiv Kristian Keqi și vârful de atac brazilian Tiago Adan, cel care a bifat și o scurtă experiență în România, la Astra, în 2012.

Au câțiva jucători care au marcat destul de multe goluri anul acesta. Kristian Keqi și Tiago Adan, un brazilian care a trecut pe Astra ceva timp în urmă”, susține fostul fotbalist de la Valleta.

  • 10 goluri în 22 de meciuri a reușit Tiago Adan pentru FC Floriana în ultimul sezon
  • 14 goluri și 5 pase decisive în 21 de partide - statisticile lui Kristian Keqi în stagiunea 2019 - 2020

Șansele unei calificări în grupele Champions League

Bogdan Gavrilă a vorbit și despre șansele celor de la CFR Cluj să ajungă în grupele Champions League. Fostul fotbalist de la Dinamo și Petrolul recunoaște că formația lui Dan Petrescu are șanse minime să treacă de cele patru tururi preliminare ale celei mai importante competiții intercluburi, dar accederea în grupele Europa League este un obiectiv realizabil.

Mi-aș dori să ajungă în grupele Champions League, dar anul acesta cred că o să fie foarte greu, pentru că în tururile următoare vor întâlni echipe din campionate puternice. Cred, totuși, că vor ajunge din nou în grupele Europa League”, a mai spus, pentru Digi Sport, Bogdan Gavrilă.

Etichete: malta , bogdan gavrila , cfr cluj preliminarii champions league , fc floriana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Galerie Foto Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a spus Neymar, după ce a luat-o în brațe. ”Nu mi-a venit să cred!”

Momentul care a permis virusului COVID-19 să se răspândească la mii de oameni. Verdictul unui medic italian

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”