Pep Guardiola / Foto: Profimedia

"Destinul e deja scris". Pep Guardiola, resemnat înainte de o nouă primăvară europeană cu Manchester City

articol scris de Digi Sport
22.02.2023, 14:23
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Pep Guardiola (52 de ani) a avut o atitudine degajată la conferința de presă de dinaintea vizitei pe care Manchester City o va efectua pe terenul celor de la RB Leipzig, în cadrul optimilor Champions League.

  • Meciul RB Leipzig - Manchester City se joacă miercuri, de la ora 22:00, și va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS.

Pep Guardiola, resemnat înainte de o nouă primăvară europeană cu Manchester City: "Destinul e deja scris!"

Guardiola se află pe banca englezilor din 2016, dar nu a reușit niciodată să cucerească Champions League, competiție pe care a câștigat-o de două ori cu Barcelona. Cu toate acestea, pe antrenor nu îl mai deranjează acest lucru la fel de mult ca înainte.

"Aș zice că, dacă s-ar termina cariera mea mâine, aș fi mai mult decât binecuvântat cu tot ce am reușit la Barcelona, la Bayern și aici, cu tot ce am făcut în fotbalul european într-o perioadă atât de scurtă.

La finalul zilei, destinul este deja scris. De câțiva ani simt că, orice aș face sau orice s-ar întâmpla, tot un eșec va fi considerat. Nimic nu va fi suficient.

Așa că, de când am realizat acest lucru, nu vreau decât să mă distrez. Așa că mă bucur să fiu aici, la această conferință de presă.

După asta, voi servi o cină bună alături de un vin bun și mă voi uita puțin la Liverpool - Real Madrid, apoi puțin la Frankfurt - Napoli, iar apoi voi pregăti bine meciul.

Toată lumea crede că este un dezastru dacă nu câștigi trofee. Când am ajuns aici, nu mi-am imaginat niciodată că va trebui să câștig Premier League în fiecare an sau Champions League de 3-4 ori. În afară de Real Madrid, nimeni nu poate face asta", a spus Guardiola, conform Independent.

Pep Guardiola se confruntă cu probleme de lot înainte de RB Leipzig - Manchester City

Mijlocaşul Kevin De Bruyne şi fundaşii Aymeric Laporte şi John Stones nu sunt în lotul lui Manchester City pentru meciul de miercuri cu RB Leipzig, din deplasare, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, anunță Agerpres.

Cei trei nu au participat la antrenamentul de marţi al campioanei Angliei. Absenţa lui Stones era aşteptată, el continuându-şi recuperarea după o accidentare la coapsă.

Cât despre Laporte și De Bruyne, Guardiola a dezvăluit că aceștia s-au simțit rău în ultimele zile.

Etichete: manchester city , pep guardiola , rb leipzig


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Alex Crețu a semnat, după ce a ales din trei oferte din SuperLigă

Gică Hagi i-a găsit la Steaua înlocuitor lui David Kiki, transferat de FCSB: ”A fost cel mai bun”

Renunță la Florinel Coman? Noua țintă a qatarezilor: un fotbalist de 55.000.000€

Video&Foto Răzvan Lucescu a ”rupt” ringul de dans după ce PAOK a câștigat titlul. Imaginile care i-au surprins pe fani

Citeşte şi

”Finala FA Cup va fi ultimul meci al tău la Manchester United?” Răspunsul lui Erik Ten Hag

Topul celor mai valoroase 10 echipe din lume. Ce român face parte din acest clasament

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ofertele pe care le-a refuzat noul pariu al lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Stațiunea din România pe care mulți au uitat-o, dar e la mare căutare acum. Prețuri mici, condiții bune citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc