Șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, principalul acționar din cadrul City Football Group / Foto: Getty Images

Gest fără precedent! Șeicul lui Manchester City le va achita fanilor toate cheltuielile pentru deplasarea la finala UCL

articol scris de Digi Sport
18.05.2021, 19:20
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Proprietarul lui Manchester City, şeicul Mansour bin Zayed al Nayan, va plăti călătoria fanilor care vor asista la finala Ligii Campionilor la fotbal, pe 29 mai, la Porto, a anunţat clubul englez.

Vor putea să asiste câte 6.000 de fani din partea fiecărei echipe pe stadionul Dragao din Porto, care are o capacitate de 50.033 de locuri.

Finala ar fi trebuit să aibă loc la Istanbul, însă a fost mutată în Portugalia, unde situaţia sanitară este mai bună. Pe lângă plata biletelor, fanii ar fi trebuit să suporte și costurile pentru testarea PCR obligatorie, ceea ce ar fi făcut aproape imposibilă deplasarea.

  1. Finala Champions League, dintre Manchester City și Chelsea, se va disputa pe 29 mai și va fi transmisă în direct la Digi Sport 1.

Gest fără precedent al șeicul lui Manchester City. ”Moment istoric pentru club!”

Cu toate acestea, suporterii celor două echipe vor trebui să intre şi să iasă de pe teritoriul acestei ţări în 24 de ore, oferind un test negativ recent la sosire.

”Iniţiativa îşi propune să uşureze povara financiară care apasă asupra suporterilor ce au fost, ori sunt în continuare, supuşi condiţiilor dificile datorate impactului pandemiei", a explicat City într-un comunicat, postat pe site-ul oficial al clubului.

Cu o avere estimată la 23 de miliarde de lire sterline, şeicul Mansour este unul dintre cei mai bogaţi proprietari de cluburi sportive din lume şi a dorit astfel să răsplătească fidelitatea suporterilor care vor merge la Porto.

"Pep (n.r. - Guardiola) şi echipa au reuşit un sezon remarcabil, iar calificarea lor în finala Ligii Campionilor după un sezon atât de complicat reprezintă un moment cu adevărat istoric pentru club.

Este deci incredibil de important ca un număr cât mai mare de suporteri să aibă posibilitatea de a asista la acest meci special", a mai spus șeicul.

Această iniţiativă vine la circa o lună după ce Manchester City a participat la proiectul eşuat al unei Super Ligi europene disidente, proiect care a stârnit nemulţumirea fanilor celor şase cluburi engleze implicate.

City a fost printre primele cluburi care au renunţat la acest proiect, la mai puţin de 48 de ore după ce el a fost prezentat.

Etichete: chelsea , manchester city , finala ligii campionilor , mansour bin zayed al nayan , manchester city finala ligii campionilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

Video Thiago Silva și-a anunțat decizia și a izbucnit în lacrimi: ”Înseamnă mult pentru mine”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”