Jucătorii lui CFR Cluj / Foto: Profimedia

News Alert CFR Cluj și-a aflat adversara din play-off-ul Europa League, după ce a fost eliminată de Young Boys

articol scris de Digi Sport
10.08.2021, 23:20
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

CFR Cluj a fost eliminată în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, după 2-4, la general, contra lui Young Boys, iar ardelenii vor continua în play-off-ul Europa League.

CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad, în play-off-ul Europa League

UPDATE, 23:20: CFR Cluj a fost eliminată din Champions League, astfel că va continua în play-off-ul Conference League, unde va întâlni formația Steaua Roșie Belgrad, din Serbia.


Știrea inițială

Dacă va fi eliminată de Young Boys, CFR Cluj își va continua parcursul european în play-off-ul Europa League, acolo unde o așteaptă Steaua Roșie Belgrad. Sârbii au fost eliminați în turul 3 preliminar Champions League de formația moldoveană Sheriff Tiraspol.

După 1-1 la Belgrad, Sheriff a dat lovitura pe teren propriu. Fundașul columbian Danilo Arboleda a marcat în minutul 45+2 și a adus calificarea pentru echipa din Moldova în play-off-ul Champions League.

Astfel, Steaua Roșie Belgrad "retrogradează" surprinzător în play-off-ul Europa League. Lotul sârbilor este cotat la 63,5 milioane de euro, dublu față de CFR Cluj.

  • Meciurile din play-off-ul Europa League se dispută pe 19 și 26 august. Învingătoarele se califică în grupe, iar pierzătoarele merg în aceeași fază din Conference League.

Dacă va reuși să elimine Young Boys, CFR Cluj va obține calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, acolo unde va întâlni formația maghiară Ferencvaros. Ungurii au trecut în turul 3 de Slavia Praga, scor 2-1, la general.

Ferencvaros a obținut o victorie cu 2-0 în partida tur, disputată pe teren propriu, după autogolul lui Kacharaba și reușita lui Kharatin. În manșa secundă de la Praga, cu Nicolae Stanciu integralist, Slavia a obținut un succes cu 1-0, după golul lui Masopust, din minutul 36, însă a fost insuficient pentru cehi. Pe final, formația din Ungaria a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea fundașului Eldar Civic, dar Slavia nu a reușit să mai puncteze.

Ferencvaros are un lot cotat la 35 de milioane de euro, iar în sezonul trecut a jucat în grupele Champions League, unde a întâlnit Juventus, Barcelona și Dinamo Kiev. Din echipa maghiarilor face parte și mijlocașul tunisian Aissa Laidouni, care a jucat în perioada 2018-2020 la FC Voluntari.

  • Meciurile din play-off-ul Champions League se dispută pe 17/18 august (turul), respectiv 24/25 august (returul). Învingătoarele se califică în grupe, iar pierzătoarele merg în aceeași fază din Europa League.

Etichete: cfr cluj , europa league , liga campionilor , ferencvaros , young boys , steaua rosie belgrad


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Foto Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Victor Pițurcă a auzit că Florinel Coman pleacă în Qatar și l-a atenționat pe fotbalistul de la FCSB

Foto Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid - Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă

Citeşte şi

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Record! 500.000 de cereri de bilete au fost făcute pentru un singur meci de Champions League

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”