Kylian Mbappe și Neymar, la antrenamentul lui PSG / Foto: Twitter @DeportesCuatro

Video Cum au fost surprinși Mbappe și Neymar, la două zile după ce Kylian l-a numit "vagabond" pe colegul său

articol scris de Digi Sport
27.09.2021, 18:15
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Kylian Mbappe a avut o reacție nervoasă la adresa lui Neymar, în timpul meciului PSG - Montpellier 2-0, după ce brazilianul a refuzat să îi paseze într-o poziție ideală.

Cum au fost surprinși Mbappe și Neymar, la două zile după ce Kylian l-a numit "vagabond" pe colegul său

Camerele TV l-au surprins pe atacantul francez, pe bancă, după ce a fost înlocuit în meciul cu Montpellier, în timpul unui dialog cu colegul său Idrissa Gueye. "Vagabondul ăsta nu-mi pasează", i-a spus Mbappe colegului său, referindu-se la Neymar, scrie Marca.

La două zile după momentul tensionat de pe Parc des Princes, jurnaliștii spanioli de la Cuatro susțin că s-a încheiat conflictul dintre cei doi.  Mbappe și Neymar ar fi discutat după meciul cu Montpellier, iar atacantul francez a explicat de ce a avut acea reacție nervoasă pe bancă.

"Cei doi sunt conștienți că trebuie să lase tensiunile deoparte pentru obiectivul comun, acela de a câștiga Liga Campionilor. Mbappe și Neymar știu că au parte de un sezon în care trebuie să lupte pentru toate trofeele și nu vor ca această dispută să le afecteze visul", a scris sursa citată.

Spaniolii au publicat și imagini cu cei doi de la antrenamentul lui PSG de dinaintea meciului cu Manchester City, din Liga Campionilor, programat marți, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Lionel Messi, motivul rupturii dintre Kylian Mbappe și Neymar

Jurnaliștii francezi au aflat care este, de fapt, motivul rupturii dintre cei doi atacanți, care sunt recunoscuți ca fiind și buni prieteni în afara terenului. RMC susține că sosirea lui Lionel Messi la gruparea pariziană a stricat relația dintre Mbappe și Neymar.

Messi și Neymar sunt buni prieteni de pe vremea când evoluau împreună la Barcelona și formau celebra tripletă "MSN", alături de Suarez. Acum, Mbappe a devenit "victima" venirii sextuplului câștigător al Balonului de Aur la Paris. Francezii scriu că atacanul de 22 de ani este gelos pe relația dintre Messi și Neymar și este nemulțumit de faptul că brazilianul îi acordă mai multă atenție fostului său coleg de la Barcelona. 

Mbappe simte că nu mai este în lumina reflectoarelor și este extrem de nemulțumit de faptul că este abia al treilea jucător de la PSG, ca și popularitate, după Messi și Neymar. Campion mondial cu naționala Franței în 2018, Mbappe a refuzat mai multe oferte de prelungire a contractului cu parizienii. Actuala înțelegere expiră în vara viitoare, când atacantul va semna cu Real Madrid și își va împlini un vis pe care îl are din copilărie.

Etichete: manchester city , psg , neymar , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

După ce PSG a fost învinsă de Dortmund, Luis Enrique a mai venit cu o veste proastă: ”Nu pare foarte bine”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă