Video Hațegan, criticat iar aspru la Moscova! După scandalul rasist, acum l-a eliminat pe căpitanul campioanei Rusiei

02.10.2018, 22:52
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

UPDATE ora 23:55: Ovidiu Hațegan a avut parte de momente agitate în prelungirile meciului dintre CSKA Moscova și Real Madrid, din etapa a doua a Grupei G din UEFA Champions League. L-a eliminat pe portarul rus Igor Akinfeev, căruia i-a arătat de două ori cartonașul galben, la aceeași fază.

După o ratare a lui Varane, în minutul 90+5, Akinfeev a vociferat în direcția arbitrului, gesticulând către fundașul francez și Mariano Diaz, care erau căzuți peste un jucător al gazdelor. Apoi, a făcut un semn prin care cerea oprirea meciului, pe motiv că au trecut prelungirile, iar Hațegan nu a stat pe gânduri și i-a arătat cartonașul galben. Portarul naționalei Rusiei s-a arătat foarte deranjat de acest lucru și a continuat să comenteze, iar centralul din România i l-a arătat imediat și pe al doilea, spre uluiala goalkeeper-ului. 

Din fericire pentru CSKA, rușii mai aveau o schimbare, care i-a oferit prilejul debutului rezervei Kyrnats la echipa mare a moscoviților. A fost prima sa apariție, după 8 meciuri în care fusese rezervă. 

Akinfeev nu și-a dat seama că antrenorul său mai poate face o schimbare și, în drumul spre vestiare, încerca să se dezbrace de tricou, pentru a-l oferi unui coleg jucător de câmp care să treacă în poartă. În cele din urmă, a fost liniștit de coechipieri, care i-au precizat că antrenorul poate face schimbare.

CSKA Moscova a câștigat în final cu 1-0, printr-un gol marcat în al doilea minut de Vlasic.

VIDEO Momentul în care Hațegan îl elimină pe Akinfeev


Ovidiu Hațegan a arbitrat, în premieră, pe Real Madrid în etapa a doua a fazei grupelor din Champions League. "Centralul” din Arad a condus întâlnirea pe care "galacticii" au disputat-o marți, de la ora 22:00, în deplasare, cu rușii de la CSKA Moscova.

A fost o revenire a lui Ovidiu Hațegan la Moscova. În 2013, UEFA a declanșat o anchetă pentru a vedea dacă arbitrul a respectat procedura în cazuri de rasism.

Pe 23 octombrie 2013, arădeanul a arbitrat ȚSKA tot în grupele Ligii, la 1-2 cu Man. City. În repriza a doua, auzind fanii ruși cum imitau sunetele maimuțelor, Yaya Toure, căpitanul ivorian al oaspeților, l-a anunțat pe "central" ce se întâmplă.

"I-am zis arbitrului, sunt revoltat. Este incredibil, e foarte trist. Sper ca UEFA să acționeze pentru a opri acest fenomen. Unele scandări din tribune au fost revoltătoare", avea să spună Yaya Toure la finalul jocului.

Deși nu a luat vreo măsură în timpul regulamentar de joc la meciul CSKA Moscova - Manchester City, arbitrul Ovidiu Hațegan i-a raportat observatorului norvegian Tormod Larsen comportamentul suporterilor echipei gazdă, potrivit presei britanice, care notează că cei din tribune s-ar fi manifestat zgomotos la adresa lui Yaya Toure, imitând sunetele făcute de maimuțe.

Totuși, UEFA a condus o investigație, comandată de însuși președintele forului european, Michel Platini. În raportul postat pe site-ul UEFA, se arată că „centralul” român nu a fost vinovat, întrucât el a inițiat primul pas al procedurii standard în trei pași, dar a fost „sabotat” de observatorul delegat de UEFA.

Galerie Foto

Etichete: ovidiu hategan , hategan liga campionilor , tska - real madrid , hategan real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

Exclusiv Marius Avram, după ce Hațegan i-a dat doar galben lui Homawoo: ”Nu ăsta e motivul” / ”S-a lăsat influențat”

Ovidiu Hațegan a rupt tăcerea după ce i-a dat doar galben lui Josue Homawoo, care l-a trimis în spital pe Luca Mihai

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”