Jamal Musiala împlinește vineri 18 ani / Foto: Profimedia

Complicatul caz al lui Jamal Musiala, talentatul puști de la Bayern Munchen. "Trebuie să ia o decizie!"

articol scris de Digi Sport
24.02.2021, 08:59
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Jamal Musiala (17 ani) a înscris aseară pentru Bayern Munchen primul său gol în Liga Campionilor, în victoria pe care bavrezii au obținut-o în deplasare, cu Lazio, scor, 4-1, meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport.

Musiala a devenit astfel cel mai tânăr marcator englez în Ligă, dar și cel mai tânăr jucător care înscrie pentru Bayern în competiția stelelor.

BBC scrie azi că tânărul fotbalist care va împlini vineri 18 ani se află în fața unei decizii complicate. El trebuie să aleagă dacă va juca la nivel de seniori pentru naționala Angliei sau pentru reprezentativa Germaniei. Totodată, Jamal Musiala e eligibil și pentru naționala Nigeriei, iar bătălia pentru talentatul mijlocaș devine intensă.

"Germania îl vrea pe Musiala la naționala de seniori!" Jucătorul lui Bayern evoluează în naționala U21 a Angliei

"Germania a intensificat discuțiile pentru Musiala pentru că-l vor la naționala de seniori", a spus Raphael Honigstein, expert BBC pentru fotbalul german. "Musiala trebuie să ia curând o decizie", a completat și jurnalistul de la BBC, John Barnett.

Musiala s-a născut la Stuttgart, dar s-a mutat la vârsta de 7 ani cu mama sa, în Anglia. Tatăl fotbalistului e nigerian, iar mama sa e născută în Germania.

Între 2011 și 2019, fotbalistul și-a făcut junioratul la Chelsea, dar la vârsta de 16 ani semna deja un contract un Bayern Munchen.

  • 2 selecții are Musiala în naționala U21 a Angliei 

Peter Crouch: "Mă întreb cum de Chelsea nu l-a păstrat pe Musiala!? Nu vrem să joace pentru Germania"

Peter Crouch, fost atacant al naționalei Angliei susține că Musiala ar trebui să evolueze pentru naționala Theree Lions. "Cred că Gareth (n.r.- selecționerul Angliei, Gareth Southgate) îl va convoca pe Musiala. Nu vrem să joace pentru Germania. Mă întreb cum de Chelsea nu l-a păstrat și cum de l-a lăsat să plece la Bayern Munchen!?", a spus Crouch, pentru BBC.

Owen Hargreaves, fost mijlocaș la Bayern: "Dacă Germania și Anglia se luptă pentru un jucător în vârstă de 17 ani, înseamnă că e un mare talent"

"Musiala e un jucător special, poate juca și aripă, dar se simte confortabil în rolul de număr 10. În cazul jucătorilor speciali trebuie să iei decizii speciale! Mi-ar plăcea să-l văd în tricoul Angliei. Dacă Germania și Anglia se luptă pentru un jucător în vârstă de 17 ani, înseamnă că e un mare talent", a declarat pentru BBC Owen Hargreaves, fost internațional englez și fost mijlocaș la Bayern Munchen.

Musiala a jucat până în prezent pentru toate naționalele de juniori ale Angliei.

VIDEO Rezumatul partidei Lazio - Bayern Munchen 

Etichete: jamal musiala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Denis Drăguș a marcat cu Trabzonspor, iar apoi a ieșit accidentat! Ce a spus românul la final

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Xabi Alonso vrea să aducă la Bayer Leverkusen unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Real Madrid

Citeşte şi

"Răzbunarea" lui Guardiola: 3 jucători de clasă mondială la City, pentru a nu mai pierde iar Liga Campionilor!

Guardiola pregătește asaltul final, după eliminarea dramatică din UCL! Ținta: fotbalistul de 110.000.000€

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”