Cristiano Ronaldo, înlocuit în meciul Young Boys - Manchester United 2-1 / Foto: Profimedia

Cum explică Solskjaer înlocuirea lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Young Boys + mesaj pentru Jesse Lingard

articol scris de Digi Sport
14.09.2021, 23:31
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Manchester United a pierdut dramatic partida cu Young Boys, de la Berna, scor 1-2, contând pentru prima rundă din grupele UEFA Champions League.

Cum explică Solskjaer înlocuirea lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Young Boys + mesaj pentru Jesse Lingard

Cristiano Ronaldo a deschis rapid scorul, după doar 13 minute, când a beneficiat de o centrare excelentă a lui Bruno Fernandes, dar Manchester United a evoluat în inferioritate numerică din minutul 35, când Wan-Bissaka a fost eliminat direct pentru un fault dur.

Young Boys a egalat în minutul 66, prin Ngamaleu, iar Siebatcheu a dat lovitura în minutul 90+5, la ultima fază a meciului, după ce a profitat de o mare eroare a lui Lingard. Ole Gunnar Solskjaer a decis să îl înlocuiască pe Cristiano Ronaldo după 72 de minute, iar în locul starului portughez a intrat chiar Jesse Lingard, cel care a greșit decisiv la a doua reușită a elvețienilor.

După meci, Solskjaer a explicat că a vrut să îl menajeze pe Cristiano Ronaldo în finalul partidei de la Berna, având în vedere că fusese integralist în urmă cu trei zile, la partida de campionat cu Newcastle (4-1), în care portughezul a reușit o dublă.

"Părea că ne îndreptăm spre un punct muncit, după un joc dificil. Când marchezi primul ai impresia că ai o șansă mare de a câștiga, că e suficient pentru victorie, dar, din nefericire, acea eliminare a avut un impact major.

Trecuseră 70 de minute dificile, jucătorii au alergat foarte mult atât sâmbătă, cât și astăzi, așa că aveam nevoie de experiența lui Nemanja Matic pentru menținerea posesiei și de prospețimea lui Jesse Lingard. Trebuie să avem grijă de Cristiano și mi s-a părut potrivit să îl înlocuiesc la acel moment.

Trebuie să câștigăm meciurile de pe teren propriu acum. Am ratat o mare șansă în această seară, e clar, dar mai avem cinci meciuri pentru a obține punctele necesare pentru calificare", a spus Ole Gunnar Solskjaer, potrivit Metro.

Solskjaer a vorbit și despre eroarea mare a lui Jesse Lingard, care a dus la golul de 2-1 al elvețienilor, la ultima fază: "Se întâmplă astfel de momente într-un meci. Așa e fotbalul. Urcușuri și coborâșuri. Va trece peste asta și vom gestiona împreună această situație", a mai spus norvegianul.

Manchester United a început cu stângul grupa F, iar în runda următoare va primi vizita spaniolilor de la Villarreal. Din grupă mai fac parte și italienii de la Atalanta.

VIDEO Rezumatul meciului Young Boys - Manchester United 2-1

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , uefa champions league , ole gunnar solskjaer , young boys , jesse lingard


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Edin Terzic îi avertizează pe jucătorii lui Dortmund după victoria la limită cu PSG: ”Va fi o altă poveste în retur!”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Citeşte şi

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Starul lui Man. United ”arăta ca o felină care mâncase din mâna ei”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă